kızlar burda hamile kalan kalana:) Allah hepimize hayırlı bebekler nasip etsin. bana da uğurlu gelsin inşallah. bu ay ne de hamile kalayım.
Ben de yeni göz attım bu topiğe,maşallah herkes hamile kalmış,topiği açanın eli uğurlu gelmiş:) inş bana da uğurlu gelir):Adetime 1 hafta var ve ilk denememiz,5 aylık evliyim.3gündür bacaklarım ve belim ağrıyor,sol kasığımda batmalar var.Bugünde sık idrara çıkmaya başladım.. Göğüslerimde tık yok,farklılık yok yani.. Kendimi adetliymişim gibi hissediyorum,şişkinlik var.. Kızlar acaba hamiş olma ihtimalim var mı?.Nedersiniz?.
aynı belirtiler bendede var..3-4 gün önce çok şiddetli belim kasıklaırm ve bacaklaırm agrıdı.. şuanda agrım yok arada igne batması gibi oluyor okdr.. gögüsleirm çok hassas..arada başım dönüyor.. şişkinlik cabası... nebilim adet belirtilerinede çok benziyor.. adet olursam 5 gün sonra çok üzülcem..
benimde 7 gün var,17 eylül de olmam gerekiyor.. Ben de olursam çok üzülücem.. İnş hamişizdir..Dua edelim tatlım,destek olalım birbirimize
inş cnmmmm inş... allahım hayırlı zamanda nasip etsin ama her zaman böle beklemekte üzüyor..
mesela acaba hamilemiyimdir diye ilaç almıyorum.. bitki çayı içmiyorum saçımı boyuycam bekliyorum hamile deilsem yapcam.. lazere gitmem lazım onun için yine bekliyorum... nebilimmmm hayatımı hamileymiş gibi kısıtlamalar yapıyorum..umaırm en erken zamanda hamile oluruzda sürekliiii bu pskoloji ile gezmeyiz:)
inş cnmmmm inş... allahım hayırlı zamanda nasip etsin ama her zaman böle beklemekte üzüyor..
mesela acaba hamilemiyimdir diye ilaç almıyorum.. bitki çayı içmiyorum saçımı boyuycam bekliyorum hamile deilsem yapcam.. lazere gitmem lazım onun için yine bekliyorum... nebilimmmm hayatımı hamileymiş gibi kısıtlamalar yapıyorum..umaırm en erken zamanda hamile oluruzda sürekliiii bu pskoloji ile gezmeyiz:)
benimde 7 gün var,17 eylül de olmam gerekiyor.. Ben de olursam çok üzülücem.. İnş hamişizdir..Dua edelim tatlım,destek olalım birbirimize
ayy benim de 16 eylül olmuş mudur acaba iyiki burası var ama ya böyle konuşmk rahatlatıcı oluu:)))
Evet canım yaa inan çok rahatlatıcı oluyor.. Eğer hamiş olursak aynı zamanda doğum yapcaz desene:)
evet yaa süper okuyunca bile heyecanlandım inş olmuştur dünden beri doğum videoları izliorum sezeryan normal falan ayy pek korkunçtu ona rağmen hala istiorum diyebiliyorum aman allahımmm:26:
Bendensin sen de:) Ben de geçen hafta izlemiştim ama yine de tüm zorluklarına rağmen mucize yahu,canından can çıkıyor:) Allahım bizlere de tattırsın o duyguyu.. Ne kadarlık evlisin?.Kaç yaşıncasın angelica?
25 yaşındayım 5 aydır evliyim ilaç içtim 5 ay bu ay ilk deneme işteee:) sen?
ayy ne güzell tesadüflerr inş ikimizde hamileyizdir ..iiyi etmişsin yaa ilaç biraz farklı umarım yan etkileri sürmez yaa:) ama geçen forumda biri vardı 10 ay içmiş sonra il denemede olmuş geçen öğrendik beraber bölee çok heyecanlandım bütün duyguları burda yaşadık sonra oldu :)bizim dee olsuuuuuuuuuuuuunnn
Aa ben de 25 yaşındayım ve evliliğimizin 5.ayındayız:) 30 nisan da evlendim:)Bizim de ilk denememiz ama ben hiç ilaç kullanmadım,eşim korunuyodu condomla.ilk denemem olduğu için çok heycanlıyım
ayy ne güzell tesadüflerr inş ikimizde hamileyizdir ..iiyi etmişsin yaa ilaç biraz farklı umarım yan etkileri sürmez yaa:) ama geçen forumda biri vardı 10 ay içmiş sonra il denemede olmuş geçen öğrendik beraber bölee çok heyecanlandım bütün duyguları burda yaşadık sonra oldu :)bizim dee olsuuuuuuuuuuuuunnn
Amiiiinnn inşşş... O kişiden kişiye göre değişiyormuş canım.. Kiminde ilk ay tutar kiminde ilacın yan etkileri 3 veya 6 ayda geçiyormuş sonra hamilelik oluyormuş.İnş sen de hemen hamiş kalanlardan olursun tatlımm...
aminnnnnnnnnn canım hep beraber inşalalhh:)))
İlişkiye yumurtlama dönemini hesap edip mi girdin?. ovülasyon testi yaptın mı?. ben 26 günde bir adet oluyorum..14 gün yumurtlama dönemim.. Adetim 10 gün sürdü,10.gün başladık çalışmalara,inş denk gelmiştir de tutmuştur:) Uyy yeyim ben onu ya,daha olmadan kokusu geliyo burnuma yavyumun,kim bilir olunca nasıl sevicem,rahme düşmeden bu kadar çok seviyosam:)Fıtrat dimi,annelik işte
ya canım test falan yapmadım 28 günde bir oluodum bende ilaç içtiğim içn bizde adet bittikten 3 gün sonra başladık ama ovülasyon 14.gün maa emin olamadım öncesi sonrası o hafta bayağı bi yoğundu yani:))) denk gelmiştir umarımm artıkk yaaaaaaaa(bide bişi sorcam işte sat tarihinden 20 gün sonra falan yani şu son 4 5 gündür yine aşırı birlikte oluoruz tabi dayanamıo insan acaba bunlardan bişi çıkarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?