sezen01'in başarı öyküsü...

tebrikler vallahi imrendim.bende 80 kiloyum.boyum 163 ben 65 kiloya bile razıyım.henüz yaşım 24 ama çok iradesizim.başlayıp 3 5 gün sonra bırakıyorum diyeti.1 çocuğum var doğum ve sonrasında aldım bu kilolar.önceden 62 falandım gayetde zayıf duruyordum..önceden 3 kilo alsam hemen vermek için çabalayıp veriyordum ben nasıl böyle oldum nasıl böyle iradesizim anlamıyorum.sizin yönteminiz hoşuma gitti.inşallah iradem izin verirse denemek istiyorum

slm arkdşlar gerçekten tebrik ederim yürekten darısı bana inşlah bende zayıflarım:))

ben isveç diyetine başladım 2 gündür 1 kilo gitmiş.Ama ben daha öncede dikkat ederek 8 kilo verdim,92.5 tan şuanda 83.5 oldum hedefim şimdilik 75 inşlah olurum:))

sezencim zeytinyağı kafama yattı benimde bağırsak problemim var belki hallolur,bide lahana suyu onlarıda denerim çok karışcak sanırım:)

süper olmuşsun sezen01 alkisalkisalkis
harikasın.en az 10 yaş gençleşmişsin.
öncedende güzelmişsin ama zayıflayınca daha da güzel olmuşsun.

gerçekten sezencim baya degişmişin inşallah bizde veririzde böyle ekleriz fotoları ama benim nerdeyse hiç ümidim yok verebilecegimden yana ah ahhhhhhhhhhhh

tebrikler gerçektende 10 yaş gençleşmişsin ayrıca kilo insanın güzelliğinide nasıl kapatıyor değilmi?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…