Kızlar bu sayfada var bi keramet ben de hamileyiiiiimmmm:sm_cool:
Bugün öğrendim. Hatta şöyle oldu, pazar günü test yaptım (Miratech hani şu en ucuz olanlardan), silik bi çizgi çıktı umutlandım. Dün Predictor yaptım negatif çıktı, silik çizgiden eser yok. Doktora gideyim bari kist mi var ne dedim, hadi kan testi yaptırayım doktor ister dedim, ve az önce öğrendim, hamileyiiiiimmmm :CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar bu sayfada var bi keramet ben de hamileyiiiiimmmm:sm_cool:
Bugün öğrendim. Hatta şöyle oldu, pazar günü test yaptım (Miratech hani şu en ucuz olanlardan), silik bi çizgi çıktı umutlandım. Dün Predictor yaptım negatif çıktı, silik çizgiden eser yok. Doktora gideyim bari kist mi var ne dedim, hadi kan testi yaptırayım doktor ister dedim, ve az önce öğrendim, hamileyiiiiimmmm :CüvCüv::CüvCüv:
allegra tebrikler tatlım yaaa bugün duyduğum en güsel haber,darısı başımısa inş.dua et bizede yarın günüm benimdee
canım benım cooookkkk tebrık ederım bıtanem saglıkla mutlulukla kucagına alırsın ınsallah darısı bızeeeeeeeee:lepi:alkisalkisalkis:teytey:a.s.
allegra tebrikler tatlım yaaa bugün duyduğum en güsel haber,darısı başımısa inş.dua et bizede yarın günüm benimdee
hadi hayırlısı olur inşallah bu topiğe yazan herkes hamile kaldı eheheh
ayağımı fln mı sürüdüm ne kaydirigubbakcemile3
Kandiliniz mubarek olsun kizlar dualasalim bu guzel gecede. Alegra Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim brc yi ben de merak ediyorum hayirlisi olsun insallahh. opuyorumnanaktan
arkadaşlar :kedi: dün akşam saat 19,00 itibariyle verdiğim kan örneğine yapılan testle
saat 21,35 de hastaneden 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :kedi:
güya hastaneden eve taksiye binicektik sevgili kocişim o kadar sevindiki
uçarak geldik eve kaydirigubbakcemile3 bütün gece de uyyamadı ama ben uyudum valla horul horul
zaten çok uyyorum şu günlerde....hayırlısı olsun inşallah...Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canim tebrik ediyorum seni....darisi basima insallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?