bes alti yaprak beyaz lahanayi tencereye koyuyorsun üzerine üstü kapanacak sekilde su koyuyorsun 10dakika kaynatiyorsun sabah ögle aksam yemeklerden önce iciyorsun acayip yag eritiyo afedersin idrarinda bile farketiyorsun eriyen yaglari
bir bardakmi,sicakmi sogukmu???ablama söyleyeyim bende,oda bir türlü veremedi..
Annemde yapıyodu bunu arada bi bende içiyodum.. ama tabii devamlı yapmak lazım.. bide limon sıkıyoduk içine öyle içiyoduk..
Bide bi zamanlar maydonoz suyu içmeye çalışmıştım ıyyy öyle iğrenç bişey olamaz zaten maydonozu hiç sevmem bide suyunu içmeye kalkmıştım ıykk kaydirigubbakcemile3
bende kilo vereyim istiyoru ama bitürlü başlayamıyorum yaz girereken 6.5kilo verdim ama sonra verdigimin hepsini geri aldım yürüyüş yaparak vermiştim ama artık yürüyemiyorum çünkü yalnız kaldım benimle yürüyüşe gelen arkadaş yeni dogum yaptı ama sezeni okuynca azimle belki bende başarırım çünkü bende eski 58 kiloma inmek istiyorum ve şuan 82lerdeyim malesef dogum sonrası kaldı bide üstüne ben ekledim hata ettim ama bakalım yarından itibaren bende başlamayı düşünüyorum
maydonozu bende yaptim adetliyken denemistim cok fazla denecek sekilde adet söktürüyo
sabah kaynatiyodum sabahki ilik digerlerini soguk ictim bazen aksam yemeginden önce icmeyi unutuyordum yatarken iciyordum bir bardakta
bende kilo vereyim istiyoru ama bitürlü başlayamıyorum yaz girereken 6.5kilo verdim ama sonra verdigimin hepsini geri aldım yürüyüş yaparak vermiştim ama artık yürüyemiyorum çünkü yalnız kaldım benimle yürüyüşe gelen arkadaş yeni dogum yaptı ama sezeni okuynca azimle belki bende başarırım çünkü bende eski 58 kiloma inmek istiyorum ve şuan 82lerdeyim malesef dogum sonrası kaldı bide üstüne ben ekledim hata ettim ama bakalım yarından itibaren bende başlamayı düşünüyorum
lahana suyunu günde kaç kere içiyorsunuz?
İbrahim Saraçoğlu'nun lahana suyu kürü var onada bakabilirsiniz..
ama onda yedi gün yap ara ver falan diyo ben hic ara vermeden üc ay ictim cokta faydasini gördüm
Evet 5 gün yapıyosun sonra 3 gün ara veriyosun.. tekrar 5 gün yapıyosun..
Yani fark etmez sanırım ara verip vermemek sonuçta bi zararı yok..
tebrik ederim canim
peki sarkma falan oldumu
ben bir cocuk annesiyim ama 85kiloyum hani kisa bir sürede epey kilo vermissin sarkma oldumu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?