• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

ya ben delircem 2 gün kaldı cuma olmam lazım ama sürekli gidip yaptırsammı beklesemmi,belimde bacaklarımda ağrı var ama o da temizlik yaptım pazar günü çok yordum kendimi ondan beri ağırıo iştee:))

Canım yarın bat ın.. Sonuçtan haberdar et emi?. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum,adet olacam mı olamıcam mı anlamadım ki.. Bi değişik sancım var anlamadım..

Canım yarın bat ın.. Sonuçtan haberdar et emi?. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum,adet olacam mı olamıcam mı anlamadım ki.. Bi değişik sancım var anlamadım..

tuğbaa noldu biliomuusn az önce göğsümden minicik bir sıvı geldi süt desem değil su desem deği çok heycanlıyım.test aldım sabah erkenden ypıcam sunucu geç yazabilirim aksi gibi yarın zümre toplantım var merkeze gidicem sabah yetişirsem yazarım yetişemzsem akşam yazarım çatlıcam ya:)./((

tuğbaa noldu biliomuusn az önce göğsümden minicik bir sıvı geldi süt desem değil su desem deği çok heycanlıyım.test aldım sabah erkenden ypıcam sunucu geç yazabilirim aksi gibi yarın zümre toplantım var merkeze gidicem sabah yetişirsem yazarım yetişemzsem akşam yazarım çatlıcam ya:)./((

umarım hamilesinizdir
ama değilseniz eğer gidip hemen prolaktin tahlilinizi yaptırın bence
prolaktininiz yükselmiş
hamilelikten olabilir
veya hormon yüksekliği sıkıntısı yaşıyorsanız da ilacınızı verirler

umarım hamilesinizdir
ama değilseniz eğer gidip hemen prolaktin tahlilinizi yaptırın bence
prolaktininiz yükselmiş
hamilelikten olabilir
veya hormon yüksekliği sıkıntısı yaşıyorsanız da ilacınızı verirler

evet ya bende şimdi onu araştırdım yarın bi bakıım artık ama öle fazla değildi küçücük bişe tesadüf bakınca gördüm umarım hormonla falan alakalı değildir ya:( ben tabi hemen hamileliğe verdim :))) :49:

evet ya bende şimdi onu araştırdım yarın bi bakıım artık ama öle fazla değildi küçücük bişe tesadüf bakınca gördüm umarım hormonla falan alakalı değildir ya:( ben tabi hemen hamileliğe verdim :))) :49:

hamilelikte de artar bu hormonun salgısı
umarım o nedenle artmıştır
yüzde 90 ihtimalle prolaktininiz yüksek
benim de yüksek de ordan biliyorum
ilaç tedavisi görüyorum, benimki baya yüksek ama
gerçi göğüsten süt gelmesi yok ama
benimki daha ciddi boyutta

kızlar merhabaaa hamileyimmm bennnn :46: :46:

ay se inanırmısınn okadar sevindimki bu hbri okuyuncaa sayfanın ilk başından beri okuyorum çok üzülmüştüm eşimede anlattım oda üzüldü okudum okudum şimdi bunu okudum gülmeye başladım eşimde noldu diyo dedim hamileymişşşş :1::1::1::1: allah busefer kucağına almayı nasip etsin inş :))))))))))))

ayseye üzüldüm yaaa devamını okumamıştım tühhh :5::5::5::5:
benimde batım 28.inş.bu ay bende hamileyimmmmmmmmmm yazarımmmm allah herkese nasip etsinnn :69::69::69::69:

tuğba yaptım ikinci çizgi birinci kadar belirgin değil ama görünüo yani pozitif gibi eşime göre kesin pozitif ben inananmıorum kan tahliline gidiıroum şimdi

tuğba yaptım ikinci çizgi birinci kadar belirgin değil ama görünüo yani pozitif gibi eşime göre kesin pozitif ben inananmıorum kan tahliline gidiıroum şimdi

Canımmm inan çok sevindim inş hamilesindir... Benim batımda yarın.. Bu sabah idrar testi yaptım negatif.. Bakalım beklicem eğer olmazsam p.tesi kan testi yaptırıcam.. Canımm hayırlı haberlerini bekliyorummm... Canım ya çok heycanlandım senin adına:)

Canımmm inan çok sevindim inş hamilesindir... Benim batımda yarın.. Bu sabah idrar testi yaptım negatif.. Bakalım beklicem eğer olmazsam p.tesi kan testi yaptırıcam.. Canımm hayırlı haberlerini bekliyorummm... Canım ya çok heycanlandım senin adına:)

kız yazdım ya hamileyim dieee 328.31 bhcg:))))))))))

kız yazdım ya hamileyim dieee 328.31 bhcg:))))))))))

kızlar bende bişey danısmak istiorum gecen ay yani agustos ayında 15 nde adet olmam gereken zamanda olmadım 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım negatif cıktı daha sonra bekledim olmadı doktora gittim doktor vajinal muayenede keseye benzer bişey gördüğünü rahim duvarlarımın hamilelik için gerekli kalınlıga gelmiş oldugunu ama yinede kan testi istediğini söledi kanda tekrar negatif cıktı ilaç verdi adetim gelsin die ama adetim o kadar zamandan sonra 30 agustosta geldi herhangi bi miyom kist bişey olmadıgınıda söledi. bu ay da belimde gündüzleri ufak agrılar geceleride dayanılmaz agrılar oluyor dündee vajinada kahverengi kırmızı arası bi akıntı gibi bişey geldi ama devamı olmadı bugünde tekrar kontrol ettiğimde iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm ara sıra kasıklarımda batmalar yemek yiyorum ama sanki hiç yemek yememişim gibi ama yemek gelsede yiyemicekmiş gibi haller var üstümdee sizce nedir bu

Farketmemişim mesajını:) Canımm hayırlı uğurlu olsun ilk denemede tutturdunuz Allahın izniyle:) Sanki kendim hamileymişim gibi sevindim vallahi,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

sağol canm bnm inş senden de güzel hbr alırızzz:)))))9999

Back