sezen01'in başarı öyküsü...

bir bardakmi,sicakmi sogukmu???ablama söyleyeyim bende,oda bir türlü veremedi..

maydonozu bende yaptim adetliyken denemistim cok fazla denecek sekilde adet söktürüyo

bende kilo vereyim istiyoru ama bitürlü başlayamıyorum yaz girereken 6.5kilo verdim ama sonra verdigimin hepsini geri aldım yürüyüş yaparak vermiştim ama artık yürüyemiyorum çünkü yalnız kaldım benimle yürüyüşe gelen arkadaş yeni dogum yaptı ama sezeni okuynca azimle belki bende başarırım çünkü bende eski 58 kiloma inmek istiyorum ve şuan 82lerdeyim malesef dogum sonrası kaldı bide üstüne ben ekledim hata ettim ama bakalım yarından itibaren bende başlamayı düşünüyorum

insallah hepberaber basaririz

maydonozu bende yaptim adetliyken denemistim cok fazla denecek sekilde adet söktürüyo

Tadı çok iğrençti yaa içilcek gibi değil bana göre yani sevmediğimden..
Bide şeyi denemiştim biliyomusunuz onu nette yazınca çıkıyo angelina jolie diyeti diye zencefilli sarımsaklı fln bide o hayatımda içtiğim en iğrenç şeydi sanırım( aklıma geldikçe o günler midem bulanıyo:)) ama işte zayıflamak uğruna neler yapıyoruz:)

sabah kaynatiyodum sabahki ilik digerlerini soguk ictim bazen aksam yemeginden önce icmeyi unutuyordum yatarken iciyordum bir bardakta

hic denemedim böyle seyleri..ama ablama söyleyim denesin,yazik..benim yaptigim diyeti yapamadi,boyuda kisa bir türlü olmadi yanii..

ben lahana suyuyla 3 ayda 12 kilo verdim ama maydonozu hic denemeyin derim birde sogan suyunu denemeye kalktim sabaha kadar cok kötü mide agrisi cektim benim mideme dokundu

cnm hemen basla..yilmadan korkmadan..kilolar misafirdir,cok kalan misafiri severmisiniz??eeee o zaman tam gazzz,hemen baslayin ve kovun onlari....kaydirigubbakcemile2

ama en güzeli lahana suyu icimi kolay ve sadece zayiflamaya degil selülitede iyi geliyor bana cok yardimci oldu hic zayiflarken sarkmada yapmadi vücudumu topladi sanki esim bile dedi cocuk gibi kaldin diye bes aydirda hic bir gram bile almadim

tebrik ederim canim
peki sarkma falan oldumu
ben bir cocuk annesiyim ama 85kiloyum hani kisa bir sürede epey kilo vermissin sarkma oldumu merak ettim

tebrik ederim canim
peki sarkma falan oldumu
ben bir cocuk annesiyim ama 85kiloyum hani kisa bir sürede epey kilo vermissin sarkma oldumu merak ettim

hayir cnm,sarkma olmadi..spor yapmadigim halde,yalniz haftada 2 kere yürüyüs yapardim o kadar..zaten 3 cocukla evde dönmekte bana spor oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…