Sezaryen sonrası olabilecek en kötü şey!

Damar yolu açılarak takılıyo elinde bi düğme oluyomuş o düğmeye bastıkça anestezistin ayarladığı kadar ağrı kesici uygulanıyomuş hiç hemşire bulamazsam derdine girmiyosun yani ben de burda birinden duydum genel olmuş ağrı pompası taktırmış o çok iyi gelmiş
Aynı korkaklıktayız canım, hayırlısıyla bi doğsalardı.

Valla damaryolu nasıl açılır onu bile bilmiyorum o derece korkağım normal doğurmaya kalksam kızım sıkışır neyse ben senden 12 hafta filan önce ameliyata gircem nasipse sana anlatırım artık yapcak bişey yok

Ama benden tavsiye grip aşısı yapılabiliyomu doktoruna bi danış karnın büyüyünce çok zor oluyo faranjit oldum ben 27. Haftam bitmek üzere ilaç içmeye bile korkar oldum boğulcam ölcem kimse yanımda olmıcak diye öyle berbat bi illet ki anlatamam

Valla damaryolu nasıl açılır onu bile bilmiyorum o derece korkağım normal doğurmaya kalksam kızım sıkışır neyse ben senden 12 hafta filan önce ameliyata gircem nasipse sana anlatırım artık yapcak bişey yok
Ayy Allah yardımcımız olsun, düşündükçe sıcak basıyo

Ayy Allah yardımcımız olsun, düşündükçe sıcak basıyo
Sagol gerçekten çok zor kilo almam gerekirken kilo verdim resmen nasıl iyileşcem bilmiyorum bile. Sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama doğum için en iyi doktoru seçmen gerek çünkü dikişleri qtıcak olan doktor. Doktordan doktora fark var bi doktor var 3 günde ayaga kalkıyosun işini yapabiliyosun bi doktor var 20 gün ayağa kalkamıyosun

Sagol gerçekten çok zor kilo almam gerekirken kilo verdim resmen nasıl iyileşcem bilmiyorum bile. Sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama doğum için en iyi doktoru seçmen gerek çünkü dikişleri qtıcak olan doktor. Doktordan doktora fark var bi doktor var 3 günde ayaga kalkıyosun işini yapabiliyosun bi doktor var 20 gün ayağa kalkamıyosun
Antalya dayım, haklısın iyi secmek lazım. Sen nerdesin.

Antalya dayım, haklısın iyi secmek lazım. Sen nerdesin.
Ben bursada olcam bende henüz iyi bi hastane bulamadım doktor çok önemli bi de ben doğuma tek giricem senin en azından yanında birileri olucaktır onları düşünürsen psikolojin dahada rahatlar bence

Muhtemelen 2doğum arası çok yakın, çünkü fotoğraflarda yaşı nerdeyse 2yaşlarında bir çocuk daha var. Doktorlarımız boşuna demiyor sezeryan doğum sonrası en az 2yıl sonra hamile kalın diye. Çünkü dikiş tutmama açılma riskleri var. Bende sezeyan doğum yaptım 10günde iyileştim ve hiç ağrımda olmadı ne doğumdan hemen sonra neden aylar sonra ve 85 kilodayım yani zayıf biride değilim. Önemli olan doğum sonrası hemen hamile kalmamak olaki kaldık belirli yaşanacak riskleride göze almak gerekir ama herkesde de olcak diye birşey yok.

Muhtemelen 2doğum arası çok yakın, çünkü fotoğraflarda yaşı nerdeyse 2yaşlarında bir çocuk daha var. Doktorlarımız boşuna demiyor sezeryan doğum sonrası en az 2yıl sonra hamile kalın diye. Çünkü dikiş tutmama açılma riskleri var. Bende sezeyan doğum yaptım 10günde iyileştim ve hiç ağrımda olmadı ne doğumdan hemen sonra neden aylar sonra ve 85 kilodayım yani zayıf biride değilim. Önemli olan doğum sonrası hemen hamile kalmamak olaki kaldık belirli yaşanacak riskleride göze almak gerekir ama herkesde de olcak diye birşey yok.
Yok bu bagirsak ameliyatiymis haber yalanmis

ben mecburi sezeryan ile doğum yapanlardanım kızlar hiç bir olumsuzluk yaşamadım 3 gün ayaktaydım hatta toplu misafir ağırladım kızımı yıkadım dolma sardım vs. bunların hepsini 3 gün yapabiliyodum gerçi benim acı eşiğim baya yüksektir ondanda kaynaklanabilir ama tabiki normali öneririm bende normal doğum yapmak istiyordum çok çabaladım 3 gün doğal 12 saat suni sancı çektim ama genetik olarak rahim ağzı ve vajinam dar açılmam olmadı annemde aynı şeyi yaşamış yani genetikde çok önemli kızlar

X