Doğuma Hazırlık Sezaryen Doğum Yapanlar Bakabilir mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ocak 14 de sezaryen doğum yaptım..8 aylık doğdu kızım (suyum bitmişti) gece apar topar hastaneye gittik ve doğumum oldu..sabah hemsireler gelip yürumem gerektiğini söylediler kaldıralim sizi dediler ben kendim kalkarim deyip kalktım..sıfır ağrı öyle eğilip bükülmedim de dimdik yürüdüm..bu kişiden kişiye değişiyor çünkü yan odadaki kadın yürürken ay ay ay yapa yapa yürüdü..kızımı hep ben aldım kucağıma

Ocak 14 de sezaryen doğum yaptım..8 aylık doğdu kızım (suyum bitmişti) gece apar topar hastaneye gittik ve doğumum oldu..sabah hemsireler gelip yürumem gerektiğini söylediler kaldıralim sizi dediler ben kendim kalkarim deyip kalktım..sıfır ağrı öyle eğilip bükülmedim de dimdik yürüdüm..bu kişiden kişiye değişiyor çünkü yan odadaki kadın yürürken ay ay ay yapa yapa yürüdü..kızımı hep ben aldım kucağıma
peki ilk gün çok kanama geliyor diyorlar geceliğe geçiyormuş resim çekimi fln olcak çekileeğim kıyafeti 2. gün mü giymeliyim cevabınız için teşekkürler bu arada

peki ilk gün çok kanama geliyor diyorlar geceliğe geçiyormuş resim çekimi fln olcak çekileeğim kıyafeti 2. gün mü giymeliyim cevabınız için teşekkürler bu arada

Tatlım benim hiç kanamam olmadı sadece orkid değil hasta bezi veriyorlar sana (özel hastanelerde veriliyor hepsi veriyor mu bilmiyorum) onu kullandim ama öyle geceliğime kadar kan hiç çıkmadı ameliyat yerimi hiç hissetmedim ben halen de hissetmiyorum uyuşuk hissiz yani genel anestezi yaptırma onda ayilırken ağrıyla uyaniyormuşsun tavsiyem epidural anestezi ol hem bebeğinin ilk sesini duyarsın hem de o heyecani yaşarsın..zaten ağrı kesici yapıyorlar ağrın olmasın diye daha sonra eve çıkarken de ağrı kesici veriyorlar ama ben kullanmadım hiç ağrım olmadı benim sormak istediğin ne varsa sorabilirsin..sadece hiç korkma sağ salim doğumunu yap bebişini kucağına al insallah

Arkadaşlar daha var ama doğumum büyük ihtimal sezaryen olacak tüp bebek olduğu için doktorum öyle konuşuyor..elbette tek dileğim sağlıkla kavuşmak ama ameliyat vs geçirmediğim için bilmiyorum dikişlerin iyileşmesi ne kadar sürüyor bebeğimle rahat ilgilenebilirmiyim yatağa yatır vs. Yani o acı kısmı ne kadar zamanda geçiyor en basiti yüzükoyun yatmak için ne kadar beklemeliyim korkuyorum
Benim anlamadığım neden tüp bebek diye dr sezaryan diyor. Bir sorun yoksa normal doğum da yapabilir tüp bebekle hamile kalanlar

Tüp bebek riskli gebelik demek benimde tüp bebek doktor sezeryan dedi ben ısrarla normal dedim ama en sonunda ısrarla sezeryan isteyen ben oldum açılma olmayınca. Benim eşim azospermi doktor bir daha çocuğun olmaya bilir normal doğumda herhangi birşey olursa dedi. İkincisi de benimaşırı kanama olmuştu Bi arkadaş sormuş çok mu oluyor diye doğumdan çıktıktan sonra 2 tane gecelik değiştim altımda hasta bezi olmasına rağmen

Valla banada herkes kanaman ustune gecer dedi dedi ne sandiysam artik 5 10 ic camasiri ve 3 gecelik pijama ile gittim . Depend emici kilot almistim harika cok rahat oluyor normal pede gore ve hic uzerime camasirima kanamam gecmedi ayrica sezeryan olanlarin kanamasi olmaz vs de deniyordu gayet 40 gune yakin da kanamam olmustu. Sezeryanimdan cok memnunum genel anestezi istedim normal ustu bi agriyla uyanmadim eve gelince yatip kalkarken bi anda bi aci oluyo desteksiz kalkamiyordum o da 5 6 gun bebegimle ilgli herseyi kendim yapabiliyordum en cok ozledigim sey yuzustu yatmayi da net hatirlamiyorum ama 1 hafta 10 gun icinde yatmistim. Sorularina cevap verdim saniyorum birde sormadigin ama en cok konusulan olay sezeryanda gobek kalir hurafesi tamamen hurafe canm dogum sonrasi genc kizligimda olmadigim kadar.dumduz bir gobegim olmustu emzirme donemim bitene kadar da iyiydim 2 yil sonra normal yapim gobekli oldgu icin gobegm.cikti geri. Hayirli bir dogumla kucahina al insallah bebegini baska sorun olursa cevaplarm seve seve. Herkesin bunyesi olayi hissiyati da farklidir tabide insan merak ediyor

Back
X