- 20 Mayıs 2012
- 267
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiyenin en iyi üniversitesinde okumuşsan ne olmuş ki.. Halden anlamayan, burnu 5 karış havada, kendini çok nimetten sayan ama aslında sandığının çeyreği bile olamayan biri olmuşsun.. Bu yazdıklarımı zerre anlayamazsın sende bu kafa varken.. Eltin işsiz diye aşşağılıyorsun ya hani, o öyle olmaz canım... Harika tahsili olan işsizler de var... Eltin senin gibi okumuş olmayabilir.. Bu senin onu hor görmeni gerektirmez.. Zira, senin şu yazını okuyan çoğu kk üyesinin sana karşı ciddi bir anti-pati duyduğuna da imzamı atarım..
Sayın okumuş bilmiş konu sahibi, madem öyleydi uğraşmasaydınız takısıyla eşyasıyla.. Kalitenizden ödün vermeseydiniz...
Sen bu kafayla git, evliliğin 1 sene bile sürmez..
Böbürlenme padişahım senden büyük Allah var demişler.... Bu kadar kibir, bu kadar böbürlen hayra alamet değildir..
Kimse senin ailenle aynı tabakada olacak değil.. Senin o leş memleket dediğin yer, kocam dediğin adamın atalarının olduğu yer.. Eşeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır diyeceğim ama nafile...
Buluver kendine uygun, en ünlü sanatçıları getirtecek adam... Bundan sana hayır gelmez.. Zira sana birkaç beden büyük geliyorlar..
Eltisi kıskançlığından oynamamışmış...... Sana ne! Asıl kıskanan sensin demek ki, düğününde fare gibi köşeye sinip eltini izlemişsin bir kere bile kalkmadı diyorsun...
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaan neyse ya gideyim bir sigara içeyim yoksa elim kolum durmayacak...
Ya iyiki gece gece konuna denk geldim inanilmaz guldurdun beni kalkip yaticaktim uykum kacti o derece..canim arkadasim guzel insan hernekadar tum yazin boyunca kendini ve aileni ust tabaka ve esinin ailesini zit gostermeye calismissanda kalitesizligin kokusu buram buram geliyor cok uzgunum :) Vakkodan marchesa gibi bahsetmene mi guleyim kelebek markasini lazzoni sanmana mi sasirdim :) ya ben seni anliyorum bir sekilde icindeki kompleksleri atman lazim net de bunun icin bicilmis kaftan..
Insanlara egitim duzeyine ve is durumuna gore senin deyiminle ceyiz (allahim bu devirde) yapildigi fikrine nerden kaptirdin kendini? Yoksa nerdeyse cemiyet hayatindanlar gibi anlattigin ailen mi boyle terbiye verdi sana? aaa nasil olur onlar koskoca yukselokul mezunu insanlar ama iyi anne baba olmalari lazim cocuklarini daha cok sevmeleri lazim daha saglikli bireyler olmalari lazim hahaha
Arkadasim konunda inanilmaz bir cehalet ,aile terbiyesi almamislik,dusuk zeka ve gorgusuzluk hakim ancak hangi tarafda oldugunu solemiyim supriz olsun :) Bu insanlar seni biz sinirsiz zenginiz her istedigini yapicaz herseyin en iyisini yapicaz diye kandirdilar mi? o zaman beklenti niye? yoksa yoktur insanlarin durumu neden kendi ailenin yaptiklariyla bir tutuyosun? Sen bahsettigin gibi bir insan ve oyle bir aileden gelmis olsaydin yok 5 bilezik yok ceyiz yok elbise alin allah askina nasil bir koylu zihniyeti(koyluleri asagilamak amacli degil arkadasin agzindan yazdim) ben simdi biriyle evlenicem bize sorcaklar bizde bilmemkac altin diye sayi vericez hahahahhaha birde ustune ustluk annem kiyafetimi isticek ..onlar teklif etse sok olurum olur mu oyle sey derim ..bi de ceyiz ne allah askina ya ceyizmi kaldi artik hala guzel bilmemneli ceyiz bekliyor hahahah madem durumun var evlenince ne begeniyorsan al..annende oz kizinin dugununde boylesine basit bir olaydan sorun cikaricak kadar cahilce davranms..yok o oynamamis oburu ceyizi kotu hazirlamis uffff eltin icin cizmeye calistigin portre direkt sensin..psikoloji de direkt yansitma yapmissin kendindeki eksiklikleri kotu ozellikleri karsindakinde goze batmis gibi anlatmissin inan o aile sana fazla bile zaten kesin bosanirsiniz hadi canim opuyorum seni