• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

hiç çizgi çıkmadımı peki silik de olsa?

Hayır canım silik de çıkmadı,bugün kan testi yaptırdık,yarın 4 te alıcaz sonucunu inş. Sonucu yazarım.. Hala olmadım,olucak gibi de görünmüyorum,akıntım koyu sarı ve baya geliyor,adet oldum sanıp gidiyorum,bakıyorum ki akıntıymış.. Hakkımızda hayırlısı olsun,çok heycanlıyım,yarını zor beklicem galiba:)

Hayır canım silik de çıkmadı,bugün kan testi yaptırdık,yarın 4 te alıcaz sonucunu inş. Sonucu yazarım.. Hala olmadım,olucak gibi de görünmüyorum,akıntım koyu sarı ve baya geliyor,adet oldum sanıp gidiyorum,bakıyorum ki akıntıymış.. Hakkımızda hayırlısı olsun,çok heycanlıyım,yarını zor beklicem galiba:)

ayy bende öyleydim yaa hadi sende hamileisn galiba yarın hemen yaz bana tamam mı?

Hala adet olmadım,dün olmam gerekiyordu,akıntım çoğaldı,sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.. Yarın kan testi yaptırcam inş.

Tuğba yarın mutlaka yaz olurmu. Çok merak ettim durumunu. Umarım hamilesindir. Adet gününe bikaç gün kala akıntı olmaz, kuru oluruz genelde. Sanki bebiş tutunmuş... Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Tuğba yarın mutlaka yaz olurmu. Çok merak ettim durumunu. Umarım hamilesindir. Adet gününe bikaç gün kala akıntı olmaz, kuru oluruz genelde. Sanki bebiş tutunmuş... Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canımm benim yazmam mı hemen yazarım,benim hiç böyle olmazdı,kuru günler başlardı ve sonra adet olurdum,kuru günler başladı ama sonrasında tekrar akıntı başladı koyu kıvamda ve koyu sarı.Adetim çok sancılı geçer,bikaç gün önceden başlardı sancılarım ama ne hikmetse günüm geçtiği halde sancım falan yok(tabi 15 gündür aralıksız bel bacak ve kasık ağrısı yaşıyorum)3 gündür de göğüs ağrım başladı,göğsümün uçları sızlıyor,bebek emer gibi çekiliyor.Allahım hayırlara vesile kılsın inş.Yarın 4 te sonucunu alıcam..

Son düzenleme:
Kısslaaarrr hamileyimmmm :) Cumartesi test yaptım 2. cizgi göründü anında hastaneye gittik kan testi yaptırdıkk o 2 saat hic gecmedi wallaa test sonucuna göre de 4 haftalıkmıs minik bebiş bugun de doktora gidiyoruz bakalımm insallah bi sorun cıkmazz.. Ben anneme söyledim dayanamayıp annem de sagolsun herkese duyurduuu :)
Sizin de mutlu haberlerinizi bekliyorum kızlarrr.... :) :16:

özlemsi bebişiniz hayırlı olsun canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. adetten önceki belirtilerini yazarmısın???

Cok sagol canım benim adet olacakmısım gibiydi hersey ama gögüslerimde acaip bi agrı vardı cok hassaslastılar ama simdi bi belirti yok hersey normal 12 de gidices bakalım doktora :) Darısı başınızaa... :)

Hala adet olmadım,dün olmam gerekiyordu,akıntım çoğaldı,sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.. Yarın kan testi yaptırcam inş.

inşallah kan testi pozitif çıkar idrar testi negatif çıkınca doğrudur derler ama hayırlısı bir ümit bekliyoruz işte bizi haberdar et varsada yoksada

idrar testi yaptığında battan kaç gün geçmişti??

Normalde salı günü adet olmacaktım testi cumartesi yaptım.. bat ne oluyo onu bilmiyorum bu konularda biraz yeniyimm :) Doktorumuza gittik minik su kesemizle tanıstıkk :) Cok guzel bir duygu tüm isteyenler yasasın insallah :16:

Normalde salı günü adet olmacaktım testi cumartesi yaptım.. bat ne oluyo onu bilmiyorum bu konularda biraz yeniyimm :) Doktorumuza gittik minik su kesemizle tanıstıkk :) Cok guzel bir duygu tüm isteyenler yasasın insallah :16:

bat beklenen adet tarihi ben de burda öğrendim bebişin hayırlı olsun canım

bizde aydır korunmuyoruz.bat 27 eylül inşallah hamileyimdir.belirtiler var ama psikolojık diye düşünüyorum.sadece kasıgımda ani hareketlerde batma oluyo bu ilk bebeğimde de olmuştu,diger belirtilerim var ama gecen ayda olmuştu,psikolojık herhaalde...işallah burası banada uğur getirir ve bende müjde veririrm ....kızımada bir kardeş gelir inşallah:D

Kızlar sonucu aldım,NEGATİF!..Çok üzüldüm:( İşin garibi hala adet olmadım.. Demek ki hayırlı olan zaman gelmemiş henüz,umudum bidahaki aya kaldı.. Sizin güzel haberlerinizle teselli buluyorum,mutlu oluyorum.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin..

hayır canım olmadı öle bişee çok şükür,sessiz sedasız yerleşti yawrum galiba:49:

tatlım tebrık ederım yaa cok sevındımmmm pespese hamıle kaldık ılk denemede hemde bız sanslı annelerdenızz allah ıkımızıde saglıklı gebelıklerrr nasıp etsın ınsallahhhh superr yaaa

Kızlar sonucu aldım,NEGATİF!..Çok üzüldüm:( İşin garibi hala adet olmadım.. Demek ki hayırlı olan zaman gelmemiş henüz,umudum bidahaki aya kaldı.. Sizin güzel haberlerinizle teselli buluyorum,mutlu oluyorum.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin..

Hayırlısı olsun canım... Stres yapmamak lazımmıs bu dönemde... Nasılsa bir gün bebişin olacak :)

canım olsun üzülme sakın önümüzdeki ay inş çalışmalara dewam:)) hayırlısı olsun senin için seni çok iyi anlıorum.allah bir an önceversin inşalalhh...

Back