kızlar günaydın
dün akşam doktora gittim ve dış gebelikmiş düşmeyede başlamış
kara bahtım kör talihim peşimi bırakmıyo
amin cnm..Allah isteyen herkese hayırlısını versin..bu arada noldu adet oldun mu? bn ilk geçtiği gün kendimi ümitlendirmemek içn aman kesin yrn olrm öbr gün kesn yrn olrm diyodum..eşimde heycanla hala olmadın mı? diye soruyodu hergün bnde ümitlenmesinden korktuğum içn kesn yrn kesn yrn dedm artk 3 gün olmayınca dedm olmıcam galiba :)) hbrini bekliyorum cnm sonucu bildir
ya nedense acayip mutlu oldum, belki sat'larimiz ayni gun oldugu icindir. Allah tamamina erdirsin canim...
ayrıca bi kaç gün öncesinden de hep ateşim var gibiydi sanki grip olacakmış gibi bir hisama tuğbacım bu siteyi okuyunca yok diodum bu belirtiler bende hamile değilim diodum ama herkesin vücudu başka tepkiler gösteriomuş onu anladım:=))
artık seni de beklios bence paztesi önce idrar testi al yap silikse falan hemen kan testine git
Canım inşallah hamilesindir... :) Benim de adetim salı gunu olması gerekiyordu ama hala olmadı bir de gögüslerimde acaip bi agrı var sanki 30 kilo gibi hissediyorum onları :) Simdi işteyim öğlen gidip test alıp yapıcam.. GEcen ay da 2 gun gecikmişti dayanamadım hemen test yaptım negatif cıktı bu kez 5 gun bekledim insallah bu sefer pozitif cıkar :) Gerci ben kendimi anne olmaya pek hazır hissetmiyorum ama olunca direk moda giriyorsun diyorlar :) Hayırlısı bakalım.. Mutlu haberlerini bekliyoruzz....
Canım inşallah hamilesindir... :) Benim de adetim salı gunu olması gerekiyordu ama hala olmadı bir de gögüslerimde acaip bi agrı var sanki 30 kilo gibi hissediyorum onları :) Simdi işteyim öğlen gidip test alıp yapıcam.. GEcen ay da 2 gun gecikmişti dayanamadım hemen test yaptım negatif cıktı bu kez 5 gun bekledim insallah bu sefer pozitif cıkar :) Gerci ben kendimi anne olmaya pek hazır hissetmiyorum ama olunca direk moda giriyorsun diyorlar :) Hayırlısı bakalım.. Mutlu haberlerini bekliyoruzz....
3-4 gündür bende de başladı göğüs ağrıları,okdar hassas ve şiş ki kendim bile dokunamıyorum.. Gerçi adetim yaklaşınca genelde olur böle.. Bekleyip görcez hakkımızda hayırlısı olsun
Bugün bat ım bakalım nolcak,hala adet olmadım:)öyle yapıcam zaten önce idrar testi yapıcam sonra kan.. Burdaki yorumları okudukça aa diyorum aynıları bende de var(çoğu psikolojiktir eminim:)) sonra kızlarr hamile değilmişim yazılarını okuyunca ümidim kırılıyor:)Yumurta çatlama dönemlerinde birlikte olduk eşimle,o günden beri bel kasık ve bacak ağrım hiç geçmedi,sarı ve koyu kıvamlı bi akıntı geliyo 2 gündür,ateş basmaları oluyor okadar.İnş hakkımızda hayırlısı olur.Canım ailene nasıl söylediniz hamiş olduğunu?.
canım daha söylemedik aileler uzakta,ben keseyi görmeden kalp atışı duymadan sölemk istemiorum heyecanlanmasınlar biraz geçsin öle sölicez
2.5 yıl oldu evleneli daha yeni girdik niyetine 3 aydır istiyoruz bebiş... Bende negatif cıkmasından korkuyorum, sanki bi sorun varmıs da olmuomus hissine kapılıo insan onun icin bekliyim biraz dedim ama bugun test yapıcam bakalm insallah :) Benim de gögüslerim aynı senin anlattıgın gibi ama benim hic olmazdı böyle ilk kez oldu hatta korktum doktora gideyim die dusundum bakalım negatifse gögüsler için pozitifse bebek icin pazartertesi doktor yolu gorunuyor :) hayırlısı gercekten bakarsın aynı zaman bebişimiz olur :)
Ay aminnn inşş:) Senin sat ın ne zamndı canım?. İnş biz de hamişizdir,sen,ben,angelica aynı zamanlarda doğum yaparız:)
inşallah canım ben de size dua ediorum ama kendime bile hayırlı olanı istemiştim inş sizede hayırlı olan olur.
angelica, yerlesme kanamasi gibi bisey oldu mu peki sende?
Hala adet olmadım,dün olmam gerekiyordu,akıntım çoğaldı,sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.. Yarın kan testi yaptırcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?