Harbi mi tabiki normalibir de sezeryanlılara tırt doğum yapmış derler, kendileri çatır çutur doğuranlar.
alın bakalım, kim en harbiymiş
bir de sezeryanlılara tırt doğum yapmış derler, kendileri çatır çutur doğuranlar.
Normal doğum anne için her zaman daha kolaydır. Doğal olan odur çünkü.
Ama sezaryen bebek için en iyisidir. Sıkıntıyı anne çekse de bebekte komplikasyon olma ihtimali yok denecek kadar azdır.
ha ha canım normal doğurabilen normal doğursun elbette,
doğuramayan da kendini kötü hissetmesin benim derdim bu.
he ben takıyor muyum takmıyorum, doktorum bana sen normal doğum yapamazsın dedikten sonra "aaaa ayşenin gelin normal doğum yapmış kilolu bebeği, sen neden doğuramadın ki" diyenlere gülüp geçiyorum, ama gülüp geçmeyip kendini ve bebeğini hayati tehlikeye sokanların haberlerini de acı şekilde almaya devam ediyoruz...
Bir gün çocuk sahibi olursam kesinlikle sezaryen isterim. Ben çekerim sıkıntısını problem değil, bebiş rahat dünyaya gelsin. Doğurabilsem de normal doğum istemem.
Böyle bir ihtimal olduğunu bilse sezeryan isteyenler ,biraz zor göze alırbir de sezeryanlılara tırt doğum yapmış derler, kendileri çatır çutur doğuranlar.
ha ha canım normal doğurabilen normal doğursun elbette,
doğuramayan da kendini kötü hissetmesin benim derdim bu.
he ben takıyor muyum takmıyorum, doktorum bana sen normal doğum yapamazsın dedikten sonra "aaaa ayşenin gelin normal doğum yapmış kilolu bebeği, sen neden doğuramadın ki" diyenlere gülüp geçiyorum, ama gülüp geçmeyip kendini ve bebeğini hayati tehlikeye sokanların haberlerini de acı şekilde almaya devam ediyoruz...
Normal dogum bebek icin de en iyisidir. Cocuk kanaldan gecerken sikisan cigerlerinden o zamana kadar tasidigi sular da suzulerek atilir. Cigerler ve solunum yollari nefes almaya hazir hale gelir, bebek dogumdan sonra solunum sikintisi yasamaz.Bir gün çocuk sahibi olursam kesinlikle sezaryen isterim. Ben çekerim sıkıntısını problem değil, bebiş rahat dünyaya gelsin. Doğurabilsem de normal doğum istemem.
kız o niye, normal doğum bebiş için zararlı değil ki...
tabi ki bebeğin ve annenin durumuna göre.
benimki tosuncuk olduğu için zararlıydı evet ama, genelde bebek için de normal doğum daha iyidir derler.
Normal dogum bebek icin de en iyisidir. Cocuk kanaldan gecerken sikisan cigerlerinden o zamana kadar tasidigi sular da suzulerek atilir. Cigerler ve solunum yollari nefes almaya hazir hale gelir, bebek dogumdan sonra solunum sikintisi yasamaz.
Böyle bir ihtimal olduğunu bilse sezeryan isteyenler ,biraz zor göze alır
Haberi okuyunca tepkim bu oldu