• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

Merhaba ,

topiği açtıgımda 10 aylık evliydim ve hamıle olmayı aklımın ucundan ble gecırmıyordum fakat
belirtiler başlamıştı reglım 11 gun gecıkmsıtı ve topiğin ılk sayfasında saydıgım belirtileri görmustum
ama ne yazıkkı belirtileri bile bılmıyordum googleda aradım ve baktım
belirtiler hamılleık belirtisi akşamına kan testı yaptırmıs ve hamıle olduugmu öğrenmıstım...değerim 10481 di

çok sevınmıstık çook ben biraz garipsemıstım nasıl anne olurum acaba diye duusnuyordum
eşimese sabhlara kadar uyyamadı heyecandan...sonra bigün rutın muayeneye gıttıgımde
10 haftalıkken bebegımın kalbının durdugunu öğrendım çok üzüldüm ağladım...kürtajla aldılar
sonrki zamanlarda kendıme gelmeye çalıştım...
bebek denemesı yapmsıtık bı kaç kez ama çokda çalışmıyorduk
bıraz zamna gecsın dıyorduk kürtajdan 3-4 ay sonra bigün reglıme 1 hafta varken kahverengı bı leke geldı
implantasyon yanı yerlesme kanamsı o an anladım hamıle oldugumu....ama reglımın gecmesı gerekıyordu
gecınce test yaptım ve hamıleydım tabıı kı ılkı gıbı sevınemedık hemen ama bu sefer hersey
yolunda gidiyordu bebegımı buyuttum karnımda bı kızım olucaktı tehlıkeli
zamanları atlatınca ancak sevındık esımle yavas yavas hazılrıklar yapıyoduk beşik araba fln bakıyorduk
sonra doğuma 2 ay kala bırden ellerım şişti ve bebegım hareket etmemeye basladı 3 saat olmustu
ve hıc hareket yoktu doktoruma gittim tabıı kı ve bebegımın gene kalbi durmustu....preeklampsi ve zehirleme korkusu ile
hemen hastaneye yatırdılar sancı verıldı ve normal doğumla cansız olarak doğdu kızım
melek gibiydi o anı hiç unutamadım....

ilk hamıel kaldıgımda belirtileri bile bılmeyen ben kürtaj doğum bebek kaybı derken pek çok şey okudum
arastırdımm...incelemeler tahlıller yaptırdım fakat bebek kayıplarımın hiçbir sebebı yoktu
sağlıklı bi insanım ve bu tahlıllerle testlerlede kanıtlı bebegımde çok sağlıklıydı fakat birden
kaybettim...şu an alttakı ticker doğum yaptıgım zaman yapmıstım ve tam bır sene beklıycem
demiştim 1 hazıran 2010'dan 1 haziran 2011'e kadar sımdı sadece haftalar kaldı
zaman gectı tekrar zamanı gelıyor Allah ım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla tekrar nasib eder.

çok kolay anlattım ama yaşamak o kadar kolay değildi...Evlat kaybetmek bambaşkaymış.
anne baba olmak bambaşkaymış meğerse...Sağlıkla nasib olsun cümlemize...
Allah isteyenlere hayırlısıyla versin hamılelere sağlıkla doğrumak doğurmuşlara sağlıkla büyütmek
nasib olsun inşallah....Allah kimseye kaldıramayacagı yuk yuklemezmıs....

İyiki bu topiği açmışım çok kişiye uğur oldu inşallah sahibine -bana da- uğur olur....

Yorum yazan merak eden paylaşan bu topiği unutmayan herkese çok çok teşekkür ederim...

İnan gözlerim doldu okurken. Çok üzüldüm. Yüce Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar koklamayı ve büyütmeyi nasip etsin.

İnan gözlerim doldu okurken. Çok üzüldüm. Yüce Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar koklamayı ve büyütmeyi nasip etsin.

amin amin amin duaya çok ihtiyacım var Allah razı olsun

çalışmalara başlamadan genel muayeneye gittim gecen gun kadın doğuma

tahlıller verdım gene doktorum inceliyor

inşallah bu sefer hersey yolunda gider...herseyın hayırlısı...

Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasib etsinn cümlemzie...

çok zor şeyler yaşamışsın ay_she..ama ne güzel umutlusun..yeniden deniyorsun..inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
ben de 3 ay önce düşük yaptım..şimdi korkuyorum yine hayalkırıklığı yaşamaktan..Ama anladım ki hamilelik b-hcg pozitif çıkmasından itibaren çok zor ve sıkıntılı bi süreç..ilk 3 ayı atlatan hemen annelik rehavetine kapılmasın..9 ayın 9 uda riskli..
ama maalesef biz kadınlar gebelik testi pozitif çıkar çıkmaz hemen annelik içgüdüsüyle hayallere kapılıyoruz..kötü bişeyle karşılaşınca da yıkılıyoruz.
şu ara son 1 ayda 3 arkadaşımda arka arkaya düşükler yaşadı..
bende de çocuk isteği korkulu bir hayal olarak kaldı..
hakkımızda hayırlısı olsun..önce canımızın sağlığı..

:39:
çok zor şeyler yaşamışsın ay_she..ama ne güzel umutlusun..yeniden deniyorsun..inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
ben de 3 ay önce düşük yaptım..şimdi korkuyorum yine hayalkırıklığı yaşamaktan..Ama anladım ki hamilelik b-hcg pozitif çıkmasından itibaren çok zor ve sıkıntılı bi süreç..ilk 3 ayı atlatan hemen annelik rehavetine kapılmasın..9 ayın 9 uda riskli..
ama maalesef biz kadınlar gebelik testi pozitif çıkar çıkmaz hemen annelik içgüdüsüyle hayallere kapılıyoruz..kötü bişeyle karşılaşınca da yıkılıyoruz.
şu ara son 1 ayda 3 arkadaşımda arka arkaya düşükler yaşadı..
bende de çocuk isteği korkulu bir hayal olarak kaldı..
hakkımızda hayırlısı olsun..önce canımızın sağlığı..

canım geçmiş oolsun :( aynen dediğin gibi gebelık anne baba olmak öyle zor ki

senın dediğin gibi bende öyle korkuyoum ki aynı şeyleri yaşamaktan stresten hasta oldum
safra kesemde taş olusmus amelıyat oldum hep sıkıntıdan üzüntüden ıkıncı kayıptan sonra
zor toparladım...doktorum 1 sene beklemene gerek yok dedi ama manen de düzelmek için
bekledim...

bu sırada bide yeğenim oldu yani teyze oldum :) o dahada unutturdu sanki
korkularımı tekrar denemek için güç buldum kendimde...herseyın hayırlısı canım ınsallah Allah ım tekrar
nasib eder ona güven ona sığın herseyın sahıbı ve annelere verdiği şefkatin sahıbı
Allah o bizi çok seviyor ve onun hazinesi geniş...isteyin vereyim buyuruyor Allah (cc)....
hayat bi sınav canım....kaybedıyorsak daha güzeli sunulacağı içindir belkide
ama anne yüreği işte insan dayanamıyor...aşk şarkılarında bile ağlar hale gelmem bundan belkide
gelecektin gelmez oldun dediğinde şarkı hemen yaşlar süzülüyor yanaklarıma
kızım diyorum gelecektin ama....Allah'ım sabır ver hepimize...

:39:

canım geçmiş oolsun :( aynen dediğin gibi gebelık anne baba olmak öyle zor ki

senın dediğin gibi bende öyle korkuyoum ki aynı şeyleri yaşamaktan stresten hasta oldum
safra kesemde taş olusmus amelıyat oldum hep sıkıntıdan üzüntüden ıkıncı kayıptan sonra
zor toparladım...doktorum 1 sene beklemene gerek yok dedi ama manen de düzelmek için
bekledim...

bu sırada bide yeğenim oldu yani teyze oldum :) o dahada unutturdu sanki
korkularımı tekrar denemek için güç buldum kendimde...herseyın hayırlısı canım ınsallah Allah ım tekrar
nasib eder ona güven ona sığın herseyın sahıbı ve annelere verdiği şefkatin sahıbı
Allah o bizi çok seviyor ve onun hazinesi geniş...isteyin vereyim buyuruyor Allah (cc)....
hayat bi sınav canım....kaybedıyorsak daha güzeli sunulacağı içindir belkide
ama anne yüreği işte insan dayanamıyor...aşk şarkılarında bile ağlar hale gelmem bundan belkide
gelecektin gelmez oldun dediğinde şarkı hemen yaşlar süzülüyor yanaklarıma
kızım diyorum gelecektin ama....Allah'ım sabır ver hepimize...

ağlattınız beni gerçekten hikayenizi okurken...Allah önce can sağlığı versin sonrada bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :nazar: bende 1 tane düşük yaptım çok küçük olmasına rağmen çok üzülmüştüm Allah birdaha yaşatmaz inşallah bendede kan pıhtılaşması varmış şimdi hergün iğne vuruyorum kendime aklında bulunsun diye söyledim bir tahlil yaptır istersen bana uğurlu geldin darısı sana olur inşallah...

ağlattınız beni gerçekten hikayenizi okurken...Allah önce can sağlığı versin sonrada bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :nazar: bende 1 tane düşük yaptım çok küçük olmasına rağmen çok üzülmüştüm Allah birdaha yaşatmaz inşallah bendede kan pıhtılaşması varmış şimdi hergün iğne vuruyorum kendime aklında bulunsun diye söyledim bir tahlil yaptır istersen bana uğurlu geldin darısı sana olur inşallah...

sanada çok gecmıs olsun canım inşallah bu bebegını sağlıkla alırsın kucagına
tekrar hamıle kaldıgımda evet tabıı kı kullanıcam kansulandırıcı iğne
ikinci hamılelıgımde zaten kan sulandırıcı hap kullanıyordum fakat iğneye gerek duymamıslardı
ama bu sefer kesın kullanmam gerekıyormuşş....
testlerımı arastırmalarımı yaptırdım hemofili c varmış bende kan hastalıgı fakat
bebeği etkılemez dedi doktorum genede önlemı alınıcak hem kadın doğum hemde
hematolojinin gözetımı altında olucam hamıle kaldıgımda ınsallah bakalım herseyın hayırlısı
Allah ınsallah sağlıkla hayılısıyla versın herkese :) güle güle büyüt yavrunu canım :)

ay she ben de yaşadıklarına çok üzüldüm allah sağlıklı bebek nasip etsin inşallah

sanada çok gecmıs olsun canım inşallah bu bebegını sağlıkla alırsın kucagına
tekrar hamıle kaldıgımda evet tabıı kı kullanıcam kansulandırıcı iğne
ikinci hamılelıgımde zaten kan sulandırıcı hap kullanıyordum fakat iğneye gerek duymamıslardı
ama bu sefer kesın kullanmam gerekıyormuşş....
testlerımı arastırmalarımı yaptırdım hemofili c varmış bende kan hastalıgı fakat
bebeği etkılemez dedi doktorum genede önlemı alınıcak hem kadın doğum hemde
hematolojinin gözetımı altında olucam hamıle kaldıgımda ınsallah bakalım herseyın hayırlısı
Allah ınsallah sağlıkla hayılısıyla versın herkese :) güle güle büyüt yavrunu canım :)

amin canım inşallah, darısı sana olsun...:49::nazar:

topiği baştan okurken ne kadar sevinerek okuyodum bi an son sayfaya bakim bi dedim konu tazemi felan diye en son nisan 2011de yazılmış ve şok ay she arkadasımızın meğer ilk sayfadaki sevinci tamamlanmamış ve o acı dolu yazıları daha neler neler yaşamış, umarım şu anda iyidir ve bundan sonrada iyi şeyler yaşamıştır. bunu yazma gereği duydum umarım okur.

Selam arkdaşlar,
10 aylık evliyim. En son 14 Haziran da regl oldum.26 günde bir düzenli adet görürüm. Yani 14 Temmuzda beklenen gündü ancak henüz regl olmadım. Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Bebek henüz düşünmüyorum. 3-4 gündür adet belirtilerim ama gelen birşey yok. Bu günlerde de çok acıkıyorum. Uyku hali ve halsizlik var. Acaba hamile olabilir miyim???Kaç gün geçtikten sonra test yapmam doğru olur.

Selam arkdaşlar,
10 aylık evliyim. En son 14 Haziran da regl oldum.26 günde bir düzenli adet görürüm. Yani 14 Temmuzda beklenen gündü ancak henüz regl olmadım. Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Bebek henüz düşünmüyorum. 3-4 gündür adet belirtilerim ama gelen birşey yok. Bu günlerde de çok acıkıyorum. Uyku hali ve halsizlik var. Acaba hamile olabilir miyim???Kaç gün geçtikten sonra test yapmam doğru olur.

eğer adet günün geçtiyse idrar testiyle büyük ihtimal çıkar canım,benim çıkmıştı çünkü ama en kesin sonuç kan testi veriyo bence kan testi yaptır hayırlısı olsun canım hakkında.

Selam arkdaşlar,

Daha once adetinde gecikme yasamadıysan hamile olma sansın var canım. Hamilelikte de adet sancısı gibi sancılar oluyor.
Rahim kendini gebelige hazırlıyor. Adet olamadıgın icin o agrıları yasıyorsun.
Benim adetime 4 gun varken cıkmıstı idrarda. Suan yapsan eger varsa cıkar canım. Allah hayırlısı neyse onu versin canım..

benim adetim 3 gün gecikmişti idrar testi pozitif çıktı ben yine de kan testi yaptırdım ve 3 haftalık hamile olduğumu ömğrendim..arkadaşın da dediği gibi hamilelik döneminde adet dönemine benzer yakınmalar oluyor..şiddetli kasık ağrıları,göğüslerde gerginlik vs...sen yine de kan testi yaptır canım en doğru sonuç kandan çıkıyor

Daha once adetinde gecikme yasamadıysan hamile olma sansın var canım. Hamilelikte de adet sancısı gibi sancılar oluyor.
Rahim kendini gebelige hazırlıyor. Adet olamadıgın icin o agrıları yasıyorsun.
Benim adetime 4 gun varken cıkmıstı idrarda. Suan yapsan eger varsa cıkar canım. Allah hayırlısı neyse onu versin canım..

Şimdiye kadar hiç aksalık olmadı hep tam gününde geldi..1 gün bile şaşmadı anlayacağınız...2 gündür gelmeyince şaşırdım..Bekliyorum bakalım şu günlerde biraz stresliyim acaba bundan dolayıda geçikmiş olabilir mi diye düşünüyorum..Hadi bakalım hayırlısı 2012 de düşünüyordum bebek çalışmalarına eğer olursa büyük bir süpriz olur..

merhaba arkadaşlar başlıkları okurken konuyu okurken dedim bende yazayım

benimde adetim gecikmezdi gecikse bile 1-2 gün ama bu sefer 15haziranda regl dönemim bitti fakat regl olmadım 3haftada bir olurdum 10gün gecikti test negaif çıktı dün kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı kasıklarımda ağrı var mide bulantısı iştahım açıldı bazen canım thaf tuhaf şeyler istiyor işallah hakkımızda hayırlııs olur

merhaba arkadaşlar başlıkları okurken konuyu okurken dedim bende yazayım

benimde adetim gecikmezdi gecikse bile 1-2 gün ama bu sefer 15haziranda regl dönemim bitti fakat regl olmadım 3haftada bir olurdum 10gün gecikti test negaif çıktı dün kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı kasıklarımda ağrı var mide bulantısı iştahım açıldı bazen canım thaf tuhaf şeyler istiyor işallah hakkımızda hayırlııs olur

Kadın doğuma git istersen 10 gün çok fazla değil mi???Hakkında hayırlısı olsun canım

papatya25077
Gününüz geçmiş..Bence yarın sabah ilk idrarınızla hemen test yapın..Sonu bize de yazarsanız sevinirim..

Son düzenleme:

Kadın doğuma git istersen 10 gün çok fazla değil mi???Hakkında hayırlısı olsun canım

işallah canım geçen hafta gittim benden testler istemişti muyane etti herşey normaldi hatta 1yumurtanın yumurtlamış olduğunu söylemişti ondan önce gittiğimde arkadaşımı aradım oda bebek hemşiresi ona sordum bana aynı şeyin kendine olduğunu söyledi 2hafta geçmiş kan testi yaptırmış çıkmamış 3hafta çıkmış biraz daha bekleyip çıkmazsa gidicem

işallah canım geçen hafta gittim benden testler istemişti muyane etti herşey normaldi hatta 1yumurtanın yumurtlamış olduğunu söylemişti ondan önce gittiğimde arkadaşımı aradım oda bebek hemşiresi ona sordum bana aynı şeyin kendine olduğunu söyledi 2hafta geçmiş kan testi yaptırmış çıkmamış 3hafta çıkmış biraz daha bekleyip çıkmazsa gidicem

Hadi bakalım inş.bebiş haberi gelir :) Bende beklemedeyim 3 gün geçikti. Arkadaşım 10 gün geçsin ondan sonra test yaptır 1 haftaya kadar gecikmeler normal olabiliyormuş...Bugün kuzenimin bebeğini görmeye gittim. 21 günlük o kadar güzeldikiiiiiiiiiiiiii çok tatlı yaa biirden heves geldi...

Merhaba ,

topiği açtıgımda 10 aylık evliydim ve hamıle olmayı aklımın ucundan ble gecırmıyordum fakat
belirtiler başlamıştı reglım 11 gun gecıkmsıtı ve topiğin ılk sayfasında saydıgım belirtileri görmustum
ama ne yazıkkı belirtileri bile bılmıyordum googleda aradım ve baktım
belirtiler hamılleık belirtisi akşamına kan testı yaptırmıs ve hamıle olduugmu öğrenmıstım...değerim 10481 di

çok sevınmıstık çook ben biraz garipsemıstım nasıl anne olurum acaba diye duusnuyordum
eşimese sabhlara kadar uyyamadı heyecandan...sonra bigün rutın muayeneye gıttıgımde
10 haftalıkken bebegımın kalbının durdugunu öğrendım çok üzüldüm ağladım...kürtajla aldılar
sonrki zamanlarda kendıme gelmeye çalıştım...
bebek denemesı yapmsıtık bı kaç kez ama çokda çalışmıyorduk
bıraz zamna gecsın dıyorduk kürtajdan 3-4 ay sonra bigün reglıme 1 hafta varken kahverengı bı leke geldı
implantasyon yanı yerlesme kanamsı o an anladım hamıle oldugumu....ama reglımın gecmesı gerekıyordu
gecınce test yaptım ve hamıleydım tabıı kı ılkı gıbı sevınemedık hemen ama bu sefer hersey
yolunda gidiyordu bebegımı buyuttum karnımda bı kızım olucaktı tehlıkeli
zamanları atlatınca ancak sevındık esımle yavas yavas hazılrıklar yapıyoduk beşik araba fln bakıyorduk
sonra doğuma 2 ay kala bırden ellerım şişti ve bebegım hareket etmemeye basladı 3 saat olmustu
ve hıc hareket yoktu doktoruma gittim tabıı kı ve bebegımın gene kalbi durmustu....preeklampsi ve zehirleme korkusu ile
hemen hastaneye yatırdılar sancı verıldı ve normal doğumla cansız olarak doğdu kızım
melek gibiydi o anı hiç unutamadım....

ilk hamıel kaldıgımda belirtileri bile bılmeyen ben kürtaj doğum bebek kaybı derken pek çok şey okudum
arastırdımm...incelemeler tahlıller yaptırdım fakat bebek kayıplarımın hiçbir sebebı yoktu
sağlıklı bi insanım ve bu tahlıllerle testlerlede kanıtlı bebegımde çok sağlıklıydı fakat birden
kaybettim...şu an alttakı ticker doğum yaptıgım zaman yapmıstım ve tam bır sene beklıycem
demiştim 1 hazıran 2010'dan 1 haziran 2011'e kadar sımdı sadece haftalar kaldı
zaman gectı tekrar zamanı gelıyor Allah ım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla tekrar nasib eder.

çok kolay anlattım ama yaşamak o kadar kolay değildi...Evlat kaybetmek bambaşkaymış.
anne baba olmak bambaşkaymış meğerse...Sağlıkla nasib olsun cümlemize...
Allah isteyenlere hayırlısıyla versin hamılelere sağlıkla doğrumak doğurmuşlara sağlıkla büyütmek
nasib olsun inşallah....Allah kimseye kaldıramayacagı yuk yuklemezmıs....

İyiki bu topiği açmışım çok kişiye uğur oldu inşallah sahibine -bana da- uğur olur....

Yorum yazan merak eden paylaşan bu topiği unutmayan herkese çok çok teşekkür ederim...

canım benim yaaa.... topiği okumaya başladım istemediğin halde hamile kalmana olayların hızlı gelişmesi mutluluk falan çok güzel bende sevinerek okuyordum...4 yaşında kızım var pek rahat bırakmadı bayağı okudum ortalarda biraz atladım ama seni merak ediyordum sonra sayfa sayfa devam ederken yazdışın bu yazıyı okudum önce nikini görünce çok sevindim ama yazdıklarına gelince çok üzüldüm bende 14 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum seni çok iyi anlayanlardanım allahım bir daha yaşatmasın ama ne güzel hem hamile kalabiliyorsun hemde çabuk kalabiliyorsun.. allahım isteyen ve olmayanherkeze ver yarabbim canımsın yaa nasıl üzüldüm varya allah göbüşünü doldurup kucağına alamayıda nasip etsin canım... haziranda demişsin ne oldu başladınmı çalışmalara allah herşeyin hayırlısını cümlemize versin büyük allahım...

Back