evet buraya girenlerin coğu hamiş kalmış..
inşallah bizlerede uğur getirir canım...
allahım hepimize nasip etsin inş...
dur bakalım hemen ümitsizleşme allahım zamanını biliyo morelini bozma sakın..
canim ümitsizlik umudunu kaybetmek yenilgiyi kabul etmektir...ben 8 ay hap kuzllandim...biraktim, en son gecen sene ramazan ayinda birakmistim...bu ay daha rahatsizlanmadim, bekliyorum...geciktim aslinda...demek istedigim umudunu kaybetme...pozitif ol ve dua et...
Anaaaaaaaaaaaaaa ben de yaziyim barim kız ayşe uğurlu topik madem belki bana da yarar da bi mucize olur bu ay yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Anaaaaaaaaaaaaaa ben de yaziyim barim kız ayşe uğurlu topik madem belki bana da yarar da bi mucize olur bu ay yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldinn kuzummmm yazzz sende yaz..opuyorumnanaktan.inşallah hepimize uğur getirecek..:lepi::lepi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende yazimm barimm belki banada ugur getirir hihoyyythihoyyyt
inşallah canımm..dr. gitmedinmi peki neden bu kadar geciktiki acaba..
yok doktora gitmedim bekliyorum testtteyapmadim daha erken diye düsünüyorum...hayirlisi
ay ben de yazayım bari belki ucundan kıyısından bana da bulaşır.:Saruboceq:
adet günüm geçeli 5 gün oldu yarın test yapcam bakalım hadi hayırlısı
selam kizlar....hala rahatsizlanmadim!!! insallah güzel bir haber icindir...normalde 18 ila 20 si arasi olurdum ama bugün 22 si yani bu kadar hic gecikmedim!!! gecen ay 18 eylülde öncekisi ise 19 agustos!!!
belirtilerimi paylasayim sizlerle, gögüslerim cok agriyor, cok hassaslar adet günüm gelmeden önce baslamisti zaten, yumurtlama tarihim sanirim 14 yada 15 i oldu gibi geliyor bana ki o zamanlar karnim agirdi cok, adet olacagim diye düsünüyordum cünkü karnim agirmaya baslamisti adet günü yaklasinca, hala agriyor hatta dün aksamdan beri karnimin ici gucurduyor tuvalete cikamiyorum!!! yani zorlaniyorum, belim agriyor, cabuk acikiyorum...of ne yapicam, sanki rahatsizlanacagim gibi ama bilmiyorum... testte yapmak istemiyorum daha erken diye düsünüyorum...
dün biraz internette hamilelik belirtilerini okudum doktor sitelerinde, ve ballonlanma, konstipasyon yani kanizlik gibi birsey diye birseyler yaziyordu..ne kadar dogrudur bilmiyorum...
test yapınca yazarım buraya olumlu ya da olumsuz. bakalım kist mi var yoksa bebiş mi kafamçokkarıştı
testi sabah mi yapmak iyidir yada gün icinde yapsak olurmu??
kist mi?? gecikince kist mi oluyor?? insallah hamissindir bende:))
ne biliyimki kasıklarımda ağrı falan var o yüzden dedim belki de kist olabilir diye.adetlerim de bazen çok olmasada sancılı oluyodu.off bilmiyomki kafam çok karışık.şu testi yapayım da rahatlayayım
inşallah seninkide pozitif çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?