- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
ya canım test falan yapmadım 28 günde bir oluodum bende ilaç içtiğim içn bizde adet bittikten 3 gün sonra başladık ama ovülasyon 14.gün maa emin olamadım öncesi sonrası o hafta bayağı bi yoğundu yani:))) denk gelmiştir umarımm artıkk yaaaaaaaa(bide bişi sorcam işte sat tarihinden 20 gün sonra falan yani şu son 4 5 gündür yine aşırı birlikte oluoruz tabi dayanamıo insan acaba bunlardan bişi çıkarmı?
gün aşırı oo yanlış anlaşılma olmasınn:)))))))yani aşırı bişi yokk
Canım nasılsın var mı bi gelişme,ben çok heycanlıyım 5 gün var adetime,sanki günler geçmiyo,beklemek zor yahu
ya ben delircem 2 gün kaldı cuma olmam lazım ama sürekli gidip yaptırsammı beklesemmi,belimde bacaklarımda ağrı var ama o da temizlik yaptım pazar günü çok yordum kendimi ondan beri ağırıo iştee:))
geceden beri okudum topiği ayrılamadım çok güldüm ve çok hüzünlendim son sayfalarda tekrardankızlar günaydın
dün akşam doktora gittim ve dış gebelikmiş düşmeyede başlamış
kara bahtım kör talihim peşimi bırakmıyo
Canımm aynen ben de okadar zor tutuyorum ki kendimi nerde bi hastane görsem önünde bi süre duraklıyorum,sonra sabret tuğba diyorum az kaldı:) tatlım çok yorma kendini hamileysen riskli oalbilir bebeğin tutunma aşamasında çünkü..
arkadaşlar normalde yarın adet olmam gerekiyor ama son 1 haftadır kendimde değişiklikler hissediyorum ... İştahım çok açıldı kilo almadım ama
alt karın bölgemde her an tuvalet ihtiyacım varmış da mesaneyi tam boşaltamıyormuşum gibi bir dolgunluk var... sol kasığımda ve belimde hafif ağrılar var idrarımda bir koyulaşma ve değişik bir koku var... gazım hep var.... dün gece yüz üstü yatamadım sol tarafım baya rahatsız etti. akıntım çok az var ve beyazımsı.... ama lekelenmem olmadı hani yerleşme kanaması diyorlar ya ondan... vücut ısımda 1 haftadır 36.6 yı gösteriyo eşimde ne kadar sıcaksın dedi yani normalde hep soğuğumdur... göğüslerim şiş ama çok fazla değil uçlarda hafif koyulaşma var ve üzerinde pütürler var... gögüsümde ve kasıklarımda belirgin yeşil damarlar var... yardım edin akıl verin sizce umutlanmalı mıyım...:89:
artık çok geç tuğbacım o kadar işten sonra kesin gitmiştir yawrucağım :)) ama kahverengi bişe falan gelmedi hala normAL akıntı dewam :)))
aynen bndede o belirtiler olmuştu..ama yerleşme kanaması bekleme yani illaki bnde olmadı dr.a sordm daha ne istiyosun olmaması daha iyi gebelikte kanamanın her türlüsü şüphelidir dedi..ve acaip sıcaktım bnm eşimde ne kdr sıcaksın diip duruyodu tabanlarıma ateş basıyodu fln..valla cnm belirtiler benziyo ama inş öylesindir..hadi bakalm hyrlısı yrn olmaz şmdi :)) bn 3 gün beklemiştim geçmesini öyle test yaptm
AMİN CANIM BENİM İNŞALLLAH. ALLAH her isteyene nasip etsin ... sonuç pozitif mi peki canım sende... Kan testi yaptırmıştın değil mi...
evt cnm pozitifdi..ztn şuan Allah devamını getirise bebiş 3 aylık oldu..ama bn kan testi yaptrmadım..adetlerim düzenli olduğu için gecikince 3 gün hmn sağlık ocağına gttm orda yaptrdım..
ALLAH tamamına erdirsin,sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah bi tanem...
darısı bizlerin başına İNŞAALLAH
amin cnm..Allah isteyen herkese hayırlısını versin..bu arada noldu adet oldun mu? bn ilk geçtiği gün kendimi ümitlendirmemek içn aman kesin yrn olrm öbr gün kesn yrn olrm diyodum..eşimde heycanla hala olmadın mı? diye soruyodu hergün bnde ümitlenmesinden korktuğum içn kesn yrn kesn yrn dedm artk 3 gün olmayınca dedm olmıcam galiba :)) hbrini bekliyorum cnm sonucu bildir
benimde adetim 4 gün gecikti.. dün evde test yaptım negatif çıktı
hamile gibi de hisstemiyorum kendimi, regl olacakmış gibide..
Çok kafam karışık; haftasonuna kadar gelemzse kan testi yaptırmayı düşünüyorum..
Umarım senin pozitif çıkar , hayırlı haberlerini alırız :)
bnim mi cnm? bn hamileyim ztn de arkadaşın bugn olması gerekiyomuş onu mrk ettm oldumu diye..ama snnde 4 gün geçmiş testte çıkıyo genelde ama tabi 10 güne kdr yolu var adetlerin düzensiz değilse..bide bnm günü geçince çok fenaydı adet olcakmışım gibi ama olamıyodum öyle kasılmalar sancılar fln oluyo kasıklarda..tabi olamıyosun 1-2 hafta sonra geçiyo..
Anladım canım, sağlıkla kucağına al inşallah o zaman :)
sen kaç gün geçince öğrenmiştin peki? Bende çok hafif kasık ağrısı var ama öyle şiddetli değil.
Normalde de adetim çok düzenlidir, 28 günde olurum yanii. Ama bu ay ilk defa klomene başladım acaba ilaç yüzündden mi gecikti yoksa hamileyim de testte mi çıkmıyor..
AMa 3 gün geçince yaptım testi olsaydı çıkardı heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?