iş yerındeyım bi de yakınlarda eczane yok canım hemde o testlere pek güvenemıyorum ben
iş çıkışı eşimle buluşup hastaneye gidicez kan tetsi yaptırıcaz inşallah :kedi:
hayırlısı olsun ne diyim ay hiç de aklımda yoktu bugün durduk yere stres oldum bütün belirtiler tutunca hayırlısı yerimseniben
hayirlisi sekerim.. insallah pozitif cıkar bayram yaparsınızzz:teytey:
süper ya çok sevindim ama o kadar nasıl bekledin ben heralde ilk günden yapardım test
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
tebrik ederrim çok sevindim. ALLAH hayırlısı ike kucağına almayı nesip eder inşallah.:
amin canım inşallah. bu arada saçlarında dökülme oldumu senin. benimde 1 gün geçikti aynı belirtiler var ve artı olarak saçlarım çok dökülüyor. inşallah 1 kaç gün sonra bende hayırlı haber veririm burdan.
canım hayırlı olsun bebişin benımde 1 hafta geçti günüm adet olmadım evde idrar testi yaptım çıkmadı ama gögüslerımde hıçbir gelişme olmadı ne şişti ne acıdı sende oldumu ben buna dayanarak hamıle degılımdır diyorum ama....
canım hayırlı olsun bebişin benımde 1 hafta geçti günüm adet olmadım evde idrar testi yaptım çıkmadı ama gögüslerımde hıçbir gelişme olmadı ne şişti ne acıdı sende oldumu ben buna dayanarak hamıle degılımdır diyorum ama....
TUĞBA CIM BENCE SEN.N TEST YAPTIRMA ZAMANIN GELMİŞ ARTIK. HERKESTE AYNI BELİRTİLER OLMAYABİLİRMİŞ ÜSTELİK. HABERİNİ BEKLİYORUZcokacimcoook
neslıhancım evde idrar testi yaptım canım ama çıkmadı cuma sabaha randevum var doktora eger o güne kadar adet olmassam gidecem ve herşey çıkacak neden geçikmiş hakkımda ve hepinizin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş. Amiiinn
merhaba arkadaşlar.benim de adetim 2 gün geçti. son sat tarihim 23 haziran.bu sabah beta hcg yaptırdım.sonuç:283,3 çıktı. laboratuvardakiler,uzmanla görüşün dediler.içime kurt düşürdüler. doktoruma da ulaşamıyorum. acaba bu konuda bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?