• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

Aynen öyle oldu yaa nerden bildin :) dün ağrıdan kıvrandım ilaç almak zorunda kaldım. Reglim 10.gününde geldi. İnş. bidaki ayda böyle olmaz :(((

:) bildim çünkü aynı şeyleri yaşadım,
veya yaşayanalrı gördüm bebek olsa çoktan cıkar yanı 10. güne kadar :) en ufakta
olsa bi belirtisi olur senınkı regl e benzıyordu :) birde diğer topikte kızlar bana prof. der
boşuna demiyolar sanırım :D

forumu baştan heyecanla :) sonra üzüntüyle :( okudum. ama bu habere çok çok sevindim :)
hayırlı uğurlu olsun :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

amin inşallahhh :) çook çok teşekkürlerr :)

Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah canım... bende sabırsızlıkla doğumu bekliyorum Allah isteyen herkese verir inşallah...

amınn canıms ağol :) Allah bi avazda kurtarsın ınsallah :)

kızlar günaydın :(

dün akşam doktora gittim ve dış gebelikmiş düşmeyede başlamış

kara bahtım kör talihim peşimi bırakmıyo :(

Olsun canım Allah ol deyince oluverir hiç anlamazsın sakın karamsar olup umudunu yitirme önce kendine iyi bak önce:97:

slm kızlar hayırlısı bakalım buranın uğurundan umarım bana da bulaşır. ben en son adet tarih günümden başlıyayım 16 temmuz şu an adet olmadım henüz inşallah da olmam. eşimle 26 temmuzda ilşki yaşadık korunmasız ve ağustosun 7 sinde kahverengi lekelenme yaşadım çamurumsu gibi fakat kokusuz iki gün sürdü ama araara. henüz gögüs ağrısı yok ama bel sancısı ve kasık batması yaşıyorum bir hafta önce kan verdim bişey yoktu acaba sonradan mı çıkacak bilemedim bugünde adet gelmezse 2 gün geçmiş olacak ki umarım gelmez ben lekelenmeyi yerleşme olarak düşündüm sizlerde yaşadınız mı yorumlarınızı bekliyorum hayırlısı inşallah....

slm kızlar hayırlısı bakalım buranın uğurundan umarım bana da bulaşır. ben en son adet tarih günümden başlıyayım 16 temmuz şu an adet olmadım henüz inşallah da olmam. eşimle 26 temmuzda ilşki yaşadık korunmasız ve ağustosun 7 sinde kahverengi lekelenme yaşadım çamurumsu gibi fakat kokusuz iki gün sürdü ama araara. henüz gögüs ağrısı yok ama bel sancısı ve kasık batması yaşıyorum bir hafta önce kan verdim bişey yoktu acaba sonradan mı çıkacak bilemedim bugünde adet gelmezse 2 gün geçmiş olacak ki umarım gelmez ben lekelenmeyi yerleşme olarak düşündüm sizlerde yaşadınız mı yorumlarınızı bekliyorum hayırlısı inşallah....

slm kızlar burası umarım bana da uğurlu gelir son adet tarihim 16 temmuzdu eşimle korunmasız olarak 26 agustosta ilşkiye girdik 8-9 gün sonra 7agustos gibi kahverengi çamursu kokusuz lekelenmem oldu bir hafta sonra da test yaptırdım kanda çıkmadı bugün de adetim gelmezse 2 gün geçmiş olacak ben lekelenmeyi yerleşme kanaması olarak düşündüm acaba sonradan mı çıkar bu şekilde yaşayan oldu mu ara ara bel sancısı ve kasık batması yaşıyorum hayırlısı olsun bakalım..

canım moralini bozmak istemem ama regl döneminden iki gün önce kan testi yaptırmıssın eger hamile olsan cıkardı bence gec yumurtlamada olamaz cünkü korunmasız yasadıgın ilişki yumurtlama döneminde olmus yada yakın bir dönemde ama daha sonraki bir ilişkinde hamile kaldıysan ona bir şey diyemeyecegim idrar testi yaptın mı gününde gecmiş mutlaka cıkar hersey gönlünce olsun umarım hamilesindir.

canım moralini bozmak istemem ama regl döneminden iki gün önce kan testi yaptırmıssın eger hamile olsan cıkardı bence gec yumurtlamada olamaz cünkü korunmasız yasadıgın ilişki yumurtlama döneminde olmus yada yakın bir dönemde ama daha sonraki bir ilişkinde hamile kaldıysan ona bir şey diyemeyecegim idrar testi yaptın mı gününde gecmiş mutlaka cıkar hersey gönlünce olsun umarım hamilesindir.

yok iki gün deil 4 gün önce yaptırdım bilmiyorum hayırlısı bakalım

Allah bebeğini kaybedenlere sabır versin...Hamilelerede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlh.ay-se arkadaşıma kah sevindim kah üzüldüm hikayesi roman olucak cinsten allah sabırlar versin...Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...

ne kadar güzel mutluluklar paylaşılmış ve şuanda muhtemelen hepsi doğmuştur:nazar:
bende çok büyük bir beklenti içindeyim ve buradaki bütün dualardan bende nasibimi alırım:amin:
ilk defa bu ay korunmasız ovulasyon gününe denk gelen zamanda eşimle birlikte olduk. zaten bir kaç gün sonra vücudumda inanılmaz değişimler olmaya başladı, şuanda adetime 4 gün var bu sabah erken idrar testi yaptım negatif çıktı... yanılma payını göz önünde bulunduruyorum ümidim hala var.... umarım uğurunu banada yansıtır topik:21:

Back