- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
- Konu Sahibi goncammm48
-
Valla benim bebek donmedi mecburi sezeryan oldum iyikide olmusum cok gzuel gecti anestezi den hic korkma ekip iyiyse :) sezeryan snrası ılk uc gun dikiş agrııs oldu sadece snra besinci gun hc bsey yokmus gbi ayaktaydım yardım al ama mtlaka bebek emzirmek zor oluyorArkadaşlar daha var ama doğumum büyük ihtimal sezaryen olacak tüp bebek olduğu için doktorum öyle konuşuyor..elbette tek dileğim sağlıkla kavuşmak ama ameliyat vs geçirmediğim için bilmiyorum dikişlerin iyileşmesi ne kadar sürüyor bebeğimle rahat ilgilenebilirmiyim yatağa yatır vs. Yani o acı kısmı ne kadar zamanda geçiyor en basiti yüzükoyun yatmak için ne kadar beklemeliyim korkuyorum
Vücut toparlanmasından kasıt karın göbek kilo neyin anladım ben doğru toparlanması pek zor değil ama o göbek yok mu.. O hemen gitti diyenin ağzına kürekle vururum
Pis ya benim ilk bi de kaldı valla.. Tlc deki derili olan ablalar gibiyimilkinde gittiydi ikinci de kaldı zıkkım
Canim k8siden kisiye degisir iyilesme sureci. Ben 2 gece hastanede yattim. 3 gece de annem bende kaldi. Bebek 6 gunluk oldugunda esim ve ben baktik bebege. Gunduzleri esim ise gitti ve ben tek baktim. Yani yatagina koy kaldir vs yaptim. Ama iyilesmem uzun surdu. iyiydim ama sonrasinda cok ateslendim ve 2 ayda normal halime dondum. Dedigim gibi kisiden kisiye degisiyor iyilesme. Tabi burda iyilesmekten kastedilen yuzustu yatmak icin-baya bekledim aci olmasa da korku oluyor.Arkadaşlar daha var ama doğumum büyük ihtimal sezaryen olacak tüp bebek olduğu için doktorum öyle konuşuyor..elbette tek dileğim sağlıkla kavuşmak ama ameliyat vs geçirmediğim için bilmiyorum dikişlerin iyileşmesi ne kadar sürüyor bebeğimle rahat ilgilenebilirmiyim yatağa yatır vs. Yani o acı kısmı ne kadar zamanda geçiyor en basiti yüzükoyun yatmak için ne kadar beklemeliyim korkuyorum
Acı çekmeme konusuna da fazla inanmayın bence. Çünkü emin olun normal dogumdan az acılı bir işlem değil malesefAcı çekmemeyi anlarım da vğcudun normal doğuma göre toparlanmasına şok oldum yani sezaryen doğum yapmış biri isen ve etrafında da varsa o insanlar mümkün değil böyle bişey düşünmem ben şok
Tabi canım ben 1.5 ay çektim öldüm resmenAcı çekmeme konusuna da fazla inanmayın bence. Çünkü emin olun normal dogumdan az acılı bir işlem değil malesef
Sezeryanın berbat bir şey olduğunu düşünen tek ben miyim? Demek ben de sıkıntı var.
1. Sezeryan bir ameliyattır. Narkoz alıp kesiliyorsun.neye göre kime göre berbat?
arkadaşımla aynı dönem doğum yaptık o normal doğurdu 2,300 dü bebeği 1 ay dikişlerinden oturamadı.
ben sezeryan doğurdum bir gece hastanede kaldım ertesi sabah eve gelip gelen giden olur diye evi süpürdüm. 4 kilo idi. normal doğursam parçalanırdım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?