yok canım çok şey istemiyosun gayet normal bence. canım benimki bu anlamda fazla net galiba sorduğum sorulara tek cümle ile cevap veriyor. 'saçmalama tatlım, endişelenme canım, olur olur çok güzel olur, takmaa sen rahat ol güzelim, hiiiiçbir şey olmaz, yook canııım 'gibi net cümleler kuruyor yani cevaplarıyla tatmin etmiyo beni ama çoook pozitif bir insan. en dibe vurduğum anda ameliyattan önce bana sarılıp 'bak her şey güzel olacak' diye başlamıştı konuşmaya.
ben de çok okuyor(d)um. bebekle ilgili değil de özellikle yaşadığım problemle ilgili olarak. ama okudukça psikopata bağlıyorum. bu yüzden eşim yasakladı okumamı. gerçekten daha az bilince daha az bunalıp daha az korkuyorsun. o yüzden artık okumuyorum canım.
ne güzeel benimde böle bi doktora ihtiyacım var işte konuşturmasın beni sustursun güveneyim ona teslim olayım o ne derse tamamdır demeliyim ben bursadayım nasipse bulurum inş daha zmanım var ben sezeryandan sonra normal için baya bi süre gerekir die biliyorum konuştunusmu bu konuları hiç doktorunla canımm