• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

ya arkadaşlar bu kan testi en erken ne zaman sonuç verir....benim bu ayki adet tarihim 21-22 ağustos gibi...p.tesi yaptırsam mı yada adet tarihimi mi beklesem....bana yardımcı olabilir misiniz...:1shok:

bence daha çok erken önce bir adet tarihini bekle eğer olmazsan o zaman kan testi yaptırırsın :teselli:

bence daha çok erken önce bir adet tarihini bekle eğer olmazsan o zaman kan testi yaptırırsın :teselli:

canım sağol cevapladığın için....ama adetine 1 hafta kala kanda öğrenen cok kişi varmış...benimde 6 gün var ama ne biliyim en iyisi beklemek galiba....kafamçokkarıştı

canım sağol cevapladığın için....ama adetine 1 hafta kala kanda öğrenen cok kişi varmış...benimde 6 gün var ama ne biliyim en iyisi beklemek galiba....kafamçokkarıştı

6 güncük var azcık sabret eğer adet olmazsan adet günü koşarsın labarotuvara hemen yaptırırsın testini tabi bu benim düşüncem sen bilirsin. bak benim adetim 9 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı ama kullanma tarihi geçmiş yani doruluğundan emin olamam ama bütün adet belirtilerim var ama adet yok kaydirigubbakcemile5

off ya yok belki hamileyim belki değilim ama öğrenmeye korkuyorum biri gizlice uyurken kanımı alsa beta hgceme baksa gelse 0 sa söylemese ama yüksekse yani hamileysem müjdelese ne güzel olur:)) çok şey istedim galiba:)))

Canım yap bir test kendinide kurtar meraktan bizide kurtar. Ne yapalım yoksada hayırlısı.... Allah büyük deyip öbür ayı beklicez.

AY SHE BACIM TOPıK SENıN YA ıZıN ALMAK ıSTEDıM. BURAYA PKO HASTALARI ıLTıHAP KıST MıYOM VE BAZI HASTALIKLAR NEDENıYLE HAMıLE KALAMAYANLARA HAYIT OTU VE ASLAN PENÇESıNıN FAYDALARINI YAZSAM OLURMU? SEVABA GıRERıZ BELKı? NOLUR NOLURRRRRRRopuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar, benim idrar testimden negatif çıkmıştı kendim yapmıştım bugün ssk doktoruna gittim oda idrar testi yaptı ben kan testi dedim adam idrarda çıkmazsa bilmem ne hastanesine gönderip orda kan testi yapıalcakmış.ıdrarımda negatif çıktı yine kan testinede gitmedim işe geç kalıyordum.Bu sefer 3-4 gün daha beklicem olmazsa kan testi yaptırıcam.Bu arada 10 gün gecikti

allahım ne güzel bi dua bu. çok saol bacım. allah hepimize çocuklarımızla mutlu ve sağlıklı bir hayat versin. 2 gün daha bekleyim öyle test yapıcam üzülmek istemiyorum:sinifsinif: sonra. test yapar yapmaz hemn yazarım buraya. Eğer bende hamileysem bu topik türbe gibi bişey olur valla. Çocuğu olmayanarın gelip dua edeceği bir yer. Sanal alemde ancak böyle olur:delphin:

Malesef cumartesi sabah test yaptım tkeçizgi çıktı. zaten 2 sat sonrada regl oldum. yani boşu boşuna heveslendim ve para verdim teste. neyse inşallah bidahaki aya.:çok üzgünüm:

AY SHE BACIM TOPİK SENİN YA İZİN ALMAK İSTEDİM. BURAYA PKO HASTALARI İLTİHAP KİST MİYOM VE BAZI HASTALIKLAR NEDENİYLE HAMİLE KALAMAYANLARA HAYIT OTU VE ASLAN PENÇESİNİN FAYDALARINI YAZSAM OLURMU? SEVABA GİRERİZ BELKİ? NOLUR NOLURRRRRRRopuyorumnanaktan

nesli hatun bir de soruyormusun ya hu ekle elbet pek memnun olurum bende

tapusu yok ya herkesin bu konu evinde gibi ol canım öptüm hadi opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar, benim idrar testimden negatif çıkmıştı kendim yapmıştım bugün ssk doktoruna gittim oda idrar testi yaptı ben kan testi dedim adam idrarda çıkmazsa bilmem ne hastanesine gönderip orda kan testi yapıalcakmış.İdrarımda negatif çıktı yine kan testinede gitmedim işe geç kalıyordum.Bu sefer 3-4 gün daha beklicem olmazsa kan testi yaptırıcam.Bu arada 10 gün gecikti

ABOOOOVVV 10 GÜÜÜNNN

E VAR BİŞEY AMA NEEE HADİ HAYIRLISI :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Malesef cumartesi sabah test yaptım tkeçizgi çıktı. zaten 2 sat sonrada regl oldum. yani boşu boşuna heveslendim ve para verdim teste. neyse inşallah bidahaki aya.:çok üzgünüm:

hayırlısı olsun canım :Saruboceq: bir dahaki ayı bekleriz nolcak

Allah ömür ve sağlık sıhhat versin hoş ramazanda meşk ü muhabbet

sekteye uğrayabülü amma arayı da uzatmamak lazım canımm :utangac: :utangac:

canımmmmmm bak inanmıyorsan ay she ye sor bu topikte moral bozmak yok. buraya yazdınmı bir kere yazdın. öyle yada böyle hamile kalacaksın ALLAHın izniyle inşallah. Tamam mı. Çalışmalara başlıyorsun hemen. Bizde takip işini yürütüyoruz.

Hem bak beni sinirlendirme... AMANIN MOR KOYUN MELER GELİR ADLI ŞARKIYI BURDA O GÜZEL SESİMLE İCRA EDERİM YATAR GİDERSİN HAAAAAAAAAAAA. :dance: STRESE SOKMAYIN BENİ....

Eveeeeeet kızlar tarifimi veriyorum. Ben pko için kullanmıştım. Ama bu karışım kadınların her türlü derdine deva. şimdi bir su bardağı sıcak suya 1 tutam hayıt otu, 1 tutan aslan pençesi , 1 tutam civan perçemini atıp demliyorsunuz 10 dk. Sonra da süzüp içiyorsunuz güzelce. Günde 2 kez aç karnınıza. Yumurtlamanızada yardımcı oluyor. Ve herşeyden önce adetiniz düzene giriyor. şimdi aşşağıda içiniz rahat etsin diye bilimsel açıklamalarınıda veriyorum ve hepinizi tekrar tekrar öpüyorum. Hadi gazamız mübarek olsun

Hayıt otu yararları: Hayıt tohumunun faydaları

Hayıt bitkisi hemen her yaştaki kadın için faydalar içeren bir bitkidir. Hayıt bitkisi yüksek ateşe, baş ağrılarına gaz sorununa, idrar arttrımaya iyi gelmektedir. Ancak hayıt otu en çok adet sorunu olan kadınlar için faydalı bir bitkidir. Regl öncesi stres, adet gecikmesi, ağrılar, göğüslerdeki hassasiyet, adet krampları ve depresyon gibi rahatsızlaklar için hayıt otu bire birdir.

Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeli olmasına yardımcı olur. Kadınlık hormonlarının dengelenmesini doğal yöntemlerle yaptığı için, sentetik hormon tedavisi gören kadınlardaki gibi yan etkiler görülmez.

Adet stresi ve adet gerginliği sorunu olanlarda 2 hafta içinde etkisini gösterir. Fakat daha iyi bir sonuç elde etmek için en az 3 ay kadar kullanılması gerekmektedir. Hayıt adet düzeninizi; ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürür. O aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir.

Hormon dengesizliği kısırlığa da neden olabilir. Bundan dolayı hayıt, yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilmektedir.

Doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşabilmesi için de yararlı olan hayıt otu aynı zamanda hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliklere sahiptir.

Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde hayıt meyvesi alındığında, süt verimi belirgin şekilde artmaktadır.

Hayıt çayı tarifi hakkında bilgi edinmek için lütfen tıklayın: Hayıt tohumu nasıl kullanılır? Hayıt çayı tarifi.

Hayıt bitkisinin erkekler üzerindeki etkileri

Hayıt otu erkeklerde cinsel isteğin azalmasına sebep olmaktadır. Bu bitki genellikle kadınların adet sorunları için kullanılsa da erkeklerde depresyona bağlı iktidarsızlık durumlarında da kullanıl

Aslan pençesi bütün olarak çiçeklenme zamanı toplanır,çiçeklenme zamanından sonra sadece yaprakları toplanır ve gölgede kurutulur.

Sadece adet sorunları için değil beyaz akıntı,karın ağrıları,menapoz dönemindeki stres için de faydalıdır.

Civanperçemiyle ile birlikte kullanıldığında ergenlik çağına giren genç kızlarda adet görmeyi kolaylaştırır.

Aslan pençesi büzücü özelliğe sahiptir.Çabuk iyilşme sağlar.Diüretik ve kalp güçlendirici olarak kullanılır.İltihaplı yaraları iyileştirir.

Diş çektirdikten sonra yaranın çabuk iyileşmesi için aslan pençesiyle ağız çalkalanır.

Kas zayıflığında ve kansızlık için kullanılabilir.

Doğum sonrası yaralanmalar,lohusa dönemindeki halsizlik için ve düşük yapma ihtimali hallerinde rahimi ve cenini kuvvetlendirmek için aslan pençesi çok yardımcı olur.

Bu durumdaki kadınlar hamileliğin 3. ayından itibaren aslan pençesi çayı içmelidirler.

Bütün kadın hastalıkları için faydalıdır.Çoban çantası otuyla beraber kullanıldığında rahim sarkması ve fıtığında bile yardımcı olur.Bu durumlarda taze bitkiden yapılmış 4 bardak çay gün boyu yudumlanarak içilmelidir.Ayrıca hasta bölgeye çoban çantası tentürüyle masaj yapılır,civanperçemi çayıyla (bir banyo için 100 gr civanperçemi) oturma banyosu yapılır.(haftada 3 kez)

Atalarımız bitkiyi dahili ve harici yaralar,sara ve fıtık için de kullanmışlar.

Eski bir bitki kitabında diyor ki:Birisi hastalandığında,genç olsun ya da yaşlı,2 avuç dolusu aslan pençesini- katı yumurta haşlama süresi kadar- haşlasın ve bu suyu içsin.

Günümüzde bitki tekrar hak ettiği yeri almaktadır.Herbalist Abbe Kuenzle bitkinin değerini şöyle anlatır:"Eğer kadınlar bu bitkiyi hastalıklarından önce ya da hastalıkları sırasında içselerdi,bütün iltihapları,ateşi,yanmayı,ülserleri ve fıtığı iyileştirdiğinden,yapılan ameliyatların 3 de 2 sine gerek kalmayacaktı

Bütün kadınlar çocuk sahibi olurken bu bitkiden faydalanmalıdır.Eğer bu bitkiyi bilselerdi pek çok çocuk annesiz ve kocalar dul kalmayacaktı.

Ezilip haricen uygulandığında yaraları,arı sokmalarını,böcek ısırmalarını,kesikleri iyileştirir.

İyi beslendikleri halde zayıf kaslara sahip çocuklar bu çayı içmeye devam ederlerse kuvvetlenirler.

Alchemilla alpine dağlarda yetişen, aslan pençesinin bir türüdür,yaraklarının altı gümüş rengindedir.Obezite de kullanılabilir.Günde 2-3 bardak çayı faydalıdır.

Diyabetikler bu çayı sık sık içmelidir.Zayıf çocuklar aslan pençesi banyosu veya daha iyisi gümüşi aslan pençesi banyosu yaparlarsa kuvvetlenirler.Bir banyo için 200 gr bitki kullanılır.

Bitki,çoban çantası ile beraber kas erimesinde kullanılır.

Bu değerli şifalı bitki MS hastalığında da kullanılır.Çayı içilir ve kalp bölgesi bu çayla yıkanırsa kalp kası hastalıklarında rahatlama sağlar.

Ü[/b]nlü herbalist Kneipp, bir yazısında şöyle diyor (Referans1: M.Treben): "Arada bir civanperçemi çayı içmiş olsalar, kadınlar pek çok problemle hiç karşılaşmazlardı!". Adet kanamaları düzensiz bir genç kız olsun, menopoz dönemindeki veya sonrasında olgun bir kadın olsun, tüm kadınlar için arada sırada civanperçemi çayı içmek çok önemlidir. Civanperçemi, akla gelebilecek tüm konularda, dölyatağını (rahim) en iyi biçimde etkiler. Yumurtalık iltihaplanmasında alınmaya başlanan civanperçemi oturmabanyolarının ağrılar kesilir ve iltihap yavaş yavaş gerilemeye başlar. Bu banyolar aynı zamanda, yaşlı kişilerin ve çocukların yatağa işeme problemlerine karşı ve dölyatağı (rahim) akıntılarında da başarılı olabilir. Bu durumlarda ayrıca günde 2 bardak civanperçemi çayı da içmek gerekir. Miyomlar da (Kas yapılı urlar), doktor kontrolünün olumlu bir sonuç vermesine kadar, uzunca bir süre her gün civanperçemi oturma banyoları alındığında yok olabilirler. (Referans1: M.Treben). Menopoz döneminde de kadınlar sık sık civanperçemi çayını anımsamalıdırlar. Bu durumda, iç huzursuzlukları ve daha başka rahatsızlıklarla karşılaşmayacaklardır. (Referans1: M.Treben)
Civanperçemi oturma banyoları da sağlık için çok yararlıdır. Kol ve bacaklardaki sinir iltihaplanmalarında, civanperçemi katkısıyla yapılacak kol ve bacak banyoları çok rahatlatıcıdır. Fakat, bitki öğle güneşinde toplanmalıdır.
Dr. Lutze, civanperçemini şu hastalıklara öneriyor: (Referans1: M.Treben) Kanın kafaya sancılı biçimde basıncı Baş dönmesi Bulantı Göz sulanması eşliğindeki göz rahatsızlıkları Göz sancıları Burun kanaması Hava şartlarından kaynaklanan migren krizi Yarım veya bir tatlı kaşığı ince kıyılmış bitki, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar suyla haşlanır (kaynatılmaz), 15 dakika demlendikten sonra süzülür. Aksi belirlilmedikçe günde 3 su bardağı çay aç karnına veya öğün aralarında içilir.
Bitki Tentürü: Çiçeklenme zamanında toplanan taze bitki ince kıyılır. Geniş ağızlı bir şişeye gevşekçe doldurulur ve kaliteli bir konyak, bitkilerin üstüne çıkana kadar eklenir. Şişe 14 gün boyunca güneşte bekletilir, arada bir çalkalanır ve süre sonunda süzülür.

kızlar ben de birtakım belirtiler yaşıyorum adetime 4 gün var hayırlısı bakalım..bi gireyim dedim şu topiğe:)))) inş hayırlısıyla tüm isteyen anne adyları anne olur:))))haberleirmiz veririz biz de..sık idrara çıkıyomuydunuz kızlar yaaa ağrısız sızısız:))
bu arada tüm anne adaylarını tebrik ederim..Allah sağlıklı bi şekilde kucaklarına lmayı nasip etsin..

Back