Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ne güzeel benimde böle bi doktora ihtiyacım var işte konuşturmasın beni sustursun güveneyim ona teslim olayım o ne derse tamamdır demeliyim ben bursadayım nasipse bulurum inş daha zmanım var ben sezeryandan sonra normal için baya bi süre gerekir die biliyorum konuştunusmu bu konuları hiç doktorunla canımm

inşallah en kısa sürede istediğin gibi bir doktor bulursun. yok kuzum konuşmadım. zaten adamdan randevu almak için 50 kişi koyuyorsun araya. benim gebelik sezeryanıma göre değil rahmimin iyileşme durumuna göre belirleneceği için 2 ay sonra gideceğim. adetlerin düzene girmeden gelme dedii. o yüzden takmıştım ben bu regl olayına.:26:

ama geçen gün oldum demiştin inşş tam yoluna giderr böle devam eder cnm

ama geçen gün oldum demiştin inşş tam yoluna giderr böle devam eder cnm

oldum kuzum oldum. ama düzene girmesi gerekiyo dedi. tam ifade edemedim galiba:44:
ya bu arada enteresan bir şey söyleyeceğim. doktor rahmin regl için hazır olduğunu söylediği halde günlerdir regl olamamıştım ya. aktara gittim bunun için bir şeyler var mı dedim. adam bir sürü ot karışımı söyledi. korktum içmeye, adama da rahmim problemli korkarım içmeye bütün bu otları dedim. adam biraz bozulup rahatsızlığımı da duyunca asık bir suratla sabahları aç karna bir avuç kavrulmamış yer fıstığı ye, 3 bilemedin 4 güne sökülür dedi. hakkaten bırak 3-4 günü 2. gün öğlen regl oldum. düşün yani yediğimiz en önemsiz şey bile nasıl etkiliyor bizi!

evtt ilkkez duydum ama yarıyomuş demekki Rabbimin her nimetinde bi güzellik var işte ....

ben,mkide 26 haftalıktı canım 4 gün yasadi 4 gün olunca umutlanmistik tabi...yogun bakımda gittim gördüm hemsire dedi dokun annesi ayağına dokundum çok küçüktü zarar vermekten korktum birde yasadığı için yoğunbakım işlemleri için kimlik falan gerekti ama bayramdı kaybettiğimizde kaybettikten sonra kimlik vs işlemlerle uğraşmak zorunda kaldı eşim... nüfus müdürlüğünden aile dökümü falan alınca onunda adı çıkıyor...bu hem hosuma gidiyor hemde üzülüyorum..tuhaf bir ruh hali anlatamıyorum anlarsın sen...

cenk beye gitmek istiyorum ama jimer çok pahalı yaaaaaa

cenk beye gitmek istiyorum ama jimer çok pahalı yaaaaaa

aynennnnnnn bende düşünüyorum neden se cenk bey pek içime sindi görmedim gerçi ama duyumlarımm hep iiyi ama muayne ücretleri normal hani o tamam da doğum 4000 tl.. o düşündürüyo işte....

aynennnnnnn bende düşünüyorum neden se cenk bey pek içime sindi görmedim gerçi ama duyumlarımm hep iiyi ama muayne ücretleri normal hani o tamam da doğum 4000 tl.. o düşündürüyo işte....

evet kasımda 3500 verdik biz zamda gelmiş acilen gidince o an para düşünmüyor insan..birde hamilelikte tahliller falan olacak onlarda normalden daha pahalıdır heralde

evet kasımda 3500 verdik biz zamda gelmiş acilen gidince o an para düşünmüyor insan..birde hamilelikte tahliller falan olacak onlarda normalden daha pahalıdır heralde

evet canım bide tahlilller var gerçi şöle bişi var artık aile hekimliği olduğu için bi çok testi sağlık ocaklarında yapıyolar ama bazılarınıda hastanede yaptırman gerekio ... neyse daha bi 3-4 ayımız var belki o zmna kadar farklı isimler bulurus bekleyelim en iyisi:)

beni kontrole çağırmıştı cenk bey 2 ay sonra gel demişti 3.5 ay oldu ilk kez doğumda tanıştık ama çok ısındım belki bu aralar giderim ona izlenimlerimide yazarım burda..

canım keşke benim de bir kere görme, bir kere dokunma şansım olsaydı. ve daha önce de söyledim ya psikologlar bebeğin görülmesi ve ona isim verilmesinin yas süresini kısalttığını söylüyor. ama seni anlıyorum inan.
bi de kıslar sizin şu doktoru bir ankaralı olarak ben bile duydum, düşünün yani!

beni kontrole çağırmıştı cenk bey 2 ay sonra gel demişti 3.5 ay oldu ilk kez doğumda tanıştık ama çok ısındım belki bu aralar giderim ona izlenimlerimide yazarım burda..

in_aaay sende de mi plesenta previa vardı? başka bir sayfada gördüm! seninki hangi çeşiti? ilk doğumda mı ikinci doğumunda mı oldu? kıs ben mahvoldum bu bela yüzünden. rahim parça pinçik oldu. valla bu konuda konuşacak birini bulmak mutlu etti beni! çok ihtiyacım var çünkü

Plesenta previanın hangi çeşidi bilmiyorum canım ama doktorum anlamadı. Hani bahsettim ya arkadaş bi doktora gidecek memnun kalmadım söyleyeyimmi diye o işte.. İlkinde vardı 7. ayda kanama oldu gittim yatırdı hastaneye 2 gün serum vs ilaç sonra çıktım yaklaşık 20 gün sonra daha şiddetli kanama yine 2 gün yattım çıktım sonra tekrar yine yatırdı hastaneye.. Gidince diyo naptın ilişkiyemi girdin ağır işmi yaptın..Birşey yapmadım diyorum.. En son artık günüm doldu ne sancı ne bişey yok gittim dedi tamam yatıralım seni suni sancıyla normal doğum olacak. Yattım hastaneye ertesi sabah suni sancı verecekler ama gece yarısı yine şidetli kanama oldu nöbetçi doktor muayene etti dedi acil sezeryan normal doğum yapamazsınki sen dedim böyle böyle sabah suni sancı vereceklerdi. Bebek kan yutmuş karnımda midesi falan yıkandı bir gün yoğun bakımda kaldı..Çok şükür Allahım bağışladı bize 5 yaşında şuan işte..Yani ben doğumdan sonra öğrendim plesenta previa olduğunu raporlarımda yazıyordu..Bebeğimi kaybedebilirdim. Diğer arkadaşada söylemek istedim o doktor bu diye ama kafasınıda bulandırmak istemedim. Sonuçta bende ona araştırıp iyi diye gitmiştim. Cenk Beyede gitmek çok isterim ama dediğim gibi çok pahalı bi hastane...Kısmet bakalım artık hayırlısı....

canım sorma ben de kızımın ölümünden 8-10 gün önce tesadüfen öğrendim. koskoca prof. da bana senin doktor gibi hiçbir şey söylememişti çünkü bakmamıştı bile pis herif! güya ben de araştırıp iyi diye gitmiştim o doktora. normal doğuramadığına göre seninki de benimkinden totalistir büyük ihtimal. ama diğer cinslerinde bazen normal doğum yaptırılabiliyor. belki doktorun bu yüzden normal doğum demiştir sana.
bana bebeğin öldüğünü söylediklerinde şoka girdim. doğurtucaz diye masaya yatırdılar, damar yolu açtılar, suni sancıyı getirdiler bana verecekken doktor geldi 'bu kızın durumunu bana niye söylemiyorsunuz, ben suni sancıyı verecektim az daha kız masada kalacaktı' diye bağırmaya başladı. ben tabi yine şok.. deli gibi ağlıyorum. ameliyatı orda yapamayacaklarını söylediler. iyi bir doktor bulmama yardım etti ordaki doktor. başka hastaneye sevk etti. allah razı olsun doğumuma giren doktorlardan. valla çok iyilerdi.
canım peki ikinci gebelikte de yaşadın mı aynı şeyi? ben tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum:18: sana kan verildi mi sezeryanda? bir de rahmin çok zedelenmiş miydi canım? gerçekten allah kızını sana bağışlamış. bu arada kızınla birlikte sen de ölebilirmişsin farkında mısın? allah razı olsun o nöbetçi doktordan.
bence diğer arkadaşı bilgilendirmekle de çok iyi yaptın.

ikincide aynı şey olmadı ama daha 26 haftalıktı ya büyüyünce tekrarlarmıydı bilmiyorum diğeri 7. aydan sonra kanamalar başlamıştı. ama başka bi doktor birinde oldu diye diğerindede olmak zorunda değil dedi birbirinden bağımsızmış yani. rahimde bi problem olmadı benim çok şükür kanda vermediler bildiğim kadarıyla ben uyurken verdilerse bilmiyorum. bu tekrarlayan bi durum değil heralde inşallah öyledir.bence sende bekle biraz rahmin toparlansın diğer bebeğe hazır olsun :)

canım bana da tekrarlamak zorunda değil ama risk faktörün arttı artık dedi doktor. elinde ya da kollarında aynı anda 2-3 tane damar yolu açmışlarsa kan vermişlerdir. ama büyük ihtimalle vermemişler, yoksa ailenin haberi olurdu. kan bulun diyorlar çünkü. bir de bu durum 7. aydan sonra çıkmıyor canım, gebeliğin başından beri belli oluyor ama sonradan düzelebiliyor. düzelmediğinde kanamalar 7. aydan sonra başlayabiliyor. gerçi ben son gittiğimde böyle olan 39 haftalık bir hamile gördüm, kanaması da olmamış çok şaşırdım. genelde erkenden alıyorlar bebeği.
toparlanmak için bekleyeceğim canım. doktor tamam demeden hamile kalmam zaten, korkuyorum çünkü.

Olur Allahın izniyle sakın ümitsizliğe kapılma olur mu herkes yazacak tek tek inşallah bebeği kucağında buraya :)

Olur Allahın izniyle sakın ümitsizliğe kapılma olur mu herkes yazacak tek tek inşallah bebeği kucağında buraya :)

evet inşallah hep beraber hamile kalacağız ve bu sefer kollarımız da dolacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…