Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

canım sanada tşk ederim. Rabbim en kısa zamanda sanada nur topu gibi bir çocuk nasip eder inşallah. bekliyoruz haberini burdan.

kendimi hamileyim diye çok şartlandırdım ama kimse inanmıyor hamiş olacağıma sen hep geç oluyosun diyolarkaydirigubbakcemile2sositososito

iki kere idrar yaptırdım bir evde birde hastanede ikisinde de negatif hala kan testi yaptırmadım ama belim çok ağrıyor dün bide ağır taşıdım dün gece yatarken çok ağrıdı bu sabahta çok ağrıdı

hem hamile olduğundan süpheleniyosun hemde ağırmı taşıyosun aferin sana lmaz: bekleme bence daha fazla bi kan testi yaptırda hem rahatla hemde ona göre davran cnm

evet yaa çok pişman oldum kaldırdığıma sonra annem geldi kızdı napıyosun sen dedi bende bıraktım taşımayı:kedi:
gidicem yaptırıcam da test burdan çıkamıyorum çalıştığım için problem oluyor

bi bahane bul bişey yap git cnm hastaneye 2 saatte sonucu veriyolar zaten, banada haber vermeyi unutma bende meraklandım şimdi kaydirigubbakcemile5

herkes hamile değilsin sen kafanı çok taktın diyolar bende inadım ya hamileyim işte diyorumgamyoncuiremsuinada bindi olaykaydirigubbakcemile2
en kısa zamanda gidicem canım biraz daha geçsinde aslında ramazandan önce halletmek istiyorum ramazanda kan veremem

slm kızlar ben bu topiği çok sevdim kaydirigubbakcemile3 yazılanları okudumda önce herkes gecikti filan yazmış sonrada hamileyim yazmışlar hamile olanlara rabbim sağlık ve sıhhatle bebeklerini kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar versin inş. ve isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın inş. ( amin ) :Saruboceq: benimde 3 gün geçti ama karnım filan ağrıyor adet olacakmışım gibi sadece çok aşırı uykum var normaldeb farklıolarak kendimi umutlandırmakta istemiyorum çünkü sonrasında baya üzülüyorum hayırlısı bakalım bi gelişme olursa sizlerlede paylaşırım :CüvCüv:

bu topik sihirli gibi. topiği baştan sona okuyunca inanamadım. hemen herkes hamile kalmış. bi de ben yazayım dedim sırnaşık şey yarın regl günüm. burdan hamileliğini ilan eden arkadaşlar da bi dua etsinler bakem. a.s hem ramazan geliyor hem de hamilelerin duası kabul oluyormuş. hamişlerimizi tekrar tebrik ediyorum. allah bebişlerinizi sağlıkla sizlere kavuştursun. :Saruboceq:

Kızlar ben adet oldum.bu ayda tutmadı .ama garip olan bişiy varki benim adetim 5 gün sürerdi.2 günde bitti.neden acaba ya anlayamadım..

hayırlısı olsun cnm..inşallah bi dahaki aya sıkma canını..ama bi doktoro görün istersen..erken bitmiş ya reglin..

Günaydın kızlar.Bende umarım hamileyimdir.Bende 17. gün adetimin geciktiği.ınanılmaz bıruyku halı var şişlik var ve gazım var çok fazla.Her dakıka uyuma eğilimindeyim.Sabah uyanamıyorum.Adetimin ilk gecikme zamanlarında test yaptım akşam ama çıkmadı bi şey bir daha da yapmdım.Şu an 17. gün ama test yapmayacesaretim yok

kan testi yaptırdım negatif off kafama fazla takmışım demekki zaten ilk ayımızdı kısmet bakalım:Saruboceq::Saruboceq:

dilekdilek üzülme cnm daha ilk ayınmış evet kafaya takmak çok etkiliyo ben geçen ay korundum halde burayı okuya okuya bütün belirtileri geçirdim yani

canım 17 gün adetinden geçmişse epey olmuş. kese bile görünür. önceden böyle gecikmelr yok ise beklemene gerek yok. ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim. kaydirigubbakcemile5

dilekdilek üzülme cnm daha ilk ayınmış evet kafaya takmak çok etkiliyo ben geçen ay korundum halde burayı okuya okuya bütün belirtileri geçirdim yani

benide çok etkiliyor burdaki forumlar her defasında okumycam diyorum yine dönüp dolaşıp okuyorum üstüne bide yazıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…