Kızlar ben heyecandan buraya hamile olduğumu yazmayı unuttum en son silik bir çizgi çıktı demiştim ve burdan çok hamile haberi alıcaz demiştim. çok şükür bir sürü hamile haberi gelmiş. ben bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledim. rabbim herkese kucağına sağlıklı bir bebek almayı nasip eder inşallah....
hayırlı olsuuunnn :) kucağınada alırsın inşallah
aramızda 2 hafta var galiba benden sonra doğuracan inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla :CüvCüv:
evet canım 2 haftamız var.Sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza. benim çalışma saatlerim çok uzun ve yorucu. korkuyorum bişey olucak diye ama rabbim saklıyor bakalım şimdilik. burdan haberleşelim mutlaka.
ay-she ve burda olan hamıle arkadaşlar maşallah hepinize hepinizi tebrik ediyorum hayırlı olsun bebişleriniz rabbım saglıklı hayırlı sorunsuz hamilelik geçirmenizi nasip eylesin inş. amiiinnnnnnn bende beklemedıyım nerdeyse adetıme 10 gün kaldı bakalım ne olacak rabbım hayırlısını naip etsin inş. diyorumm
tüm hamiş olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah sağlık ve sıhhatle bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin :Saruboceq: rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hamiş olmasını nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya bu topic uğurlu sanırım ay adetim geçikti diyen ertesi gün hamileyim diyor maşallah maşallah allahım sağılıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi. benimde 6 sında falan olmam gerekiyordu gelen giden yok belim çok ağrıyor ve heryerim yemyeşil damar ama umudum yok gibi çünkü adet olmadan önce mutlaka mutlaka gögüslerim ağrırdı tık yok ağrıdı zaman muhtemelen adet olurum tabi inşallah olmam ama hayırlısı
merhaba
aranıza yeni katıldım.benimde adetim 3 gün gecikiyo dün ve önceki gün kasıklarımda batmalar oldu.göğüslerim şiş ama ağrısız,saçlarım dökülüyo
çok merak ediyorum ama test yapıpta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.inş.bu site uğurlu gelir.:1hug:
herkese merhaba
bütün anne adaylarını tebrik ederim umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız bu topic uğurlu galiba bende yazayım dedim gerçi ben henüz 1 aylık evliyim ama bebek istiyorum kasıklarımda garip batma şeklinde bi ağrı ve karnımda şişlik var acabamı diyorum ama ümitlenemk istemiyorum
yarın hamilelik öncesi rutin testleri yaptırmak için doktora gidicem belkide ii haberler veririm sizlere...
Dua edin benim için
Ay she nerelerdesinnnn?
Uğurlu topice bende yazmak istedim.Baktım yazan hamile kalıyor.
Benimde 3 gün geçti bir aydır korunmuyorz ve hamiş olmayı çok istiyorum.
2-3 gündür doymayacasına yemek yiyorum, uyku bastırıyor hafif karın ağrısı var birde göğüslerimde acayip bir hassasiyet var uçlarına dokunamıyorm bekliyorum 5-6 gün daha sonra test yapıcam benim hep gecikmeli oluyor çünkü.ınşallah bende hamişimdir inşallah.
ne uğurlubi topikmiş ya.baştan sona okudum.tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.sağsalim kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.bende 18 temmuzda adet oldum.26 günde bir adet görürüm.bugün yarın adetimin gelmesi gerekiyo.umarım gelmezde bebiş haberini alırız.hiç bir belirim yok ama.normalde adete 8 10 gün kala gögüslerim ağrırdı o bile yok.topiğin banada uğurlu gelmesi dileğiyle..
hamile kalınıyormuş burda kaydirigubbakcemile3
bende yazim bakalım gelsin bebeğim..
benim adetim yeni bitti..
ama bu kez az oldu aklım üstüne görmeye takıldı ya neyse..
cumaya smear için gidicem nasılsa..
bol bebekli günleriniz olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?