Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

herkese merhaba,
ben mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.kürtajdan 42 gün sonra ilk adetimi oldum sonraki adetim de 25 gün sonra geldi bu ay beklemedeyim 27. gün daha gelen yok.25.günde test yaptım negatif çıktı.ben şimdi neye göre beklicem adetimi.pazar gününe kadar test yapmıcam bi daha diyorum çok da merak ediyorum.böyle bişi yaşayan var mı acaba aranızda?

hayırlı olsuuunnn :) kucağınada alırsın inşallah

aramızda 2 hafta var galiba benden sonra doğuracan inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla :CüvCüv:

hayırlı olsuuunnn :) kucağınada alırsın inşallah

aramızda 2 hafta var galiba benden sonra doğuracan inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla :CüvCüv:

evet canım 2 haftamız var.Sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza. benim çalışma saatlerim çok uzun ve yorucu. korkuyorum bişey olucak diye ama rabbim saklıyor bakalım şimdilik. burdan haberleşelim mutlaka.

bende çalışıyorum ama şu an çok rahatım kusmam fln da yok sadece çok sık acıkıyorum

o kadarcık da olcak bebiş büyümeye çalışıyo dimi ama sositososito

ama benim işim rahat çok şükür ki sabah 8 akşam 6 çalışıyorum eğer doktor bir

sakınca görmezse çalışmaya devam edicem herhangi bir tehlike olursa çıkıveririm

inşallah olmaz da sağlıkla doğuverir bebişlerimiz .:CüvCüv:

Ve Dilerim Allah herkese nasib eder :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ay-she ve burda olan hamıle arkadaşlar maşallah hepinize hepinizi tebrik ediyorum hayırlı olsun bebişleriniz rabbım saglıklı hayırlı sorunsuz hamilelik geçirmenizi nasip eylesin inş. amiiinnnnnnn bende beklemedıyım nerdeyse adetıme 10 gün kaldı bakalım ne olacak rabbım hayırlısını naip etsin inş. diyorumm

tüm hamiş olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah sağlık ve sıhhatle bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin :Saruboceq: rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hamiş olmasını nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sağolun kızlar teşekkürler Amin Amin dualarınıza...Allah nasib eder inşallah herkese sositososito

Son düzenleme:
herkese merhaba
bütün anne adaylarını tebrik ederim umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız bu topic uğurlu galiba bende yazayım dedim gerçi ben henüz 1 aylık evliyim ama bebek istiyorum kasıklarımda garip batma şeklinde bi ağrı ve karnımda şişlik var acabamı diyorum ama ümitlenemk istemiyorum
yarın hamilelik öncesi rutin testleri yaptırmak için doktora gidicem belkide ii haberler veririm sizlere...
dua edin benim için

ya bu topic uğurlu sanırım ay adetim geçikti diyen ertesi gün hamileyim diyor maşallah maşallah allahım sağılıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi. benimde 6 sında falan olmam gerekiyordu gelen giden yok belim çok ağrıyor ve heryerim yemyeşil damar ama umudum yok gibi çünkü adet olmadan önce mutlaka mutlaka gögüslerim ağrırdı tık yok ağrıdı zaman muhtemelen adet olurum tabi inşallah olmam ama hayırlısı

Merhaba
Aranıza yeni katıldım.Benimde adetim 3 gün gecikiyo dün ve önceki gün kasıklarımda batmalar oldu.Göğüslerim şiş ama ağrısız,saçlarım dökülüyo
Çok merak ediyorum ama test yapıpta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.inş.bu site uğurlu gelir.:1hug:

Göğüslere takılma canım benim göğüslerde de tık yoktu yeni yeni şişti hassaslaştı. Bel ağrısı çok vardı bende de ondan çok şüphelenmiştim zaten. Ama sana tavsiyem eczaneden alınan testlerle kafanı karıştırma hiç, benim mesela geç yumurtlamadan dolayı geriden takip ediyor, ilk aldığım idrar testi (miratech) çoook silik iz gibi bi çizgi göstermişti ama çok çok silik, sonra predictor aldım ertesi gün hiç çizgi çıkmadı. Dayanamadım kan testi yaptırdım pozitifti :teytey: Kan testinden şaşma derim ben yerimseniben

Bizi de haberdar et umarım hamilesindir a.s.

canım benim umutlandırmak istemem ama hamilesin galiba. Bendede aynı belirtiler olmuştu. özellikle saçlarımın dökülmesine bir amlam verememiştim halada dökülüyor. Inşallah güzel haberler verirsin.

canım bu arada bende bir aylık evliyim. Evlendikten sonra adet görmedim. Inşallah sende hamilesindir... Haberdar et mutlaka.

Uğurlu topice bende yazmak istedim.Baktım yazan hamile kalıyor.
Benimde 3 gün geçti bir aydır korunmuyorz ve hamiş olmayı çok istiyorum.
2-3 gündür doymayacasına yemek yiyorum, uyku bastırıyor hafif karın ağrısı var birde göğüslerimde acayip bir hassasiyet var uçlarına dokunamıyorm bekliyorum 5-6 gün daha sonra test yapıcam benim hep gecikmeli oluyor çünkü.İnşallah bende hamişimdir inşallah.

hamile kalınıyormuş burda kaydirigubbakcemile3
bende yazim bakalım gelsin bebeğim..
benim adetim yeni bitti..
ama bu kez az oldu aklım üstüne görmeye takıldı ya neyse..
cumaya smear için gidicem nasılsa..
bol bebekli günleriniz olsun inş..

ne uğurlubi topikmiş ya.baştan sona okudum.tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.sağsalim kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.bende 18 temmuzda adet oldum.26 günde bir adet görürüm.bugün yarın adetimin gelmesi gerekiyo.umarım gelmezde bebiş haberini alırız.hiç bir belirim yok ama.normalde adete 8 10 gün kala gögüslerim ağrırdı o bile yok.topiğin banada uğurlu gelmesi dileğiyle..

Ay she nerelerdesinnnn?

Buradayım neslihancım daha önce demiştim ama gene diyim hayırlı olsun bebişin nasıl
iyidir inşallah benim 7. haftamdayken sağ kasığımda hep kaıslma oluyordu yemek
yiyince geçiyordu biz de bebiş acıkınca damarı çekiyo diyorduk şakasına artık yapmıyo bana
öyle bişey daha iyi bi yöntem mi buldu nedir kaydirigubbakcemile3 belki seninki de
acıktımı çektiriyordur damarları kaydirigubbakcemile3 ben halen çok yemek yiyorum
bu benım kı kaç kilo olacak acaba doğana kadar şaşkınlıklardayım yanii kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı diyelim

ayyy Dileeek ınşallah hamileisndir belirtilerin benziyor günün geçsinde bi koşu kan testi
yaptır çatlarım valla meraktan bana özel mesaj at kutlama partisi yapalım
tüm bebekler ve anneleri için kaydirigubbakcemile3 :lepi::lepi::lepi:

Umarım topik uğurlu gelir ve sende bebişini göbüşünde büyütmeye başlarsın canım :Saruboceq:

Bu Topikte bi keramet var mı bilmiyorum ama ülkedeki genç nüfusun hayli artacağını
söyleyebilirim Allah annelere ve bebişlere sağlıkla uzun hayırlı ömürler verir ve dileyen herkese
anneliği nasib eder ınşallah opuyorumnanaktan :Saruboceq:

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar bi süredir takip ediyorum burayı çok güzel gelişmeler var darısı başıma inşallah bu korunmadık en son 18 temmuzda adet oldum bi kaç gün önce hatta dün bile kasıklarımda ağrı gibi batmalar vardı bugün bişii yok göğüslerimde normal bi hassasiyet yok bugün hiçbir belirti yok dün akşam erken olduğunu bildiğim halde test yaptım tabii negatif çıktı ayrıca son iki aydırda biraz düzensiz adet oldum bu ayda ne zaman olurum bilemiyorum offff meraktan ölücem kendime sıkıntı yapıyorum galiba çok gergin hissediyorum kendimi iyi birşey değil bu ama elimde de değil buraya yazarak biraz rahatlarım dedim
herkese sevgiler

Off yaa kafamı şu regle olayına takmaktan iş yapamaz oldum off yaaa acaba olur mu olmaz mı düşünmekten sıyırıcam artık.7 aylık evliyim ve ilk denemelerimiz hemen olsun istiyorum çok tezcanlıyım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…