Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim :) hqaziranda çalışmalara başlıycaktık fakat
hmatolojıde ve genetıkte devam eden ıncelemeler bıtmedıgı ıcın baslamadım ve hemofılı hastası oldugumu
öğrendık hemofılıymısım megerse ve mthfr 677 ct heterezigot mutasyonu varmış

hemofılı vücutta küçük çaplı tıkanmalar ve sonrasındada kanamalar yaptıgı ıcın ilk aylar kanamam olmuş
tıkanmalar yuzundende bebeğim beslenemediği için vefat etmıs....su anda bı tedavisi yok
hastalıgım hafıf seyredıyor fakat gebe kaldıgımda alevlenıyormus.....doğum yaptıgımdan beri
şişliklerim gecmedi azalmadı şişliklerimdende kurtulmak ıstıyorum halka onla ugrasıyorum biraz daha erteleyim
dedim çünkü cidden çok fena üzüldüm ve bu sefer aklımdaki bütün soru işaretleri gittikten sonra
denemek ıstıyorum ki ben elimden gelenı yaptım gerisi Allah a kalmış deyip tevekkül edebileyim
Elbette yaşam ve ölüm Allah ın elinde fakat Allah bizlerede bir irade vermiş cüz-i de olsa bunun için bizde
önlemlerimizi almalıyız diye dusunuyorum kızkardeşimle aramızda 5 ay vardııkımızde hamıleydık o doğum yaptı
hem bır yegenım var 6 aylık onunla vakıt gecırıyoruz sımdı böcüğüm o benimm :) maşallah

böyle işte canım hala ugrasıyorum yani :) Allah ım hayırlısnı versın herkese senınde basın sağolsun
gecmıs olsun Rabbım kızını bağışlasın sana ve babasına tekrar teşekkürler yazdıgın için :)

hamdolsun iyiyimm :) bebeğimi kaybte sebepleri ortaya cıkınca zamanla içim dahada rahatladı
ve artık önlem alabılecek bılgıye sahıbım her ay kontrollerım yapılıyr değerlerime bakılıyor
artık hamıle kalınca nelere dıkkat edeceğimi biliyorum cok şükür Rabbim kimseye yaşatmasın
zor zamanalrdı ama atlattık çokşükür çok teşekkür ederim yorumunuza :)

canım benim gerçekten üzüldüm sende sağol canım allah cümlesinin evlattalrını bağışlasın sanada sağlıklı bebişler versin..ne güzel ki sorunu öğrenmişsin artık hamile kalınca sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin kucağına alamayıda nasip etsin mevlam...dün akşam bende ağladım bebeğüm yaşasaydı bugün doğalı 3 gün olacaktı...eşim çok şakacıdır üzülme hayatım tohumları bizde diye teselli ediyor:)) ama üzülmemek eldemi canım bebeğim yaa ...hayırlısı böylemiş dedik..en azından yiğenin var oda bir teselli senin için allah kardeşine bağışlasın...canım nasiip olmayınca ne yapsak boş...allah bundan sonra sağlıklısını ve hayırlısını versin sana gözyaşların sevinç göz yaşları olsun inşallah...

benımde ılk bebegım yasıyor olsaydı su an 1 yasında ve 3 aylık olcaktı

eğer ıkıncı bebegım yasasydı oda 10 aylık fln olcaktı kısmet hepsi Allah ım sağlıklı hayırlı
evlat nasib etsın ınsallah....eskısıne göre daha ıyıyım ama her regl oldugumda ağlamaktan
helak oluyorum dayanamıyorum nedense çok içerliyorum....hani Allah a sitem değil asla
verende alanda o ama o kadar özlüyorumki içim acıyo eşimde üzülme hayırsız olabılırdı sakat olabılırdı diyo
teskın etmeye çalışıyo kısmet hepsi bizimde yasayacagımız şeyler varmış demekki
doğunca görmüştüm melek gibi uyyordu kaşları kirpikleri saçları uyyo gibiydi uayncak sandım
ama toprağa verıdk onu
ama rüyamda görmsutum kaybetmedne önce gözleri benımkı gıbı yeşile dönük elaydı karnımdan cıkıp bana bakıodu
sonrada gidiodu Allah ım sabır ver

biliyormusun ama kucuk ölen çocuklar cennetin kapısında beklermıs anne babalarını
ve onlar olmadan asla girmezlermıs cennete ısrarcı olurlarmıs anne babaları gırmeden gırmezlermıs
benım ıkı yavrum var sımdı orda beni özlüyoalrdır bende onalrı çok özlüyorum
onlar yok olmadılar vardılar hala varlar ama uzaktalar
kavusmak 9 ay sonrasına değil bir ömür sonrasına kalmış olsa bile...kavusmak var

Amin canım çok sağol Allah razı olsun sağolsun herkes o kadar dua edıyorkı diyorum bende
inşallah gebe kalınca sağlıkla doğurucam bu sefer Allah ın izniyle bende meleğimi kucaklıycam
inşallahh inşallahhh mis kokusunu cekıcem ıcımee

Allah sabır versin...dualarım sizlerle inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla sağ salim...

Allah sabırlar versin,gerçekten de çok zor zamanlar geçirmişsin çok üzüldüm ,inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alır o mis kokusunu çekersin içine.

işten gelir gelmez test yaptım ancak negatif çıktı. 4 gün geçti peki ya neden adet olmadım..Kayınvalidem diyorki sabah yap ilk idrarda çıkarmış ama testim yooooooooookkkkkkkkkkkk ...Testi denemek bile işin açıkcası çok heyecanlıydıı...

buraya yazanlar gebe kalıyormuş bende yazayım dedim ugurlu olaması dilegiyle isteyen herkese Allah versin bende bir umut yazdım herkese bol şans hoşçakalın

merhaba
ben de yeni sayılırım burda, daha önce bişey yazmadan takip ediyodum forumda konuları, şimdi ben de bekleyişlerde olunca foruma yazan baktım hamile kalıyo ben de bişeyler yazıyım dedim :)

2 senedir ginera ile korunuyodum. Bebeğe karar verdik, 16 haziranda hapı bıraktım, 21 haziran son adet tarihimin ilk günü. Bugün 29. gün, yani eskiden olsa bugün adet olmam gerekirdi sabahtan ama gelen giden yok. Çok belirgin ağrım sızım da yok, arada belim ağrıyo, bi de bu sabah ilk defa midem bulandı, kasıldı. Esneme hali hakim bi de :)
eczaneden test alıp yapmam diyorum, sonra vazgeçiyorum, belki yarın öbür gün adet olursam boşuna ümitlenmemiş olurum diye. Bakalım bugün bişey yapmıycam, belki yarın da beklerim, ama umarım gebeyimdir, torun sevgisini çok tattırmak istiyorum annemle babama :)

Canım idrar testi yaptıracaksan biraz bekle. Benim 5 gün geçti test hala negatif..Yarın sabah deneyeceğim. Kan testinde adet günün gelmese bile belli oluyormuş..İzinden yeni döndüm sırf bu yüzden hastaneye gidemiyorum. 5 günden beri ara ara karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ama gelen birşey yok....Gögüslerimde baya acıyor...Hadi hayırlısı bakalım canım. Sonucu bizimle paylaş.

Kıslar Merhaba,

Bugün adet olmayalı 6.gün. Kan testi yaptırdım negatif çıkmış.0.1
Dr.yumurtalıklarında kist felan yok dedi. Çok üzüldüm şuan anlatamam...Hayatımda ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum. Sorun nerde anlayamadım. Neden regl gelmiyorrrr bir türlüüüüüüüüüüü

benımde gecikeli 5 gün oldu hala olmadım.kahverengi leke var.idrarda bugün olumsuz çıktı.yarın kan testi yptıracağım bakalım ...ne olur?

Merhaba canım reglın gecmıs ve hamıle değilmişsin öylemi

reglın gecıkmesi illa hamılen olman demek değil veya illa ki bi hastalıgın olması dmek değildir
her kadının reglı senede 1-2 kez gec veya erken gelebılır bu durum sapabilir yanı
ilk defa reglın gecıkmıs bunu kafaya takma ama bu sık sık olmaya basladıgında arastırman laızm
su anda bi sorun yok dedıyse doktor sorun yoktur....adet söktürücü fln kullanmanı tavsiye etmem
vücudun buna alısırsa reglını hep söktürücülerle başlatman gerekebılır kendını rahat bırak
stres üzüntü hormonal dğişiklikler diyet beslenme değişiklikleri yaşam koşullarındaki dğeişiklık
uyku düzeni sıcakalr bile etkıler bu durumu onun ıcın hiç üzülme sal kendını reglın gelır ınsallah
gelmesse o zaman tekrar gidersın doktora İnşallah yakın zamanda bir bebek nasib olur size
hayırlısıyla ve sağlıkla :)

benımde gecikeli 5 gün oldu hala olmadım.kahverengi leke var.idrarda bugün olumsuz çıktı.yarın kan testi yptıracağım bakalım ...ne olur?

reglden 5 gun gecmıs olsa %95 idrarda cıkardı...

kahve rengı lekenız devam edıyormu ?
devam edıyorsa reglınız başlıyor demektir...

çünkü implantasyon yerleşme kanamsı kahverengı ve birkez görülür o da regle 7 veya 3 gün kala
bikereliğine gelir devam etmez regl gectıkten sonra gelmez hakkınızda hayırlısı olsn ınsallah

Cnm iyi dileklerin için tşk ederim. İlk kez gününü geçince bende gebeliğe yorumladım.Dr adet söktürücü vermek istedi. Bende biraz daha beklemek istediğimni söyledim. Eğer geç döllenme vs.ile ilaç zararlı olabilir diye düşündüm...8 gündür ara ara karın kasık bel ağrısı çekiyorum. Sanki adet olacakmışım gibi..Neden acaba??

hmm ağrıların gün oncesındne başlamış ve hala reglın gelmemişse yumurtan kistleşmiş olabilir
her kadına 1-2 kez olabılıcek bi durum yumurta rahme doğru ilerlerken su topluyor ve formu bozuluyor dahada cok büyüyor
kistleşen bi yumurta döllenmez ağrılıı ve zor bir adet gecırılır...belkı sende de böyle bişşeey olmuş olabilir
yumurta kistleşmesi her ay oldugunda bebek bekeleyenlerin yumurta takıbı yaptırması gerekır
ama çoğu kadında sennede 1 görülebilicek bi olay onun için belkı yumurtanız kistleşmiştir ve bundan dolayı adet
başlayamıyor kasıkalrıızda çalışarak onu atmaya çalışırken size ağrı veriyor olabilir.

Veya rahim duvarının fazla kalınlaşmılş olmasıda o ay kanı gec atmanıza sbep olabilir bununda farklı sebpleri var ama arada bi olan bi durumsa
problem arz etmez dediğim gibi sürekliliğe binerse iş o zaman problem bir de size tavsiyem regl takvımınızı tutarken notlar dşün mesela
ayın 3 de regl olmam gerekıyor yazın olmadıysanız reglm gelmedı yazın ayın 5. gunu agrılar basladıysa bugun agrılarım basladı hala reglım
gelmedi yazın ve reglınız gelıncede bunu not edersnz ve bittiği günde bugun bitti die not edersenız ilerde
regllerinizin nasıl bi döngü içinde devam ettiğini gözlemleme şansınız olr ve doktora gittiğinzide 2 ay öncede aynen böyle olmuştu
diyebilirsiniz veya şu aya kadar normaldi ondan sonrakı ayalr ağrım günler öncesınden gelmeye başaldı diyebılırsınız tavsiyem

Gittiğim dr. ağrın var mı diye bile sormadı..Ben Pzt gününe kadar bekleyeceğim.Olmadı devlet hast kadın doğuma gidip muane olurum..Acayip ağrıyor yine karnım kasıklarım belim...İnş. kötü birşey çıkmaz korkuyorum..
Maydonoz suyu içsem iyi gelir mi bu arada???

bunca sayfayı oturup tek tek okudum
hamile olanları okuyunca onlarla sevindim, acı haberlere de okudukça üzüldüm
başlığın kerametine inandığım değil elbette ama o kadar okuduğum bir başlıkta bir mesaj iz bırakmak istediğimden ben de yazayım dedim
5 aydır bebeğimiz olmuyor, bu ay hayırlısıyla bekliyoruz yine her ayki gibi
allah herkese dilediğini versin

maydanoz suyu detoks yanı o ödem attırır...genelde soğan kürü yapıyorlar adet söktürmesi içn
ben kür sevmıom ondan tavsıye edemıycem ama rhat bı skeılde bekleyebılırısnız

Teşekkürler :)
İnşallah bebeğiniz gelir en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…