• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

Kızlar ben adet oldum.bu ayda tutmadı .ama garip olan bişiy varki benim adetim 5 gün sürerdi.2 günde bitti.neden acaba ya anlayamadım..

benimde aynı şekilde bu ay 2 gün önce oldum ve ilk günden sonrası bitmiş gibiydi..üstüne görme böyle mioluyor bilen var mı ne zaman belli olur acaba :(bilen yok muuuu kıslarrrr:uhm:

bende belirtileri okudukça hepsi oluyo kaydirigubbakcemile3 okumayım diyorum düşünmeyim oda olmuyor bugün 5. gün ve ben hala korkuyorum test yapmaya hayırlısı bakalım ve hergün karnım ağrıyor :Saruboceq:

Yardım edin bana arkadaşlar hergün belim ağryor karnım ağrıyor ama hasta olamadım.Kan testi ve idrarda negatif off yaa offffff

bende test yaptım sabah negatif bugün 6. gün hala bişey yok ama çok feci karnım ağrıyor sanırım belirtiler psikolojik yine hayırlısı bakalım mafoldumben

En sonunda kırmızıları gördüm acayip sıkıntı yapmıştı bana.Bundan sonra forumlarada takılmıycam çok etkileniyorum yoksa.Kendinize iyi bakın Allah inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Dayanamadım bende bir yazıyım dedim. Hamişleri kutluyorum ve darısı bizlerin başına diyorum umarım bana da uğurlu gelir de bir mucize olur ve bebiş düşünmeyen eşime de güzel bir süprizz olur hahahaha:))) tabi ki hakkımızda hayırlısı

kızlar ben buraya ağustosta yazdım,hiç gecikmeyen adetim 3 gün gecikti,7. gün dolunca kan testi yaptıracam

bi de son adet tarihlerimi yazayım gecikmiş oluyomu bakıverin hele
24 haziran
19 temmuz
13 ağustos

internetteki hesaplayıcıya göre 7sinde olmam gerekiyomuşşşş

hadi güzellerim duaya ihtiyacım var.allah yar ve yardımcımız olsuna.s.

eski bir topik ama olsun kankimn topiğiymiş...
ayy birde ben yazim barimm..herkeze uğurlu gelmiş belki banada uğurlu gelir..
inşallahhhhhhhhh....

eski bir topik ama olsun kankimn topiğiymiş...
ayy birde ben yazim barimm..herkeze uğurlu gelmiş belki banada uğurlu gelir..
inşallahhhhhhhhh....

inşallahh canımm inşallahh :)))

bak yukarda biri yazmış ılgın diye baktım mesjalarına
hamıle kalmışmı buraya yazdıktan sonra diye
hamile kalmış kız eheueheu ne topik açarmışım bee kaydirigubbakcemile3

banane bananee bende istiyommm banada uğurlu gelsin:D:D:lepi::lepi::lepi:
inşallah canımmmm aminn...
inşallahh canımm inşallahh :)))

bak yukarda biri yazmış ılgın diye baktım mesjalarına
hamıle kalmışmı buraya yazdıktan sonra diye
hamile kalmış kız eheueheu ne topik açarmışım bee kaydirigubbakcemile3
evey girenlerin %80 hamiş kalmış...
inşallah bizede nasip olur..

ey topik mervişede uğurlu gel oyarımmm :roflol:

allah iyiliğini versin emi...cılgın kızz..:içelim:

uğurlu demekki bende yazayım ozaman :) allahım buraya yazan yazmayan herkesi hayırlı ve sağlıklı çocuk sahibi yap yarabbim.benimde bu ay da olmazsa 6 ay bitecek korunmayı bırakalı yavaştan ümitsizliğe düşüyorum galiba:1no2:

uğurlu demekki bende yazayım ozaman :) allahım buraya yazan yazmayan herkesi hayırlı ve sağlıklı çocuk sahibi yap yarabbim.benimde bu ay da olmazsa 6 ay bitecek korunmayı bırakalı yavaştan ümitsizliğe düşüyorum galiba:1no2:

canim ümitsizlik umudunu kaybetmek yenilgiyi kabul etmektir...ben 8 ay hap kuzllandim...biraktim, en son gecen sene ramazan ayinda birakmistim...bu ay daha rahatsizlanmadim, bekliyorum...geciktim aslinda...demek istedigim umudunu kaybetme...pozitif ol ve dua et...

selam kizlar, Allah herkesin duasini kabul etsin ilk önce... benim son adet günüm 18 eylüldü...ondan önceki ise 20 agustosdu... bugün oldu henüz rahatsizlanmadim... migdem hafif bulaniyor aslinda...insallah olur diyorum

inşallah bu topik banada şans getirir bende 5 aydır deniyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasib etsin Amin!

evet buraya girenlerin coğu hamiş kalmış..
inşallah bizlerede uğur getirir canım...
allahım hepimize nasip etsin inş...
dur bakalım hemen ümitsizleşme allahım zamanını biliyo morelini bozma sakın..

selam kizlar, Allah herkesin duasini kabul etsin ilk önce... benim son adet günüm 18 eylüldü...ondan önceki ise 20 agustosdu... bugün oldu henüz rahatsizlanmadim... migdem hafif bulaniyor aslinda...insallah olur diyorum
inşallah canımm..dr. gitmedinmi peki neden bu kadar geciktiki acaba..
inşallah bu topik banada şans getirir bende 5 aydır deniyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasib etsin Amin!

inşallahhhh aminnn...
kız lar 5 aydan ne olucak yıllarca bekleyen arkadaşlarımız var..

Back