• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

bu topikde baya hamile olan olmuş inş en kısa zamanda ben ve isteyen herkes hamile kalırız. hamile arkadaşlarda sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır. yeni üyeyim bende ama uzan zamandır ouyorum burdaki yorumları benimde adet günüm geçeli 5 gün oluyo idrar testleri negatif bugun yine yaptım yine negatif:(( aaba diyorum yinede hamile olabilirmiiym kan testi içinde korkuyorum oda negatif çıkar diye ama böle beklemekde çok zor ne yapmalıyım sizce yardımcı olun lütfennnnn

canım bence sakin ol ve 1-2 gün daha bekle kafana da bişeyi takma

2 gün sonra hala hastalanmadıysan git bir kan testi yaptır

varsada belli olur yoksada

inşallah vardır diyelim :ecrin_bebek: Allah hayırlslıyla gönlüne göre versin inşallah

arkadaşlar bişey sorucam hamile olduğunu öğrenipte akıntısı olmayan yada az olan varmı ay-she arkadaşım seninki nasıl oldu bu akıntı konusu kafama takılıyoda cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

ya arkadaşlar bu sayfada bi keramet var sanırım..heyecanla okudum sayfaları ve çoğunuz hamile kalmışsınız ..Rabbim hamilelere sağlıkla kucağına almayı ,olmayana da hayırlısıyla hamile kalmalarını nasip etsin inşallah.benim adet günüm 9 ağustos ama geçen ay 10 gün gecikmeli adet gördüm o yüzden tedirginim yine öyle olur diye...ssanki belirtilerim de var ama boşuna ümitlenmek istemiyorum.çünkü sonraki hayal kırıklığı çok acı oluyor.yarın haşimato rahatsızlığımdan ötürü kontrolüm var doktorumdan kan testi de istemeyi düşünüyorum hayırlısı inşallah.....dualarınıza ihtiyacım var......:Saruboceq:

arkadaşlar bişey sorucam hamile olduğunu öğrenipte akıntısı olmayan yada az olan varmı ay-she arkadaşım seninki nasıl oldu bu akıntı konusu kafama takılıyoda cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

valla bende o akıntı mevzusu dengesizdi ne desem yalan :s

slm kızlar bu topikte ne var öyle 2 satır yazan hamile kalıyo inşallah banada bulaşır adet günüm 9 ağustos bu ay çok ümitliyim ama beklemek çok zor hamile arkadaşlarımız inşallah hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar benim gb bekleyenlerede allah tez zaman da hyırlısını verir

slm kızlar bu topikte ne var öyle 2 satır yazan hamile kalıyo inşallah banada bulaşır adet günüm 9 ağustos bu ay çok ümitliyim ama beklemek çok zor hamile arkadaşlarımız inşallah hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar benim gb bekleyenlerede allah tez zaman da hyırlısını verir

amin amin amin inşallah :) :CüvCüv:

o zaman bu topiği uğurlu topik ilan edelim.bi kaç aydır tam olmasada bizde deniyoruz hayırlısı allahım isteyen herkese bir an önce nasip etsin :)

Kızla benim adet günüme 8 gün var daha.Çok istiyorum hamiş olmayı bu uğurlu topik bana ve isteyen herkese uğurlu gelir inşaallah.:Saruboceq:

ya arkadaşlar bu sayfada bi keramet var sanırım..heyecanla okudum sayfaları ve çoğunuz hamile kalmışsınız ..Rabbim hamilelere sağlıkla kucağına almayı ,olmayana da hayırlısıyla hamile kalmalarını nasip etsin inşallah.benim adet günüm 9 ağustos ama geçen ay 10 gün gecikmeli adet gördüm o yüzden tedirginim yine öyle olur diye...ssanki belirtilerim de var ama boşuna ümitlenmek istemiyorum.çünkü sonraki hayal kırıklığı çok acı oluyor.yarın haşimato rahatsızlığımdan ötürü kontrolüm var doktorumdan kan testi de istemeyi düşünüyorum hayırlısı inşallah.....dualarınıza ihtiyacım var......:Saruboceq:

kızlar ben bugün doktoruma rica ettim ve testim yapıldı sonuç herzamanki gibi negatif...inşallah sizler en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize.............mafoldumben

Off yazsam roman olur.. 4. ayımız bu ay ve eşim ağustosda asker 5 ay mola veriyorum yani.. Ve 2 gün kaldı reglime inşallah bu ay olmam.Ve inşallah hamileyimdir.Tek belirti 12 13 gündür göğüslerim şiş ve acıyo.Beklemedeyim.. Ve bu ay test yapmayacağım.. Allah isteyen herkese versin..

oooo massallah,bu topige yazanlar hamis kaliyormuss :lepi:
bende yazayimda sans banada sicrasin insallah sositososito
adetim geceli 6 gün oldu,ve ben sabirla 10 gün olmasini bekliyorum
ihtimal biraz düsük olsada ümitsiz yasanmaz degil mi yerimseniben

slm kızlarrr geçen gün bu topiğe yazmıştımm bana da şansgetirdi sanırım berat kandili gecesi reglime 6-7 gün kala dayanamadımm test yaptımm veeeeeeeeeeee silik çizgii dayanamadımm ertesi gün kan testii yaptırdımm 41.48 çıktı doktor %85 gebesin dedi yarınn yine gidecezz bakalımmm hayırlısı dua edinn

merhaba kızlar yazıları okuyunca heyecanlandım bizimde bu ay ilk denememiz adetimin gelmesine daha 8 gün var ama sabırsızlıktan ölücem çok merak ediyorum pek belirtide yok gibi arada kasıklarımda batma oluyor ve geçen günlerde accayip bir şişlik hissettim son birkaç gündürde yemek yiyiyorum ama ağzımda hiç tat yok sanki bişi yememiş gibiyim göğüslerimde biraz ağrı vardı bugün o da yok psikolojikmi diyorum kendi kendime inşallah öyle değildir bakalım ne olacak test alıp yapsam diyorum daha da çok erken ...

slm kızlarrr geçen gün bu topiğe yazmıştımm bana da şansgetirdi sanırım berat kandili gecesi reglime 6-7 gün kala dayanamadımm test yaptımm veeeeeeeeeeee silik çizgii dayanamadımm ertesi gün kan testii yaptırdımm 41.48 çıktı doktor %85 gebesin dedi yarınn yine gidecezz bakalımmm hayırlısı dua edinn

aa ne güzel hadi hayırlısı inşallah :CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız bakalım hamişler nasıl gidiyo:)) ya inş bir gün bende hamileyim diye başlık açarım burdan. biliyonuz bu ay çok ümitlendim günümde 6 gün geçdi ama 7 gün geldi:(( şimdi yeni ümitlerle yani aya başliaz inş. bana dua edin lütfennnn çok istiyorum artık bende hamile olmak istiyorum

slm kızlar nasılsınız bakalım hamişler nasıl gidiyo:)) ya inş bir gün bende hamileyim diye başlık açarım burdan. biliyonuz bu ay çok ümitlendim günümde 6 gün geçdi ama 7 gün geldi:(( şimdi yeni ümitlerle yani aya başliaz inş. bana dua edin lütfennnn çok istiyorum artık bende hamile olmak istiyorum

Dilerim hayırlısı ile nasib eder Allah'ım isteyen herkese

kan ve idrar testini verdimm 14:00 alcaz akşama yazarımm artıkımm sondururmu hayırlısı inşallahhh

kan ve idrar testini verdimm 14:00 alcaz akşama yazarımm artıkımm sondururmu hayırlısı inşallahhh

hadi canım tbrikler...
sonucun katlanarak artmıştır inş...
ben de 3. kez beklemedeyim hamilemiyim değil miyim die...
Umarım bu sefer hayal kırıklığı olmaz kızlar, bize de dua edin...
Çünkü bende küçük bi pko sorunu var, çok uğraştırmasından korkuyorum...
ınş bu topik herkese uğur getirir..
.:Saruboceq:

hadi canım tbrikler...
sonucun katlanarak artmıştır inş...
ben de 3. kez beklemedeyim hamilemiyim değil miyim die...
Umarım bu sefer hayal kırıklığı olmaz kızlar, bize de dua edin...
Çünkü bende küçük bi pko sorunu var, çok uğraştırmasından korkuyorum...
İnş bu topik herkese uğur getirir..
.:Saruboceq:

Kızlar ben heyecandan buraya hamile olduğumu yazmayı unuttum en son silik bir çizgi çıktı demiştim ve burdan çok hamile haberi alıcaz demiştim. çok şükür bir sürü hamile haberi gelmiş. ben bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledim. rabbim herkese kucağına sağlıklı bir bebek almayı nasip eder inşallah....

Back