Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bebek hediyesi niye aldın anlamadım. insanlar bilmiyorlarmıydı ki. kucağınada bebek almak zorunda diilsin canım, ben daha 1 kere bile almadım, almayı da şimdilik düşünmüyorum. bebek ziyareti bile zorunlu olmadıkça yapmıyorum. kimse beni anlamadı bundan sonra da anlamaz zaten. umrumda diil.

aynen canım bende 6 ay doldu nerdeyse ne bir bebeğin yüzüne bakabildim nede kucağıma alabildim almak ta zorunda değilim içim elvermiyor ne yapayım hatta benimle beraber doğum yapan arkadaşlarımla bile görüşmüyorum hatta geçmişimi hiç düşünmek bile istemiyorum şimdilik üstünü örtmek bana daha doğru geliyor belki yanlış bir tutum ama piskolojim bu yönde

üstünü örtmek değil bence. istemiyorsan yapma. mesela ben bebeğimi kaybettikten 6 ay sonra filan arkadaşımın bebeğinin doğumgünü vardı. gitmek istemiyorsum eşimde anlamadı yok nereye kadar kaçıcan filan diye. o zaman hiç görüşmeyelim diye. o zamanlar psikologa gidiyordum bunu söyledim, gitmek istemediğin yapmak istemediğn hiçbirşey yapma dedi. yapmak zorunda değilsin dedi. gerçekten kimse anlamıyor. böyle bi acıyı yaşayamayan anlayamaz zaten.

bebegımı bır hafta once kaybettım. 39 haftalıkken doguma bır gun kala. cok cok uzgunum
başın sağolsun. Allah sabrını versin inşallah. kendine uğraşlar bulmaya çalış, yoksa insan kafayı yiyecek gibi oluyor. bu ara ne kadar çok yeni kişi katılmış. ne acı

Yo öyle düşünmeyin bence ben öyle aşmaya başladım. Kucağıma alıp sevmek nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama hem acı hem mutluluk veriyor bana. Bebeklerin o nur yüzlerine bakmak da öyle. Ben sanırım üstüne üstüne gidiyorum bu durumun. Evet siz de haklısınız ama çok yakın çevremde hep bebek var. Yeğenimin bebeği 3 aylık. Geçen gün kucağıma alıp ona şarkılar uydurdum baktım ağlarken hemen sustu o kadar hoşuma gitti ki. Ağlamaklı duyguyla minicik bir sevinçle karışık bişey. Önceleri hiç elime alamazdım görünce bile yüreğim burukluk dokunsan ağlayacak gibi olurdum yavaş yavaş alışıyor um galiba bu yarım kalmışlığa.

merhaba arkadaşlar..
oğlumun doğum gününe 8 gün kaldi.. yaklaştikça geriliyorum resmen..
dün yemek yerken oğlumu düşündüm.. bide hamileyim.. eşim ne düşünüyorsun dedi bende oğlumu dedim yemek yedirirken aklima geldi bi yaşinda olucakti yaşasaydi.. gözümde damla süzüldü. kv ağlama dedi napabilirim ki ilk gözagrimdi o. doğum günü idari izin olucak. o gün mezara gidemiycem babasini göndercem sanirim. bende mahalle çocuklara çikolata dagitcam. o gün ağlarmiyim bilmiyorum 30 agustos benim için buruk bir gün olacak.
acim hala taze bi yıl geçmesine rağmen..

çok yakınında varsa yapcak bişi yok cnm. benim öyle çok yakınımda yok. o yüzden bebek almamaya gayret ediyorum. ziyarete gitmişsemde uzaktan bakıyorum sadece. dün ilk defa elini yüzünü sevdim bi bebeğin. ama kucağıma yine de alamadım

alışmak çok zor ya denize gittik eşimle bi baktık bi çift elinde bebekleri öyle güzel eğleniyorlar ki o an eşimle gözgöze geldik o kadır acıydı ki ikimiz için çok zor geçiyor hayat yaşıyoruz ama öylesine işte ben yine ağlıyorum sızlıyorum zavallım hiç sesini de çıkaramıyor

ah canım ilk göz ağrısı unutulur mu hiç ikigün önce iki tane bebeğim olmuş gördüm ruyamda (ikiz yani ) hala ruyamda diyorum ki ömerim daha tatlıydı ömerim daha güzeldi diyorum öyle ağlıyorum ki piskoloji ye bak nasıl darmadağın insan ilk yavrusunu unutur mu herşeyi onunla yaşadım ilk mutluluğu kaybetmenin o yakan acısını ne denir ki allah yardım etsin hepimize

Bebek ziyaretleri iş arkadaşı falan ben de almadım kucağıma ama aileden olanları alıyorum.

Evet canım çok zor eşim bazen bebek severken bile o kadar üzülüyorum ki o da benim için aynısını hissediyor biliyorum. Ama hayırlısı Rabbim inşallah kucaklarımızı doldurur.

Ben 25 kasımda kaybettim bebeğimi. 24 kasım öğretmenler günü ve artık buruk geçecek. Kutlamasında karnım burnumdaydı ve nerden bilebirdim yanımdan yavaş yavaş uzaklaştığını çok üzgünüm çok çok

Hanımlar acılarımız ortak , üzüntülerimiz ortak hepimizin ortak umutları var . Çevrenizde bir sürü densiz olabilir sizi ısrarla anlamayan sizi anlamadığı gibi hadsizlik yapan ben bu tür düşüncesiz insanların yarattığı üzüntüler yüzünden kaybettim bebeğimi hamileliğim çok kötü geçiyordu hergün ağlıyordum burda destek olan arkadaşlar bile çıldırmıştı artık , bebeğimin öldüğü dönem eltim hamile kaldı 27 haziran da doğumu oldu ben koştum Bi nevi ebesi ben oldum doktor bile geldiğin de öyle sanmıştı Bebek doğdu Bi teşekkür bile edilmeden eşiyle birlikte ne laf sokmalarını duydum saatlerce ağladım hemşireler sakinleştiriyordu onları duyma etme annelik sadece çocuk doğurma değil sen daha iyi annesin falan neler neler isim konulacağı Zaman gitmek istemedim eşim zorladı kayınpederim etlimi gördüğü gibi işte en hayırlı kadın Peygamber efendimiz ben ümmetimin çokluğuyla övünücem en çok işte senle gurur duyacak 3 çocuk yaptın ettin güzel gelinim öyle böyle , ben Bi süre sonra dayanamadım çıktım odadan mutfakta ağladım eşim geldi sakinleştirdi ama içime o öyle oturdu ki o dönem tiroit çıktı Bi de üstüne başka üzüntüler de yaşadım şimdi inanamıyorum mucize gibi hamileyim küçük mucize diyorum sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağıma Alırım inşallah bu sefer diyorum öğrendiğimden beridir de görüşmüyorum beni üzenlerle hastayım iyi Değilim gelemicem gelmeyin etmeyin diyorum kötü düşünürlerse de düşünsünler bu hayatta en önemli olan şey kendimiziz bunu geç anlıyoruz biz o yüzden mahvediyoruz kendimizi sağlığımızı. Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin .

merve100 okadar densiz insanlar varki şu hayatta yemin ederim hamileliğimde suyum geldiğimden bu yana yani 3 ay yattım ağlamadığım Gün yoktu o kv yüzünden ki ben öle saçma sapan gelin kaynana triplerine giren biri hiç değilimdir olmadım bu hAyatta. Evladımı kaybetme korkusuyla yatarken kan kusturdular bana ki evladımı kaybettiğim zaman içim yana yana ağladığım zaman bile. Ben herkesi rabbime havale ettim artık. Herkes dünya kendi eteafında dönüyo sanıyo. Benim için bu hayatta artık sadece meleğim elis niram eşim ve doğacak evlatlarım önemli. Kendimi hiç kimse için üzmem artık. Rabbim kucağımı boş bırakmasın inşallah hiçbirimizin. Allahım sabır versin bize bu sınavımızı atlatalım

Bende kayınpederden çektim çok , ilk kanamam olduğun da neden çocuk yaptınız hemen siz bir çocuk yapın özelde yatıyordum bunun serumunu falan alalım devlete gidelim masraf çıkarıyor başımıza bilmem ne ben kan kaybından ölücem dertlerine bak diyordum ne üzüldüm ne üzüldüm sonunda Mustafa'm dayanamadı gitti .. Rabbim herşeyi görüyor bazen eşim bile üzüyor sizleri Allah'a havale ediyorum diyorum elden bişey gelmiyor

merve100 en güzeli allaha havale etmek o herşeyi biliyor görüyor zaten. Bu arada maşallah kaç haftalık hamilesin ve ne kadarlık hamileyken mustafan melek oldu

merve100 en güzeli allaha havale etmek o herşeyi biliyor görüyor zaten. Bu arada maşallah kaç haftalık hamilesin ve ne kadarlık hamileyken mustafan melek oldu

Mustafa 28 haftalıkken doğum günüme az kala 10 ekimde öldüğünü öğrendim 15 ekimde normal doğurdum bir sebep çıkmadı , 3 ay sonra kalabilirsin dediler kaldım 8 haftalık kalbi durdu 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim 7 martta düştü .. Şimdi daha çok ufak 6 haftalığız test yaptım yek çizgi çıktı eşimin kasığı ağrıyordu benim de adetime 2 gün vardı birlikte Bi doktora gidelim dedim eşimde üzüldü tek mi çizgi Dedi evet dedim 30 dk sonra lavaboya gittiğim de çöpte Bi baktım çift çizgi var perşembe günü de keseyi gördük şükürler olsun yolk saç mı ne deniliyor onu da gösterdi kalp atışı için bekliyorum şimdi inşallah

merve100 allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah sıhhatli sağlıklı neşelii huzurluu bi hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah. Biz ve bizim gibi olanlara oladar yürekten dua ediyorum ki nasıl ki şuan tek çarem yeni bi bebek olarak görüyorsam sizlerinde öyle gördüğünü biliyorum. Zaman çabuk geçsin allahım

canim bende yaşadım ayni şeyleri...
yengem doğum yaptı gittim hastaneye 5 dk bile durmadim..
arkamdan neler neler konuşmuş...
abime inş kardeşin mutlu olmasin demiş...
bebegim oldu diye kıskandi demişş...
ne diyo dedim kadin böle konuştu işde.. allaha havale ettim.. sustum
şimdi yine hamileyim çok şükür..
bende neler çekmediğim kalmadi ezmeye çalışan da oldu..
umursamadim bakmadim işde.. olacagini düşündüm..
yegenimin doğumundan sora abimle yengem boşanmaya karar verdiler. bedduasi kendine geçti.
bebek için evlendim demiş abimle. düşünebiliyormusun??
bebegi bile ayırdılar.. babasindan uzak büyüyor göstermiyo bile..
benim tek üzüldüğüm şey yegenimin ana babasi ayrı büyümesi.. o sicak aile ortaminda büyümicek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…