Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

kızlar bu topiğin uğuruna bende inandım hamileyim (nazar değmez inşallah )rabbime şükürler olsun...Allah isteyen herkese nasip etsin sağsalim inşallah...

Son düzenleme:
Bende günlerdir nete girmiyordum artık umudum yok bugün buraya rastladım biraz bakınca bende yazmaya karar verdim belki banada ugurlu gelir rabbim herkese evlat verir inşallah benim gibi ümidi olayanlarıda sevindirir bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar diliyorum beklyenlerede şans diliyorum banada rabbim bir evlat verir inşallah hoşçakalın.

en kısa sürede dualarının kabul olması dileğiyle...

merhaba arkadaşlar. size hemen bir şey danışacağım :) ben normalde her ayın ilk günlerinde adet olurdum. kasım ayında microgynon doğum kontrol hapı kullanmaya basladım ve o ay adetimde düzensizlik oldu. aralık da duzensiz geçti. sonra bıraktım. iki ay da toplamda 4 kez adet oldum çünkü. neyse 1 ocakta bi ilişkim oldu ve ondan sonra 10 gun adet olmadım, ocağın 11 inde adet oldum ve 29unda tekrar bi ilişki yaşadım ve maalesef korunmadan kendini geri çekti ama emin olamıyoruz. bugün ayın14ü oldu ve ben hala adet olmadım :/ iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı, ama hala adet olmadım işte. vücudum felaket derece şiş :/ sizce hamile olma ihtimalim nedir????

merhaba arkadaşlar. size hemen bir şey danışacağım :) ben normalde her ayın ilk günlerinde adet olurdum. kasım ayında microgynon doğum kontrol hapı kullanmaya basladım ve o ay adetimde düzensizlik oldu. aralık da duzensiz geçti. sonra bıraktım. iki ay da toplamda 4 kez adet oldum çünkü. neyse 1 ocakta bi ilişkim oldu ve ondan sonra 10 gun adet olmadım, ocağın 11 inde adet oldum ve 29unda tekrar bi ilişki yaşadım ve maalesef korunmadan kendini geri çekti ama emin olamıyoruz. bugün ayın14ü oldu ve ben hala adet olmadım :/ iki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı, ama hala adet olmadım işte. vücudum felaket derece şiş :/ sizce hamile olma ihtimalim nedir????

ya arkadaşım bula bula bu topiğimi buldun yazıcak..buraya yazanlar hamile kalıyor.

bence hayatım ilacı bıraktığın için adetin normale dönmüş olabilir,bugün yarın olursun gibi geliyo bana...ama bence bu düzensizliği hemen bir uzmana danışmalısın..

bu topik uğurlumuymuş...ay yeterki hayırlısıyla hamiş olayım,yatarım bu topikte ben...

ay hadi bakalım benimde reglime 5 gün kaldı...:18:inşallah hamiş haberlerimi yazarım buraya....

tebrik ederim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..rahat bir hamilelik süreci diliyorm..darısı bzim başımıza inşallah bu mübarek gecede

teşekkür ederim canım amin inşallah....bende isteyen bütün arkadaşların en kısa sürede hamile kalması için dua ettim

bu güzel kandil günlerinde ALLAHTAN herkese evlet vermesini dilerim herkesin kandili kutlu olsun bu ugurlu topikte bu yıl bebek sahibi olmak isteyen herkese evlet versin banada bir evlat versin hayırlı kandiller

selam kızlar bu topıc uğurlu diye gördüm hemen yazayım dedim bu ay ikinci denememdi. bat 19 şubat. bugün negatif çıkacağını bile bile idrar testi yaptım ve tabiki negatifti ama bu ay gebelik yoksa 1 sene kadar ertelemeye karar verdik çünkü eğitimimle alakalı yapmam gereken şeyler çıktı. eğer gebelik varsada doğumdan sonra 1 yıl dondurucam okulu hayırlısı olsun. Allahım isteyen herkese nasip etsin

merhaba günaydın okuduğum kadarıyla hamileydiniz nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor

Merhaba ,

topiği açtıgımda 10 aylık evliydim ve hamıle olmayı aklımın ucundan ble gecırmıyordum fakat
belirtiler başlamıştı reglım 11 gun gecıkmsıtı ve topiğin ılk sayfasında saydıgım belirtileri görmustum
ama ne yazıkkı belirtileri bile bılmıyordum googleda aradım ve baktım
belirtiler hamılleık belirtisi akşamına kan testı yaptırmıs ve hamıle olduugmu öğrenmıstım...değerim 10481 di

çok sevınmıstık çook ben biraz garipsemıstım nasıl anne olurum acaba diye duusnuyordum
eşimese sabhlara kadar uyyamadı heyecandan...sonra bigün rutın muayeneye gıttıgımde
10 haftalıkken bebegımın kalbının durdugunu öğrendım çok üzüldüm ağladım...kürtajla aldılar
sonrki zamanlarda kendıme gelmeye çalıştım...
bebek denemesı yapmsıtık bı kaç kez ama çokda çalışmıyorduk
bıraz zamna gecsın dıyorduk kürtajdan 3-4 ay sonra bigün reglıme 1 hafta varken kahverengı bı leke geldı
implantasyon yanı yerlesme kanamsı o an anladım hamıle oldugumu....ama reglımın gecmesı gerekıyordu
gecınce test yaptım ve hamıleydım tabıı kı ılkı gıbı sevınemedık hemen ama bu sefer hersey
yolunda gidiyordu bebegımı buyuttum karnımda bı kızım olucaktı tehlıkeli
zamanları atlatınca ancak sevındık esımle yavas yavas hazılrıklar yapıyoduk beşik araba fln bakıyorduk
sonra doğuma 2 ay kala bırden ellerım şişti ve bebegım hareket etmemeye basladı 3 saat olmustu
ve hıc hareket yoktu doktoruma gittim tabıı kı ve bebegımın gene kalbi durmustu....preeklampsi ve zehirleme korkusu ile
hemen hastaneye yatırdılar sancı verıldı ve normal doğumla cansız olarak doğdu kızım
melek gibiydi o anı hiç unutamadım....

ilk hamıel kaldıgımda belirtileri bile bılmeyen ben kürtaj doğum bebek kaybı derken pek çok şey okudum
arastırdımm...incelemeler tahlıller yaptırdım fakat bebek kayıplarımın hiçbir sebebı yoktu
sağlıklı bi insanım ve bu tahlıllerle testlerlede kanıtlı bebegımde çok sağlıklıydı fakat birden
kaybettim...şu an alttakı ticker doğum yaptıgım zaman yapmıstım ve tam bır sene beklıycem
demiştim 1 hazıran 2010'dan 1 haziran 2011'e kadar sımdı sadece haftalar kaldı
zaman gectı tekrar zamanı gelıyor Allah ım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla tekrar nasib eder.

çok kolay anlattım ama yaşamak o kadar kolay değildi...Evlat kaybetmek bambaşkaymış.
anne baba olmak bambaşkaymış meğerse...Sağlıkla nasib olsun cümlemize...
Allah isteyenlere hayırlısıyla versin hamılelere sağlıkla doğrumak doğurmuşlara sağlıkla büyütmek
nasib olsun inşallah....Allah kimseye kaldıramayacagı yuk yuklemezmıs....

İyiki bu topiği açmışım çok kişiye uğur oldu inşallah sahibine -bana da- uğur olur....

Yorum yazan merak eden paylaşan bu topiği unutmayan herkese çok çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…