Böyle güzel ve uğurlu bir topikin kaybolup gitmesine gönlüm razı olmadı:) Bende birşeyler yazayım dedim belki bende hamile kalırım..daha reglime 9 gün var inşallah 9 ay gelmez bidaha :)
Bende günlerdir nete girmiyordum artık umudum yok bugün buraya rastladım biraz bakınca bende yazmaya karar verdim belki banada ugurlu gelir rabbim herkese evlat verir inşallah benim gibi ümidi olayanlarıda sevindirir bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar diliyorum beklyenlerede şans diliyorum banada rabbim bir evlat verir inşallah hoşçakalın.
merhaba kızlar.
20 aralık günü sevgilimle tam ilişki denmesede bi ilişki yaşadık. sevgilimin pantolonu arada çamaşırlar vardı. o boşaldı fakat pantolonundan sızdı. sanrım çamaşırımı ıslatıp vajinama değdi. bu olaydan sonra 2 kez düzenli olarak adet gördüm fakat karnım acıyo.. hamile miyimdir sizce? böyle bi durumun oluşmasını hiç istemem. yardımlarınızı bekliyorum.
artık inanın aynı şeyi düşünmekten psikolojim bozuldu.. lütfen gülmeyin.. yardım edin ric ediyorum...
en kısa sürede dualarının kabul olması dileğiyle...
biz o kadar uyrasiyoruz yani arkadsta yok etekti pantolundu yani enteresannya arkadaşım bula bula bu topiğimi buldun yazıcak..buraya yazanlar hamile kalıyor.
aminnnn insallah ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNtebrik ederim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..rahat bir hamilelik süreci diliyorm..darısı bzim başımıza inşallah bu mübarek gecede
aminnnn insallah ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
merhaba arkadaşlar. size hemen bir şey danışacağım :) ben normalde her ayın ilk günlerinde adet olurdum. kasım ayında microgynon doğum kontrol hapı kullanmaya basladım ve o ay adetimde düzensizlik oldu. aralık da duzensiz geçti. sonra bıraktım. iki ay da toplamda 4 kez adet oldum çünkü. neyse 1 ocakta bi ilişkim oldu ve ondan sonra 10 gun adet olmadım, ocağın 11 inde adet oldum ve 29unda tekrar bi ilişki yaşadım ve maalesef korunmadankendini geri çekti ama emin olamıyoruz. bugün ayın14ü oldu ve ben hala adet olmadım :/ iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı, ama hala adet olmadım işte. vücudum felaket derece şiş :/ sizce hamile olma ihtimalim nedir????
tebrik ederim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..rahat bir hamilelik süreci diliyorm..darısı bzim başımıza inşallah bu mübarek gecede
teşekkür ederim canım amin inşallah....bende isteyen bütün arkadaşların en kısa sürede hamile kalması için dua ettim
merhaba günaydın okuduğum kadarıyla hamileydiniz nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?