Sezaryen sonrası olabilecek en kötü şey!

Yok hiçbir şey hissetmedim.Birde normal sezeryandan daha ağır bir ameliyat olmama rağmen hiçbir şekilde canım acımadı.Gezdim ,yürüdüm,ayaklarımı çeke çeke yürüdüm ve de merdiven çıktım.Bunları yaptım ki narkozu atmam gerekiyordu.Narkoz atmayınca yemek yiyemiyorsun.Bir tüyo çörek otu narkoz atmaya birebir onun sayesinde attım.15 saat açlık sonrasında şimdide nerdeyse 1 yıla yaklaştı sıkıntım yok.
Ben herseyden korkan biriyim golgemden bile korkuyorum diyebilirim ve hic dikis bile atilmadi vucuduma o yuzden nasil bi duygu bilmiyorum merak ediyorum ameliyat diyolar cok aciyomus uyanirken olusan o agri beyninden vurulmuscasina bi agriymis ve bu insani urkutuyo Agri kesiciyi hemen mi yaptilar sana yoksa agri kesici olmadin mi

Ben iki doğumumu epidural oldum gelip hemşire anlattı sakin olman lazım miden bulanabilir ilsçlardan telaşlanma falan dediler. Sezaryan sırasında sürekli doktorum benle sohbet etti hemşşre ebe şakalaştılar fıkralar anlattılar. Bebebğimin göbek bağunı kedip temizleyip kucağıma verdiler hemen. Bebeğimle odama çıktım iki doğumumdada. hiç ağrım falan olmadı 3 saat bacaklarının uyuşukluğunun geçmesi için bekliyosun sadece. Belirli aralıklarla gelip ağrı kesici yapıyorlar zaten. 3 4 saate kalkıp gezdim dolaştım sürekli. Öbürsügün doktor kontol yaptı durumuma bsktı sabsh çıktım evime geldim. Evimi topladım bebeğime baktım yani o ksdar korkulacak bişey yok. Dikişlerimde lazerle dikiş yapıldı ikisindede, dikkat edersen bişey olmuyor. Öksürdümde hapşurdumda dikkatli tabi. Normal doğumdada oraya yine dikiş atılıyor. Yani ikiside riskli dikkat gerektiriyor. Şuan dikiş yerim belirsiz bir buçuk yıl oldu ikinci doğumumu yapalı. 47 kg yum normal doğumda daha çabuk zayıflarsın diyorlar ben ikisindede 1 yıla kalmadan eski kiloma geldim.

Sonuçta ameliyat diyolar ama bu en kolayı bence içini açıp çocuğu çıkarıp geri dikiyolar hiç mi ellerini kesmemişbunu yazanlar anlamıyorum hiç mi dikiş yemicez ne yediğimizin bile belli olmadığı bi dönemde ameliyattan kaçışımız yokki ben açıkçası alttan dikiş yemektense sezaryeni tercih ederim en azından hissetmiyosun bebeğimi ilk ben görcem diyincede görebilşyosun bence güzel bişey bu elbet ağrı olcakama en ufak ağrıda naz yaparsa insan hayattaki diğer zorlukların üstesinden zaten gelemezki eksiklikmiş türkiyedeki doktorlar kesi atmayı biliyolar o da bi müdehale ve o da bi çok ülkede yasak doktorlar kesisiz toparlanmaz diyolar kırk tane mi doğurcaz da genişlicek eninde sonunda toralanıp eski haline gelcek

Yok kuzu bende genel olucam da çıkartırken uyanık olucaz :/
Ben miyom ameliyatı oldum sezaryen gibi oldu. Uyandığımda sonda takılıydı bir kaç saat sonra çılardılar. Çekince çıkıveriyor acımıyor, korkulacak bir şey değil endişelenmeyin

Ben miyom ameliyatı oldum sezaryen gibi oldu. Uyandığımda sonda takılıydı bir kaç saat sonra çılardılar. Çekince çıkıveriyor acımıyor, korkulacak bir şey değil endişelenmeyin
Allah razi olsun, korkulu rüyam valla o ve iğne .

Şimdilerde 27. Haftama girdim yemek yiyemez oldum bence sen şuan istediğin şeyleri ye tam anlamıyla doymak nedir bilmiceksin bebek yemeni isticek ama sen midene olan baskıdan yiyemiceksin bu durum çok kötü ben şimdilerde büyüdükçe nasıl sığcak kaburgam kırılır mı derdine düştüm valla Allah herkesin yardımcısı olsun 38 hafta nasıl geççek gercekten cennet annelerin ayakları altında diye boşuna demiyolar her gün farklı psikolojideyim

Zat
Yok kuzu bende genel olucam da çıkartırken uyanık olucaz :/
serumlar çıkarkende uyanık olcaz kaçışımız yok malesef doğurcaz bi şekilde ben kararımı verdim çok korkak olduğum için genel olucam ve ağrı pompası takmalarını isticem böylelikle ağrı hissetmezsem sondanın çıkışınada fazla takılmam bence

Tuhaf midemin bulanması gerekiyo ama gülüyorum nasıl bi doktor bağırsakları farketmez son 10 yıldır turkıyede estetik dikiş var biliyorum tabi bu olay kıbrısta olmuş sma gerçekten nasıl bi sorumsuzluk bende 27. Haftama girdim daha doktorum bile belli değil çok karışık bi dönem yaşıyorum ve her konuda yalnız olduğum için sezaryen düşünüyorum o sancılara bu zatıflıkla katlanamam çıkartamadığım gibi sezaryene alınırım çünkü bünyem hiç olmadığı kadar zayıf ve hayatım hiç olmadığı kadar altüst zaten hepimiz bu dönemde çok hassasız yani bu bize yapılır mı ?
bu olay ingiltere'de olmuş.
estetik dikiş diye bir şey yoktur, dikiş stilleri değişebilir.
muhtemelen bu konudaki foto da bağırsak ameliyatı sonrasındaki hali, sezaryende tel kullanmıyorlar iple dikiyorlar.

bu olay ingiltere'de olmuş.
estetik dikiş diye bir şey yoktur, dikiş stilleri değişebilir.
muhtemelen bu konudaki foto da bağırsak ameliyatı sonrasındaki hali, sezaryende tel kullanmıyorlar iple dikiyorlar.
Ben haber okurken gördüm diye hatırlıyodum ama bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sezaryen tam bi ameliyat değil bağırsaklarının şişmesi lazım ki o dikişleri zorlar sadece bu patlatmaz ondan baya şaşırdım

Ben haber okurken gördüm diye hatırlıyodum ama bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sezaryen tam bi ameliyat değil bağırsaklarının şişmesi lazım ki o dikişleri zorlar sadece bu patlatmaz ondan baya şaşırdım
ya sezaryen nasıl tam ameliyat değil, bildiğiniz ameliyat yahu.
karnı açıyorlar daha ne kadar ameliyat olacak.
karın açılan her ameliyatta bağırsaklarda ve karın yapışıklıkn riski vs. vardır.
bu kadında da birşey olmuştur mutlaka dikişi patlatacak durduk yerde olmaz yani.
ama sezaryeni o kadar da basite almayın Allah aşkına, o bir doğum şekli değil, gerçekleşemeyen doğum eyleminde yardımcı bir ameliyattır.

Zat

serumlar çıkarkende uyanık olcaz kaçışımız yok malesef doğurcaz bi şekilde ben kararımı verdim çok korkak olduğum için genel olucam ve ağrı pompası takmalarını isticem böylelikle ağrı hissetmezsem sondanın çıkışınada fazla takılmam bence
Ağrı pompası ne canım.

Ağrı pompası ne canım.
Damar yolu açılarak takılıyo elinde bi düğme oluyomuş o düğmeye bastıkça anestezistin ayarladığı kadar ağrı kesici uygulanıyomuş hiç hemşire bulamazsam derdine girmiyosun yani ben de burda birinden duydum genel olmuş ağrı pompası taktırmış o çok iyi gelmiş

X