ya arkadaşlar bu kan testi en erken ne zaman sonuç verir....benim bu ayki adet tarihim 21-22 ağustos gibi...p.tesi yaptırsam mı yada adet tarihimi mi beklesem....bana yardımcı olabilir misiniz...:1shok:
bence daha çok erken önce bir adet tarihini bekle eğer olmazsan o zaman kan testi yaptırırsın :teselli:
canım sağol cevapladığın için....ama adetine 1 hafta kala kanda öğrenen cok kişi varmış...benimde 6 gün var ama ne biliyim en iyisi beklemek galiba....kafamçokkarıştı
allahım ne güzel bi dua bu. çok saol bacım. allah hepimize çocuklarımızla mutlu ve sağlıklı bir hayat versin. 2 gün daha bekleyim öyle test yapıcam üzülmek istemiyorum:sinifsinif: sonra. test yapar yapmaz hemn yazarım buraya. Eğer bende hamileysem bu topik türbe gibi bişey olur valla. Çocuğu olmayanarın gelip dua edeceği bir yer. Sanal alemde ancak böyle olur
AY SHE BACIM TOPİK SENİN YA İZİN ALMAK İSTEDİM. BURAYA PKO HASTALARI İLTİHAP KİST MİYOM VE BAZI HASTALIKLAR NEDENİYLE HAMİLE KALAMAYANLARA HAYIT OTU VE ASLAN PENÇESİNİN FAYDALARINI YAZSAM OLURMU? SEVABA GİRERİZ BELKİ? NOLUR NOLURRRRRRRopuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar, benim idrar testimden negatif çıkmıştı kendim yapmıştım bugün ssk doktoruna gittim oda idrar testi yaptı ben kan testi dedim adam idrarda çıkmazsa bilmem ne hastanesine gönderip orda kan testi yapıalcakmış.İdrarımda negatif çıktı yine kan testinede gitmedim işe geç kalıyordum.Bu sefer 3-4 gün daha beklicem olmazsa kan testi yaptırıcam.Bu arada 10 gün gecikti
Malesef cumartesi sabah test yaptım tkeçizgi çıktı. zaten 2 sat sonrada regl oldum. yani boşu boşuna heveslendim ve para verdim teste. neyse inşallah bidahaki aya.:çok üzgünüm:
ABOOOOVVV 10 GÜÜÜNNN
E VAR BıŞEY AMA NEEE HADı HAYIRLISI :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Malesef cumartesi sabah test yaptım tkeçizgi çıktı. zaten 2 sat sonrada regl oldum. yani boşu boşuna heveslendim ve para verdim teste. neyse inşallah bidahaki aya.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?