Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnşallah

N

Bazen kendime hayret ediyorum ben nasıl yaşıyorum diye
aynısını ben de düşünüyorum.komşum benden 20 gün önce doğum yaptı.hergün onunbebeğinin sesini duyuyorm.hatta gece bile bebek ağlarken onun sesine uyanıyorum.süt içmeye uyanmş diyorum.gecen annesi bi başka komşuma yogurt falan verdiğinden bahsediyordu.benim bebeğim de olsaydı o da şimdi ek gıdaya gececekti demek ki dedi.sonra boşver senin bebeğin cennette akla hayala gelmeyen şeylerle besleniyorudr.o şimdi mis gibi cennet bahcelerindedir diye kendimi tesellş etttim

Bugün il yerinde bi abla oğlun dan dolayı karakola gitmiş koruma kararı çıkartmış onu görünce allah korusun dedim allah hayırlısını sağlık lı ve ömürlü sünü versin çok beklemeyiz inşallah sen aynı doktoruna mı gidiyorsun

gecen nette okudum.bir bebek ruhunu teslim edeceği zaman iki melek gelirmiş biri anne biri baba kılığında ve eline bi meyve verirlermiş.bebek o meyveyi yiye yiye anne baba kılığındaki meleklerle cennete gidermiş.bebeğim beni tanıyodu.babsnn sesine bile farklı tepki veriyordu.uzun süre hareket etmiyince eşim kızım bebğim diye seslenince oynmaya başlardı.bebeğimin benim kılığmdki bi meleği görme ihtimali bile hoşuma giittii nedensse.inş başka bebğim olacak onu kucağıma alıp büyütmak nasip olur.ve onu severken diğer tarafta bebeğimin beni bekleyeceğini düşünecem.ve o sonsuza kadar bebeğim olacak ohiç büyümeyecek cennete layık oldu benim mis kokulu kuzum.cennetlere layıkmış

canm şimdi aynı doktora gidecem.tahlilerimi de sonradan gösteririm fikrini alrm ama kararszm.doktorum doçent iyi bi doktor ve hep başka yerlerden riskli gebeliği olanlar buna geliyo.adam ben ne durumdaki bebkleri kurtardm diyo ama benimkine bi anlam vermediğini söylüyo.hani kendisi açkça söyledi bi dahaki gebeliğini takip etmek isterim dedi.bana karşı kendini biraz suçlu hissediyo.ama kendi durumumu başka doktorlarla konuştum.benim yaşadğm durumda doktor hatası yokmuş.yani hiç bir doktor o bebeğin eşinden ayrılacağını önceden tahmin edemz diyolar.kafam çok karışık akışına bırakacam.hayırlısıyla bi hamile kalayım da o bebğin rızkı varsa hangi dokror olsa da gelir.Her şeyi Allah bıraktm.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve ömürlü evlat versin.sorunsuz rahat psikolojkmen ve biyolojik olarak rahat bi gebelik nasip eder inş sağlıklı sıhhatli bebeğim olur.amiinn

Doğru söylüyorsun ömrü olsa idi çamurda da doğsa lar yaşarlardı üstüne düştükçe daha kötü oluyor hayırlısı olsun bu dünya geçici Baki olan diğer taraf çok şanslıyız yavrularımız cennette allah günahlarımızı affetsin yavrularımızın yanında utandırmasın

Canım yavrularımızın ömrü olsaydı ne olursa olsun yaşarlardı. Dünyada ömürleri yokmuş miniklerimizin. Bugün bir tv programında bir anne hamileyken başından geçen bir olayı anlattı. 4.5 aylık hamileyken göğsünde bir kitle hissediyor. Ve Allah kimseye göstermesin varsa da acil şifa versin Rabbim yaşayanlara. Kimi doktor bebeğin alınmasından yana yorumda bulunmuşlar. Ama anne kesinlikle aldırmamış. Başka bir doktor da ameliyat önermiş. Anne bebeğiyle beraber 45 dklık bir ameliyata alınmış. Kitle alınmış. Sonrasında kemoterapi almaya başlamış mecburen. Tahmin edersiniz ki ne kadar zor bir süreç. Hem annenin fiziksel ve psikolojik sıkıntısı hem de tedavi sürecinin acabaları.Ve bu zorluk karşısında sonuç olarak hem anne hem bebek tutunmuşlar hayata. Şu An evladı 2 yaşında ve sağlıklı çok şükür. Allah herkesin evladını bağışlasın annesine babasına.
Yaşadığımız çok zor bir sınav İnşallah bu sınavımızın karşılığını yarım kalan hayallerimizi yaşayarak görerek alırız arkadaşlar.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende basimdan gecen olayi paylasmak istiyorum 39 hafta 4 gunlukken normal dogum icin hastaneye yatirildim hic sanci ve suyum gelmemisken 2 cm aciklik var diye sunni sanci verilerek dogum yaptiracaklatdi sabah 9 da hastaneye yattim 5 gibi doguma aldilar dogum esnasinda uterus yirtilmasi oldu bebegim oksijensiz kaldi bebek rahime tam oturmadigi icin ustten baskilayarak dogum yaptirmaya calistilar ben sol bacagimi hissetmedigimi soyledim dayanamadigimi sezeryan istedigimi soyledim ama dr dinlemedi bacagimi kapatip istemedigimi soyledim esimi cagirdilar oda ne gerekiyorsa yapin deyince acil sezeryana aldilar ama bebek 20 dakika oksijensiz kaldigi icin olu dogdu kalp masaji ile geri dondu fakat hic bir tepki yok gozunu acamadi refleks yok 1 ay kuvozde kaldi 2 hafta once vefat etti sapasaglam bebegimi 1 saat icinde bu hale getirdiler inanin dayanmak cok zor surekli yasananlar gozumun onunde allahtan bir kizim var onun icin dayaniyorum yasadiklarim film gibi geliyor su an kucagimda olmasi gereken cocuk toprak alti da bu arada bende olumden donmusum uterus yirtilmasi anne olumuyle sonuclanabilirmis eger dogumhamede biraz daha devam etseymis yani ben izin verseymisim kan kaybindan olebilirmisim

Canım çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin sana. Ne denir ki acı hep aynı sebepler farklı olsa da. Bazılarımızda ihmaller, bazılarımızda bilemediğimiz sebepler kaynak oluyor kayıplarımıza. Allahtan sana bişey olmamış çok şükür. Tarif edilmez bir acı evlat acısı. Bir meleğin var artık. Çok şükür ki bir kızın da var Allah bağışlasın. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamayız.

Öncelikle başın sağolsun canım allah seni evdeki kuzuna bağışlamİş evladın içinde Rabbim sabır versin ne denir ki çok üzücü ve çoook acı Rabbim acılarımızı dindir sin

Amin ecmain canım burdaki tüm arkadaşlarım dualarimiz hep.. aynı doktora gider miyim hiç Allaha havale ettim onu iki elim yakasında olacak ahirette onun ihmali oldu aslında neyse şu an perinatolog olan baya yaşlı tecrübeli bu prof a gidiyorum canım arada tip fakültesine de gittim tahlilleri orda yaptırdım

canm cok geçmiş olsun.Rabbim sabır ve dayanma gücü versin.kızına Allah uzun ömür versinçve Rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın.cok zor gercekten.

anladm canm.ya hani hatrlatp da seni üzmek istemem .bi belirti var mıydı?doktor anlayabilir miydi?ya benim mesela doğumdan 2 hafta önce karnımkomple taş gibi oluyordu.bunu ablama da doktora da söyledim bana bebeğin hareketi olduğunu söylediler.bilmiyorum bütün gebeliklerde mi oluyo bu.bir de son haftalar benim elim yüzümözellikle ayaklarmn üst tarfı aşırı şişmişti.hani doktorumda doğumdnsonra bana ben seni her gördüğümde sende bi sorun olduğunu yüzün cok şiş ve solgun geldiğini ve bu yüzden her hafta tahlil yaptığını söyledi.ama tahliller iyi çıkıyordu hiç bir sıkıntı görünmüyordu.ben doğumdan on gün önce uykudan cok şiddetli bi sancıytla uyanmştm.ve aynı sancıyı doğum sabahı da hissettim.gece 4te sancıyla uyandm.bekledim biraz hafif hafif karnm ağrıyordu.ve ogün kontrolüm vardı.sancdan dolayı ben de erken gittim ve sabah 9 gibi de hastanedeyken kanamam başladı ve o sırada bebek eşinden ayrılmış.ve karnm taş gibi olmuştu.doktor sonradan da dedi bu durumda biz buna tahta karın diyoruz dedi.karın tahta gibi oluyo ve bir daha eski haline dönmüyor dedi.yani doktorlar dekolman önceden bilinemiyo diyolar ama muhakkak vücut sinyal vermiştir biz anlayamadkyani yıllarn doktoru anlamamışşsa ben nasıl anlardm ki?adam her yıl yüzlerce bebek doğurtuyo.nasip diyorum işte. .bi dahakine böyle bir ihtimali düşünerek daha tedbirli davranrz.hem artk doğum şeklim de belli.öncekinde normal için beklemiştim.2.gebelikte şu düşünce beni rahatlatacak vakti dolunca 38 de falan inş hemen alınacak.bir de ben şöyle düşünüyorum benim bebeğim ogün doğacaktı artk sancım da önceden vardı sadece 5 6 saat sonra doğum gercekleşecek ve bebek o zaman eşinden ayrılacaktı.eminim seninde öyle olmuştur.bebeğin normal doğum vaktini beklersek tekrarlama olabilir risk var ama biz normal sancımızı beklemeyeceğimiz için ihtimal çok çok düşük.bilmiyorum şahsi olarak böyle çıkarımda bulunup içimi bu şekilde rahatlatıyorm.yani bizim bebeklerimiz normal doğum başladığı esnada eşinden saatler öncesinden ayrıldı.inş senbu bebğini hayırlısıyla kucağına alırsın.bizler için de dua et canm.duann acamayacağı kapı yoktur.

Canm yaşadıklarına çok üzüldüm Rabbim sabır versin.. bayadr grmiyordum aramza yeni katılmış bütün melek annelerine Rabbim sabır güç kuvvet versin çok zor...
Şükür sana birşey olmamış bir evladn daha varmş Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ins.
Rabbim bütün melek annelerine en yakın zaman da kucagimiza alabilcgmz evlatlarimizi nasip etsin bizim de yüzümüzü güldürsün.

Inşallah tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kavuştular bebeklerine.. aynen ben de senin gibi sanciyla hastaneye gittim hanfendiye bırak bizi çalıştığı hastane bile ulaşamadı pazar günü de olsa en azından hastaneye aç telefonu sancim geçince eve geri döndük bebeğim muhtemelen ayrılmıştı benden

analadm.demek ki normal doğum başlayınca bebeğimiz eşinden ayrılmış.canm ben de doktorun cep nosu var.bişey olunca arayıp soruyordum ya da msj yazıyordm hemen cevap yazıyordu açıkcası.hatta doğum yaptıktan sonra da gitiim yakalaşık 1.5 saat ne aklıma geldiyse sordum konuştm ve daha sonra da aklıma başka şeyler takılınca arayıp sordum.nasibi yokmuş bebeklerimizin.Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun hepimizinn.

Herkeze iyi günler buraya girmemek için uzun zamandır çaba gösteriyorumn bende sizler gibi melek annesiyimkannesiyimkisaca ozetleyeyim 13 temmuz 2014 te kızımı doğuma 1 hafta kala kaybettim o kadar çok canm yandı ki sonra burda benimle aynı aciyla yanan birçok annenin acısı n a şahit oldum benimle aynı zamanlarda dogum yapan hemn hemn herkez ya su an dogum yaptı yada hamile benim iki senem biraz daha zor geçti doğumdan 5 ay sonra korunmayı bırakmama rağmen bir buçuk yılda hamile anlamadım o kadar çok ağladım ki birçok kez pes ettim kaç kez doktora gittim bende unuttum herkez bir sorun yok dese de ben her adetten sonra hastanedeydim en son geçen ay tahlitahlillerde yumurtlama olmadığını tedavi girmem gerektiğini söylediler artık kabul ettim adet günümü bekliyordum ilaç kullanmak icin bu arada kardeşimin dugun telaşı falan derken ben iki ayı geçti adet görmedim bugün adet geciktirici yazması icin kadin doğuma gittim ne idrar tahlili ne kan direk ultrason bakarken dr un gözün aydın demesiyle irkildim evet ben bu haberi almak için o kadar çok bekledim ki hiç beklemediğim anda mucize gelmiş o kadar mutlu o kadar saskinim ki sabredin arkadaşlar allah sabreden mükafatını veriyor cennetinde bir kuzum var rabbim bana yeniden bu mutluluğu yaşattı insallah sağlıkla kucağıma aldığım gunleride görürüm.. .allah tüm melek annelerinin yüzünü gul dursun kucağını boş koymasinn aminnnn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…