Sezaryen sonrası olabilecek en kötü şey!

Off bende sezeryan yaptım sezeryan öncesi böle bişe duysaydım korkudan ayağı hiç kalkmazdım heralde.. Allah korusun çok zor..

Katılıyorum sezaryen zorunluluk halinde uygulanmalı .

Katılıyorum sezaryen zorunluluk halinde uygulanmalı .
Bende sezeryanla doğum yaptım, mecburduk, ki sezeryan aslında kolay göze alınabilecek bir operasyon değil, sancı çekmiyorsunuz belki ama doğum sonrası zorlukları var.
Normal doğum yapamamak benim suçum değildi

Bende normal doğum yaptım buda benim elimde değildi gidişata bağlı bi durum ayrıca ikinciye sezaryen olmayacağımın garantisinide kimse veremez, boşuna geniş geniş konuşup doğum yapanların canını sıkıyorlar işte normal doğurmayı ayrıcalık olarak gösteriyolar bu duruma gıcığım.

Bir arkadaşımızın eşi sezaryenle doğurmuştu, bir kaç sonra bile kızın dikişlerinden akıntı geliyordu. Ben o ara sezaryenden korktum.

Be Benim bebeğim ters olduğu halde bana bunu dediler hatta baskı bile yaptılar desem yeri biliyo musun sancıyla bebek dönermiş ben acele etmişim gözüm korkmuş sancıdan ki ben adet sancılarım yüzünden hep
hastanelik olan bi kadınım

her şeyin doğal olanı daha iyidir tabi şartlar neyi gerektiriyorsa ona göre de hareket etmek gerekiyor. Sezeryan mecburiyetse anne ve bebeğin sağlığı için elbette tercih edilmelidir.
Ama sırf annenin korkusundan veya gün ayarlama isteğinden dolayı sezeryanı tercih etmesi de bence mantıksız bir durum.

eger saglıkla alakalı bir durum yoksa zaten normal dogum cocugun saglıgı acısından da annenin iyilesmesi acısından da daha iyi ama simdi korkudan bile sezaryene yonelmis durumda kadınlar dogru gelmiyor ..kotu bir durum yasamıs ya ben oyle gorsem bayılırdım:)

Ben normal istiyordum ama 30 haftalık erken doğum oldu bebek dayanamaz diye sezeryan ile. ilk başta o kadar hengamenin için de ara ara bunada üzülmüştüm normal doğum olmadı diye sonra saçmaladığımı anladım tabi ki.. sağlıklı olsunda doğum şekli hiç önemli değil istediğiniz gibi tercih yapabilirsiniz kızlar.

bu kadın ise çok talihsiz bir durum yaşamış hastaneye dava fln açsa ya... hangi ülke burası bilmiyorum ama azımsanacak bir şey değil bağırsakların dışarı çıkması...

Demekki sadece turkiye gecikmiyor ambulans her neyse araba yokmuymus esinin dostunun vseyri o kadar beklenrmi ayyyyyy

Şok oldum dikmeyimi unutmuşlar bende sezeryan doğum yaptım çok şükür başıma gelmedi

Ya yok oyle bırsey :)
80 mılyon nufuslu ulkenın 70 mılyonunun totosunda hemoroıd bagırsagında sorun mıdesınde problem vardır
hepsı mı sezeryan
Ha hay yok canım hepsi ona tabi ki bağlanamaz:) ama bu ihtimal de varmış.

Demekki sadece turkiye gecikmiyor ambulans her neyse araba yokmuymus esinin dostunun vseyri o kadar beklenrmi ayyyyyy
Kadının karnı yarık ve iç organları dışarıda. Arabaya nasıl taşıyacaklardı, arabada nasıl gidecekti? Beklemekten daha kötü olurdu kadını arabaya bindirmek.

Ben bu haberi daha öncede okumuştum yine aynı bu kadındı o haberdede peş peşe iki üç kez hapşırmış hapsırdığı esnada dikişleri patlamış o zaman bu şekilde okumuştum.

Durup dururken dikişlerin patlayıp bağırsakların fırlaması mantıksız geliyor ama hapsırma esnasında olabilitesi var.

Bizim insanlarımız herşeyi çok fazla bilirler malesef aaa sezeryanla doğum mu yapılırmış doğum normal yollardan olurmuş mış mış mış.
Yapamıyorum abi doğum masasında geberiyim mi yani? Ne yapayım??
Doktor muayene edip dar olduğuna kanaat getirip sezeryan dediğinde de direkt yaftayı yapıştırıyorlar aaa bu doktor para peşinde.
İnsanımız cahil kara cahil.

ben dogumdan hemen sonra okadar hapsurdum ve oksurdumkı
acıyordu doktora sordum bırsey olurmu cok zorlanıyorum tutmaya calısıyorum dıye
hıııccc bısey olmaz asırı derecede buyuk darbeye maruz kalmadıgın surece veya cok agır bırsey kaldırmadıgın surece dedı
zaten bunları yapman mumkun de olmuyor :)
oyuzden bu kadınınkı hapsuruk falan degıl baska bırsey bu ya doktor hatası ya kadının buyuk bı hatası var

Bilmiyorumki başıma böyle birsey gelmediği için bir seyde diyemiyorum ama hapsırmayla patlayacak olsaydı zaten %80 bir çok insanın dikişi açılır bağırsakları fırlardı ama haberde böyle yazıyordu herkes birsey uyduruyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…