kahverengi lekelenme oldu bir iki saat önce peçedeye çok az gelmiş. Ne olmuş olabilir???
reglın gelıyordur :)
Aynen öyle oldu yaa nerden bildin :) dün ağrıdan kıvrandım ilaç almak zorunda kaldım. Reglim 10.gününde geldi. İnş. bidaki ayda böyle olmaz((
Ay canım hayırlı olsun bebişin ya.Kene gibi yapışsın sana inşallah bizimkilerde bize..
kızlar merhabaaa hamileyimmm bennnn
kızlar merhabaaa hamileyimmm bennnn
forumu baştan heyecanla :) sonra üzüntüyleokudum. ama bu habere çok çok sevindim :)
hayırlı uğurlu olsun :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah canım... bende sabırsızlıkla doğumu bekliyorum Allah isteyen herkese verir inşallah...
Olsun canım Allah ol deyince oluverir hiç anlamazsın sakın karamsar olup umudunu yitirme önce kendine iyi bak önce:97:
canım moralini bozmak istemem ama regl döneminden iki gün önce kan testi yaptırmıssın eger hamile olsan cıkardı bence gec yumurtlamada olamaz cünkü korunmasız yasadıgın ilişki yumurtlama döneminde olmus yada yakın bir dönemde ama daha sonraki bir ilişkinde hamile kaldıysan ona bir şey diyemeyecegim idrar testi yaptın mı gününde gecmiş mutlaka cıkar hersey gönlünce olsun umarım hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?