• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

merhaba arkadaşlar.benim de adetim 2 gün geçti. son sat tarihim 23 haziran.bu sabah beta hcg yaptırdım.sonuç:283,3 çıktı. laboratuvardakiler,uzmanla görüşün dediler.içime kurt düşürdüler. doktoruma da ulaşamıyorum. acaba bu konuda bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz?

merhaba dün akşam hastaneden verdikleri hcg sonuç listesine bakıyorum benim hcg'm
10481 çıkmıştı yani 5-6 haftalık

sizin hcg aralığınıza baktım 4-5 hafta aralığında gözüküyor hayırlı olsun :CüvCüv: tabii
genede danışın doktorunuza :)

hatta listeyi yazayım

hafta...............hcg değer (sonuç)

3-4..................9-130
4-5.................75-2600
5-6.................850-20800
6-7.................4000-100200
7-12...............11500-289000
2.trimester......1400-53000
3.trimester.......940-60000

Allah iyiliğini versin kız...
ben geçen sene hamile kaldığımda daha adet olacağım gün test yapıp öğrenmiştim...:kedi:kaydirigubbakcemile3

Hayırlı uğurlu olsun,sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
:Saruboceq:

CANIM ÇOK TEBRıK EDERıM ALLAHIM ıNŞALLAH BıZEDE BÖYLE BEKLEMEDıĞıMıZ Bı ANADA NASıP EDER ALLAH SAĞLIKLI Bı ŞEKıLDE KUCAĞINA ALMANIDA NASıP ETSıN ıŞALLAHopuyorumnanaktan

CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAHIM İNŞALLAH BİZEDE BÖYLE BEKLEMEDİĞİMİZ Bİ ANADA NASİP EDER ALLAH SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMANIDA NASİP ETSİN İŞALLAHopuyorumnanaktan

Allah iyiliğini versin kız...
ben geçen sene hamile kaldığımda daha adet olacağım gün test yapıp öğrenmiştim...:kedi:kaydirigubbakcemile3

Hayırlı uğurlu olsun,sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
:Saruboceq:

çok teşekkürler güzel dilekleriniz için inşallah Allah herkese hayırlıısıyla ve sağlıkla nasib eder.

canım çok tebrik ederim. hamilesin. ben de az önce test yaptım. dün adet olmam gerekiyordu. çok silik bir çizgi çıktı. heyecandan ölcem valla. demiştim burdan çok hamile haberi gelicek diyeeeee.delikafadulden

hayırlı olsun bebişin,

benimde gecikmem var ve 10 gün oldu. bu arada 2 kere test yaptım kendim.
ikisidenegatif çıkınce moralim bozuldu zaten belirti felan bişi de yok.
ve şimdi beklemedim. cuma günü ne kadar olmassa hastaneye gidicem.. inşşallah hayırlısı

Kızlar bende de bazı belirtiler var gibi geliyo ama psikolojiktir diye korkuyorum. Bizim 3. denememiz haftasonu hastalanmam lazım normal şartlarda, pazartesiye dayanamayıp bi erken gebelik testi alırım zaten yerimseniben
Kasıklarımda ağrı var, herzaman değil ama zaman zaman. Bir de midem bulanıyor, yorgunluk falan... Ama bunlar psikolojik de olabilir tabi öfff ... Göğüslerde de bi hareket yok zaten... Neyse ben de burdan yazayım dedim, burdan yazan hamile olduğunu öğreniyo ya belki bulaşır biraz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam ben 8 haftalık hamileyim regl olcakmışım gibi belirtiler vardı bende gögüslerim sadece regl olcağım gün inanılmaz acıyordu ondan önce hiç acımıyordu.. ama kasıklarda patlıycakmış gibi şişkinik vardı aynı regl öncesibelirtiler.. bu arada clear blue digital ovulasyon testini kullanmanı tavsiye ederim 5. ayda onunla hamile kaldım :)

selam ben 8 haftalık hamileyim regl olcakmışım gibi belirtiler vardı bende gögüslerim sadece regl olcağım gün inanılmaz acıyordu ondan önce hiç acımıyordu.. ama kasıklarda patlıycakmış gibi şişkinik vardı aynı regl öncesibelirtiler.. bu arada clear blue digital ovulasyon testini kullanmanı tavsiye ederim 5. ayda onunla hamile kaldım :)

Çok teşekkürler canım, inşallah gerek kalmaz ama şu ovülasyon testlerini düşünüyorum ben de bu ayı kaçırırsam.
Buarada clearblue'yu şimdi netten araştırdım biraz ama tam kavrayamadım tek kullanımlık mı bunlar? Eczaneden mi aldın? Sen ilk defada sonuç almışsın heralde ama sınırlı kullanımsa ve hemen tuttramazsak fena :1no2:

hayırlı olsun bebişin,

benimde gecikmem var ve 10 gün oldu. bu arada 2 kere test yaptım kendim.
ikisidenegatif çıkınce moralim bozuldu zaten belirti felan bişi de yok.
ve şimdi beklemedim. cuma günü ne kadar olmassa hastaneye gidicem.. inşşallah hayırlısı

teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah zemuszemus

benimde 10 gun gecıkmıştı ve tek belirtim sık acıkmam çabuk yorulmamdı öyle kasığımda belimde ağrım yoktu pek bulantım yoktu ama hamileymişim hemde 35-40 günlük hiç farketmemişim kimisinde hemen belirti gösteriyo kimisinde göstermıyo.Tanıdıklarım varda ilk haftasından aşırı ksuması olan fln bende öyle bişey yoktu.Bünyesel farklılık işte yerimseniben

o kaset testlere guvenmediğim için yapmadım biraz pahalı geldi (50 ytl) ama genede gidip kan testi yaptırdım. ta taam 5-6 haftalık hamile çıktım :CüvCüv:

na kadar güsel!!!
bende halen gelen giden yok. çok uyku hali dışında:9
yarın vericem haberini inş. ii olur

ne güzel yukarı da herkez bebek beklediği mutlu ama birisi bana yardım etsin arkadaşlar lütfen :(((((((
benim şimdi geçen ay reglim 22.de merhaba dedi tam olarak 23 haziran gibi oldum 6 temmuz da erkek ark.ilişkim oldu fakat hiç içime gelmedi şimdi de bu ayin 22.si gibi olmam lazım dün test yaptım negatif çıktı tek çizgi bugünde hiç bi şey yok regli belirtim de yok hamilelik belirtimde yok bişi istemek yada mide bulantısı falan yok sadece göğüs uçlarım biraz acıyo be biraz bezeler çıkmış gibi bilgisi olan varsa lütfen yazsın lütfennnnn :(((((

denizdir hayırlı olsun cnm.....belirtilerin nelerdi göğüslerde şişlik falan varmıydı...........

arkadaşlar merhaba lütfen online olanlar cevap versin merak ediyorum geçen ay hastalanmam çok tuhaf oldu sadece 1 gün biraz kanamam oldu ondan sonra 9 gün leke geldi
normalde 5 gün sürer ve hiç daha böyle olmamıstı
şimdi daha biteli 13 gün oldu ve kahverengi leke geldi
halsizlik ve hafif baş dönmelerim var az da mide bulantısı
acaba ben hamile olabilirmiyim

canım çok sevindim yorumları tek tek okuyunca heycanlandım Allahım inşallah hamiledir diyordum, bizde kocişimle önümüzdeki yıl düşüyoruz Allah bizede nasip eder inşallah. Sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur inşallaj canım tebrik edeyorum seni opuyorumnanaktan

ne güzel bir topic...herkes sırayla hamile olduğunu öğrenmiş...kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı hamilelikler, doğumlar, bebeler nasip etsin inşallah...
ben de yazayım ki ben de sizlere güzel haber vereyimopuyorumnanaktan

ne güzel bir topic...herkes sırayla hamile olduğunu öğrenmiş...kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı hamilelikler, doğumlar, bebeler nasip etsin inşallah...
ben de yazayım ki ben de sizlere güzel haber vereyimopuyorumnanaktan

inşallah :) güzel haberlerini alırız

canım çok sevindim yorumları tek tek okuyunca heycanlandım Allahım inşallah hamiledir diyordum, bizde kocişimle önümüzdeki yıl düşüyoruz Allah bizede nasip eder inşallah. Sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur inşallaj canım tebrik edeyorum seni opuyorumnanaktan

Hayırlısıyla inşallah Allah sizede nasib eder. :)

Back