• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

merhaba arkadaşlar bu topik gerçekten uğurlu buraya yazdım bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi 4 aylık hamileyim kızımızı bekliyoruz darısı sizlere Rabbim sesinizi duyar inşallah

Sırf meraktan yazıyorum herkes uğurlu demiş vesile olur belki :)) bat 14 eylül daha çokk var bekliyorum şimdilik

En onemli konu stres stresten uzak durun ins hayirlisi ile gebe kalirsiniz 11 ay boyunca kendimi yedim birtirdim en son olursa olur ya yoruldum artik dedim 12.ayda hic aklima getirmedim bir baktim gelmis kizim simdi 18 aylik.

En onemli konu stres stresten uzak durun ins hayirlisi ile gebe kalirsiniz 11 ay boyunca kendimi yedim birtirdim en son olursa olur ya yoruldum artik dedim 12.ayda hic aklima getirmedim bir baktim gelmis kizim simdi 18 aylik.
Masallah Allah bagislasin..amin insallah Allah her isteyene nasip eder hayirlisi ile

merhaba arkadaşlar bu topik gerçekten uğurlu buraya yazdım bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi 4 aylık hamileyim kızımızı bekliyoruz darısı sizlere Rabbim sesinizi duyar inşallah
ayy ins 4 yildir bekliyorum banada ugrar sayfanin uguru

Selam kızlar iki yıllık evliyim yaklasık 1 senedir korunmuyoruz. Dün ilişkiden sonra kasıklarımın üstü karnımın altı gibi bi yerde derinde çok ağır bir agrı hissettim öyle ki ayaga kalkamadım. Adet sancısı ve gaz sancısı karışık gibi Kalktım zor yürüdüm oturamadım duşta agrıdan bayılacaktım. Sizce neden olabilir

İnşallah bu konunun uğuru bizlere de gelsin, Mevlam neylerse güzel eyler Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin :dua:

Selam bayanlar eski tarihli bi konu ama uğurlu bir yer sanırımm bnimde 5 gün geçdi adetim idrar testim negatif şmdi yaptım ama hale umutluyym inşallah hamileyimdir

Merhaba. Bu topiğin uğurlu olduğunu görünce dayanamadım üye oldum. Normalde biraz bu tarz forumlarda kendimi açmak konusunda çekingenim ama elimden geldiğince katkıda bulunmaya, başkalarına destek vermeye çalışacağım. Umuyorum burası bana da uğurlu gelir...:110:

7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun

O zaman bende yazayım belki bende hamile kalırım ugurlu topiktir belki :)

Selam kızlar, uğurlu topiğe ben de yazayım, adetime 8 gün var, bekliyorum, gögüslerim de çok az hassaslık var onun dışında ilişkiden sonra 2-3 gün çok yoğun beyaz parça parça akıntı oldu. İnşallah hayırlıysa hamileyimdir. :dua:

Uğurlu diye gelenlerde ben de varım. =)
Selamlar..

Merhaba arkadaşlar bugün adetim 13 gün gecikti . Hiç test yapmadım çünkü bıktım artık negatif olmasından . Pko var bende ama uzun süredir ilk defa böyle gecikti tek suphelendigim nokta çok fazla uykumun gelmesi . Gözlerim yanıyor sürekli ki bu bende asla olmaz sizce umutlanmalimiyim test yapamam 20 güne kadar bekliycem

Back