Sezaryen sonrası olabilecek en kötü şey!

Bende normal doğumda idrar kesesi firlayanlari duymuştum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah

O cevrendekiler dogumun kendisinden bahsetmemislerdir. Boyle laflari ben de cok duydum. Orada bebegin bakimi filan kastedilir. Sen eger karninda iken sana dogal olarak verdigi ufak tefek rahatsizliklardan soz ettiysen onlar da dogur da ondan sonra gor bebek buyutmek neymis anlaminda soylemislerdir. Yani ne uyku kaliyor ne hayatinin eski duzeni, o bakimdan..
Yok canım doğumun ta kendisine söylüyorlardı. Bu çektiklerin
Doğum sancısının yanında ne ki vs. Gibi laflar çok duydum hep.
Oyüzden kendimi bildim bileli normal doğum yapamam diyorum acisini bilmediğim halde büyük korkularım var.

bi sorun yoksa normal daha iyi arkadaşlar bebek için, sezeryan bebeklerde bağırsak florası olması gerektiği gibi gelişmiyormuş, biliyorsunuz artık bağırsaklar çok kıymete bindi, ikinci beyin deniyor
Bunu bilmiyordum bende diyorum niye iki oğlum da baģırsaklarından sıkıntılı, ah sezaryen ah!!

Bunu bilmiyordum bende diyorum niye iki oğlum da baģırsaklarından sıkıntılı, ah sezaryen ah!!
Ya yok oyle bırsey :)
80 mılyon nufuslu ulkenın 70 mılyonunun totosunda hemoroıd bagırsagında sorun mıdesınde problem vardır
hepsı mı sezeryan :skandal:

Ablam 2 çocuğu normal doğurdu,üçüncüye hamileyken doğuma 1 ay kala ağlamaya başlamişti. Doğum yaklaşıyor diye bilinçaltıma yerleşmiş hep bunlar:)

Oyüzden kendimi bildim bileli normal doğum yapamam diyorum acisini bilmediğim halde büyük korkularım var.
Kimi kadın çok kolay doğum yapıyor,bu tür söylemler yüzünden korkuyor ama boşuna korku çekmiş oluyor,Herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta:kahve:

Zor ilaki ama sonrasında rahat

Sezeryan yaparım ileride hamile kalınca diyordum sürekli o acıyı hissetmemek için ama şuan baya korktum :/

Yahu hanımlar.. hala bir kısmınız nasıl bu kadar cahil anlamıyorum. Normal doğum denilen şey vajinal doğumdur. elbette ki anne veya bebek için bir sakınca yoksa zaten her düzgün doktor bunu önerir. sezeryan ise abdominal doğumdur. bu da annenin veya bebeğin sağlığını tehdit eden durumda yapılır. zevk değil tercih değil zorunluluktur. bunu sırf acıdan korktuğu için tercih eden kadının da buna müsade eden doktorun da aklına şaşarım. artık bir dolu doğum çeşidi var acıdan korkan için. suda doğum, epidural vs.. ama sezeryan bir tercih değil, zorunluluktur. elbette ki sakıncaları var ama bir çok kadın ancak sezeryan sayesinde çatlayıp ölmüyor veya çocuk sahibi olabiliyor. konu hangisinin doğal vs. olduğu değil hangisinin bireye uygun olduğudur.

X