ya ben delircem 2 gün kaldı cuma olmam lazım ama sürekli gidip yaptırsammı beklesemmi,belimde bacaklarımda ağrı var ama o da temizlik yaptım pazar günü çok yordum kendimi ondan beri ağırıo iştee:))
Canım yarın bat ın.. Sonuçtan haberdar et emi?. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum,adet olacam mı olamıcam mı anlamadım ki.. Bi değişik sancım var anlamadım..
tuğbaa noldu biliomuusn az önce göğsümden minicik bir sıvı geldi süt desem değil su desem deği çok heycanlıyım.test aldım sabah erkenden ypıcam sunucu geç yazabilirim aksi gibi yarın zümre toplantım var merkeze gidicem sabah yetişirsem yazarım yetişemzsem akşam yazarım çatlıcam ya:)./((
umarım hamilesinizdir
ama değilseniz eğer gidip hemen prolaktin tahlilinizi yaptırın bence
prolaktininiz yükselmiş
hamilelikten olabilir
veya hormon yüksekliği sıkıntısı yaşıyorsanız da ilacınızı verirler
evet ya bende şimdi onu araştırdım yarın bi bakıım artık ama öle fazla değildi küçücük bişe tesadüf bakınca gördüm umarım hormonla falan alakalı değildir yaben tabi hemen hamileliğe verdim :)))
kızlar merhabaaa hamileyimmm bennnn
tuğbaa noldu biliomuusn az önce göğsümden minicik bir sıvı geldi süt desem değil su desem deği çok heycanlıyım.test aldım sabah erkenden ypıcam sunucu geç yazabilirim aksi gibi yarın zümre toplantım var merkeze gidicem sabah yetişirsem yazarım yetişemzsem akşam yazarım çatlıcam ya:)./((
tuğba yaptım ikinci çizgi birinci kadar belirgin değil ama görünüo yani pozitif gibi eşime göre kesin pozitif ben inananmıorum kan tahliline gidiıroum şimdi
insallah gusel haberlerle gelirsin
tuğba yaptım ikinci çizgi birinci kadar belirgin değil ama görünüo yani pozitif gibi eşime göre kesin pozitif ben inananmıorum kan tahliline gidiıroum şimdi
Canımmm inan çok sevindim inş hamilesindir... Benim batımda yarın.. Bu sabah idrar testi yaptım negatif.. Bakalım beklicem eğer olmazsam p.tesi kan testi yaptırıcam.. Canımm hayırlı haberlerini bekliyorummm... Canım ya çok heycanlandım senin adına:)
kız yazdım ya hamileyim dieee 328.31 bhcg:))))))))))
evet cnm git yaptır hemen 19 ağustostu sat,bat ise bugündü ama kanda çıkıo bikaç gün kala bile:)Son adet tarihin ne zamandı?. Gün geçmeden de kanda çıkar mı ki?.
Farketmemişim mesajını:) Canımm hayırlı uğurlu olsun ilk denemede tutturdunuz Allahın izniyle:) Sanki kendim hamileymişim gibi sevindim vallahi,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
sağol canm bnm inş senden de güzel hbr alırızzz:)))))9999
sağol canm bnm inş senden de güzel hbr alırızzz:)))))9999
kızlaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmm ben de BHCG 328,31 :))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?