Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

kızlar günaydın

dün akşam doktora gittim ve dış gebelikmiş düşmeyede başlamış

kara bahtım kör talihim peşimi bırakmıyo

üzüldüm gerçekten çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah tekrar hamile kalırsın ve hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

hamişim canım sonunda :) pzt dr gideceğim inşallah... ALLAH Hepimize kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşaallah canım...

ya nedense acayip mutlu oldum, belki sat'larimiz ayni gun oldugu icindir. Allah tamamina erdirsin canim...

çok sağolunn kızlar yaa ama inanın burada okuduğum dış kimyasal gebeleik faln gibi laflardan sonra çok korkuorm daaha sevinemiorum çok şaşkınım kesyi görmeden kalp atışını daduymadan içim rahatlamıcak allahım size de yaşatsın inş

bu arada yaşadığım en büyük belirti midemdeki gaz ve kabızlı sorunu idi,son zamnlarda göğüs uçlarım şişti.öyle bel ağrıdı falan çok yaşamadım tuğba sen biliosun sadece geçen hafta temizlik yaptım ondan ağrımıştı,karnım çok acıkıodu,sivilcelerim çıkardı adet olana kadar geçmezdi,bu defa bi günde kuruodu.idrar sıklığı akıntı vardı yani böle iştee....

ayrıca bi kaç gün öncesinden de hep ateşim var gibiydi sanki grip olacakmış gibi bir his ama tuğbacım bu siteyi okuyunca yok diodum bu belirtiler bende hamile değilim diodum ama herkesin vücudu başka tepkiler gösteriomuş onu anladım:=))

artık seni de beklios bence paztesi önce idrar testi al yap silikse falan hemen kan testine git

Bugün bat ım bakalım nolcak,hala adet olmadım:)öyle yapıcam zaten önce idrar testi yapıcam sonra kan.. Burdaki yorumları okudukça aa diyorum aynıları bende de var(çoğu psikolojiktir eminim:)) sonra kızlarr hamile değilmişim yazılarını okuyunca ümidim kırılıyor:)Yumurta çatlama dönemlerinde birlikte olduk eşimle,o günden beri bel kasık ve bacak ağrım hiç geçmedi,sarı ve koyu kıvamlı bi akıntı geliyo 2 gündür,ateş basmaları oluyor okadar.İnş hakkımızda hayırlısı olur.Canım ailene nasıl söylediniz hamiş olduğunu?.

Canım inşallah hamilesindir... :) Benim de adetim salı gunu olması gerekiyordu ama hala olmadı bir de gögüslerimde acaip bi agrı var sanki 30 kilo gibi hissediyorum onları :) Simdi işteyim öğlen gidip test alıp yapıcam.. GEcen ay da 2 gun gecikmişti dayanamadım hemen test yaptım negatif cıktı bu kez 5 gun bekledim insallah bu sefer pozitif cıkar :) Gerci ben kendimi anne olmaya pek hazır hissetmiyorum ama olunca direk moda giriyorsun diyorlar :) Hayırlısı bakalım.. Mutlu haberlerini bekliyoruzz....

İnşallah inşallah:)eğer adet olmazsam ben de hemen günümün geçmesini beklicem hemen test yapmıcam,hayal kırıklığı kötü oluyo.. CAnım takipteyim beklicem haberini:)inş hamişsindir?.Ne kadarlık evlisin?.

3-4 gündür bende de başladı göğüs ağrıları,okdar hassas ve şiş ki kendim bile dokunamıyorum.. Gerçi adetim yaklaşınca genelde olur böle.. Bekleyip görcez hakkımızda hayırlısı olsun

3-4 gündür bende de başladı göğüs ağrıları,okdar hassas ve şiş ki kendim bile dokunamıyorum.. Gerçi adetim yaklaşınca genelde olur böle.. Bekleyip görcez hakkımızda hayırlısı olsun

2.5 yıl oldu evleneli daha yeni girdik niyetine 3 aydır istiyoruz bebiş... Bende negatif cıkmasından korkuyorum, sanki bi sorun varmıs da olmuomus hissine kapılıo insan onun icin bekliyim biraz dedim ama bugun test yapıcam bakalm insallah :) Benim de gögüslerim aynı senin anlattıgın gibi ama benim hic olmazdı böyle ilk kez oldu hatta korktum doktora gideyim die dusundum bakalım negatifse gögüsler için pozitifse bebek icin pazartertesi doktor yolu gorunuyor :) hayırlısı gercekten bakarsın aynı zaman bebişimiz olur :)

s.a kızlar bişey sorucaktım.1 haftadr bel agrım var hemde çok.karnıma sancı giriyodu arada ve yanmalar oluyo.dün akşamsa kasıgıma agrı grdi gece uyutmadı benı çok feci agrıyo suanda çok şddtlı deıl ama yıne var kahverengmsı beyaz akıntımda çogaldı.çok nadir bulantımda var.dün kasıgım o kadar agrıyınca kum felan düşürüyorum sandım öle bı ıhtımal olblırmı .?

canım daha söylemedik aileler uzakta,ben keseyi görmeden kalp atışı duymadan sölemk istemiorum heyecanlanmasınlar biraz geçsin öle sölicez

Ay aminnn inşş:) Senin sat ın ne zamndı canım?. İnş biz de hamişizdir,sen,ben,angelica aynı zamanlarda doğum yaparız:)

Ay aminnn inşş:) Senin sat ın ne zamndı canım?. İnş biz de hamişizdir,sen,ben,angelica aynı zamanlarda doğum yaparız:)

inşallah canım ben de size dua ediorum ama kendime bile hayırlı olanı istemiştim inş sizede hayırlı olan olur.

kızlar benim içinde dua edin ilişki oldu yarın veya pazartesi bat inşallah sağlıklı bir kızım olmasını istiyorum .bu ay çok değişiklik yaşadım.kasıklarım iki taraflı çok ağrıdı.akıntım hiç kesilmedi.ALLAHTAN herkes için hayırlısını diliyorum inşaallah.

Son düzenleme:
Hala adet olmadım,dün olmam gerekiyordu,akıntım çoğaldı,sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.. Yarın kan testi yaptırcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…