hiç çizgi çıkmadımı peki silik de olsa?
Hayır canım silik de çıkmadı,bugün kan testi yaptırdık,yarın 4 te alıcaz sonucunu inş. Sonucu yazarım.. Hala olmadım,olucak gibi de görünmüyorum,akıntım koyu sarı ve baya geliyor,adet oldum sanıp gidiyorum,bakıyorum ki akıntıymış.. Hakkımızda hayırlısı olsun,çok heycanlıyım,yarını zor beklicem galiba:)
ayy bende öyleydim yaa hadi sende hamileisn galiba yarın hemen yaz bana tamam mı?
Hala adet olmadım,dün olmam gerekiyordu,akıntım çoğaldı,sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.. Yarın kan testi yaptırcam inş.
Tuğba yarın mutlaka yaz olurmu. Çok merak ettim durumunu. Umarım hamilesindir. Adet gününe bikaç gün kala akıntı olmaz, kuru oluruz genelde. Sanki bebiş tutunmuş... Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Hala adet olmadım,dün olmam gerekiyordu,akıntım çoğaldı,sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.. Yarın kan testi yaptırcam inş.
idrar testi yaptığında battan kaç gün geçmişti??
Normalde salı günü adet olmacaktım testi cumartesi yaptım.. bat ne oluyo onu bilmiyorum bu konularda biraz yeniyimm :) Doktorumuza gittik minik su kesemizle tanıstıkk :) Cok guzel bir duygu tüm isteyenler yasasın insallah
Normalde salı günü adet olmacaktım testi cumartesi yaptım.. bat ne oluyo onu bilmiyorum bu konularda biraz yeniyimm :) Doktorumuza gittik minik su kesemizle tanıstıkk :) Cok guzel bir duygu tüm isteyenler yasasın insallah
hayır canım olmadı öle bişee çok şükür,sessiz sedasız yerleşti yawrum galiba
Kızlar sonucu aldım,NEGATİF!..Çok üzüldümİşin garibi hala adet olmadım.. Demek ki hayırlı olan zaman gelmemiş henüz,umudum bidahaki aya kaldı.. Sizin güzel haberlerinizle teselli buluyorum,mutlu oluyorum.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin..
Hayırlısı olsun canım... Stres yapmamak lazımmıs bu dönemde... Nasılsa bir gün bebişin olacak :)
Kızlar sonucu aldım,NEGATİF!..Çok üzüldümİşin garibi hala adet olmadım.. Demek ki hayırlı olan zaman gelmemiş henüz,umudum bidahaki aya kaldı.. Sizin güzel haberlerinizle teselli buluyorum,mutlu oluyorum.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?