Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım doğumun ta kendisine söylüyorlardı. Bu çektiklerinO cevrendekiler dogumun kendisinden bahsetmemislerdir. Boyle laflari ben de cok duydum. Orada bebegin bakimi filan kastedilir. Sen eger karninda iken sana dogal olarak verdigi ufak tefek rahatsizliklardan soz ettiysen onlar da dogur da ondan sonra gor bebek buyutmek neymis anlaminda soylemislerdir. Yani ne uyku kaliyor ne hayatinin eski duzeni, o bakimdan..
Bunu bilmiyordum bende diyorum niye iki oğlum da baģırsaklarından sıkıntılı, ah sezaryen ah!!bi sorun yoksa normal daha iyi arkadaşlar bebek için, sezeryan bebeklerde bağırsak florası olması gerektiği gibi gelişmiyormuş, biliyorsunuz artık bağırsaklar çok kıymete bindi, ikinci beyin deniyor
Ya yok oyle bırsey :)Bunu bilmiyordum bende diyorum niye iki oğlum da baģırsaklarından sıkıntılı, ah sezaryen ah!!
Bazı doktorlar iç dikiş yapıyormuşiç dikiş diye bir şey yok mu ya? Nasıl yani o dikişli derinin hemen altında mı bağırsaklarımız var
Sezeryana gıcık olduğum için aleyhinde her türlü yazıya inanırım :)Ya yok oyle bırsey :)
Sezeryana gıcık olduğum için aleyhinde her türlü yazıya inanırım :)
Doğuracaksın angela, doğuracaksın!Çok şahane oldu bu haberi okuduğum.
Çocuğu tutabildiğim kadar tutayım bari artık içimde.
Kimi kadın çok kolay doğum yapıyor,bu tür söylemler yüzünden korkuyor ama boşuna korku çekmiş oluyor,Herkesin ağrı eşiği farklı sonuçtaYok canım doğumun ta kendisine söylüyorlardı. Bu çektiklerin
Doğum sancısının yanında ne ki vs. Gibi laflar çok duydum hep.
Oyüzden kendimi bildim bileli normal doğum yapamam diyorum acisini bilmediğim halde büyük korkularım var.
Evet haklısınız herkesin acı eşiği farklı. Ben korktuğumdan bile korkan bir insan olduğumdan hemen etkileniyorum işteKimi kadın çok kolay doğum yapıyor,bu tür söylemler yüzünden korkuyor ama boşuna korku çekmiş oluyor,Herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta
Zor ilaki ama sonrasında rahatYok canım doğumun ta kendisine söylüyorlardı. Bu çektiklerin
Doğum sancısının yanında ne ki vs. Gibi laflar çok duydum hep.
Oyüzden kendimi bildim bileli normal doğum yapamam diyorum acisini bilmediğim halde büyük korkularım var.
Aynen ablam diyor normal doğumdan sonra yeniden doğmuş gibi oldum diyeZor ilaki ama sonrasında rahat
İki doğum yaptım 2 gün zoraki yattımAynen ablam diyor normal doğumdan sonra yeniden doğmuş gibi oldum diye
Tekrar hamile kalırsam engin tecrübelerinizden faydalanmak isterim doğuma kadar tepenizdeyimİki doğum yaptım 2 gün zoraki yattım
Kız geldi 16 sına bizim tecrübelerimiz analog tabiki ne zaman istersenTekrar hamile kalırsam engin tecrübelerinizden faydalanmak isterim doğuma kadar tepenizdeyim
Hahah :)) teşekkür ederimKız geldi 16 sına bizim tecrübelerini anolog tabiki ne zaman istersen
Normal doğum yapmış biri olarak ablan doğru söylemiş.Aynen ablam diyor normal doğumdan sonra yeniden doğmuş gibi oldum diye