merhaba arkadaşlar.benim de adetim 2 gün geçti. son sat tarihim 23 haziran.bu sabah beta hcg yaptırdım.sonuç:283,3 çıktı. laboratuvardakiler,uzmanla görüşün dediler.içime kurt düşürdüler. doktoruma da ulaşamıyorum. acaba bu konuda bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz?
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAHIM İNŞALLAH BİZEDE BÖYLE BEKLEMEDİĞİMİZ Bİ ANADA NASİP EDER ALLAH SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMANIDA NASİP ETSİN İŞALLAHopuyorumnanaktan
Allah iyiliğini versin kız...
ben geçen sene hamile kaldığımda daha adet olacağım gün test yapıp öğrenmiştim...:kedi:kaydirigubbakcemile3
Hayırlı uğurlu olsun,sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah...:Saruboceq:
selam ben 8 haftalık hamileyim regl olcakmışım gibi belirtiler vardı bende gögüslerim sadece regl olcağım gün inanılmaz acıyordu ondan önce hiç acımıyordu.. ama kasıklarda patlıycakmış gibi şişkinik vardı aynı regl öncesibelirtiler.. bu arada clear blue digital ovulasyon testini kullanmanı tavsiye ederim 5. ayda onunla hamile kaldım :)
hayırlı olsun bebişin,
benimde gecikmem var ve 10 gün oldu. bu arada 2 kere test yaptım kendim.
ikisidenegatif çıkınce moralim bozuldu zaten belirti felan bişi de yok.
ve şimdi beklemedim. cuma günü ne kadar olmassa hastaneye gidicem.. inşşallah hayırlısı
na kadar güsel!!!
bende halen gelen giden yok. çok uyku hali dışında:9
yarın vericem haberini inş. ii olur
hadi hayırlısı olur inşallah bu topiğe yazan herkes hamile kaldı eheheh
ayağımı fln mı sürüdüm ne kaydirigubbakcemile3
ne güzel bir topic...herkes sırayla hamile olduğunu öğrenmiş...kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı hamilelikler, doğumlar, bebeler nasip etsin inşallah...
ben de yazayım ki ben de sizlere güzel haber vereyimopuyorumnanaktan
canım çok sevindim yorumları tek tek okuyunca heycanlandım Allahım inşallah hamiledir diyordum, bizde kocişimle önümüzdeki yıl düşüyoruz Allah bizede nasip eder inşallah. Sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur inşallaj canım tebrik edeyorum seni opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?