Kızlar ben adet oldum.bu ayda tutmadı .ama garip olan bişiy varki benim adetim 5 gün sürerdi.2 günde bitti.neden acaba ya anlayamadım..
eski bir topik ama olsun kankimn topiğiymiş...
ayy birde ben yazim barimm..herkeze uğurlu gelmiş belki banada uğurlu gelir..
inşallahhhhhhhhh....
eski bir topik ama olsun kankimn topiğiymiş...
ayy birde ben yazim barimm..herkeze uğurlu gelmiş belki banada uğurlu gelir..
inşallahhhhhhhhh....
banane bananee bende istiyommm banada uğurlu gelsin:lepi::lepi::lepi:
ey topik mervişede uğurlu gel oyarımmm :roflol:
inşallah canımmmm aminn...banane bananee bende istiyommm banada uğurlu gelsin:lepi::lepi::lepi:
evey girenlerin %80 hamiş kalmış...inşallahh canımm inşallahh :)))
bak yukarda biri yazmış ılgın diye baktım mesjalarına
hamıle kalmışmı buraya yazdıktan sonra diye
hamile kalmış kız eheueheu ne topik açarmışım bee kaydirigubbakcemile3
ey topik mervişede uğurlu gel oyarımmm :roflol:
uğurlu demekki bende yazayım ozaman :) allahım buraya yazan yazmayan herkesi hayırlı ve sağlıklı çocuk sahibi yap yarabbim.benimde bu ay da olmazsa 6 ay bitecek korunmayı bırakalı yavaştan ümitsizliğe düşüyorum galiba:1no2:
uğurlu demekki bende yazayım ozaman :) allahım buraya yazan yazmayan herkesi hayırlı ve sağlıklı çocuk sahibi yap yarabbim.benimde bu ay da olmazsa 6 ay bitecek korunmayı bırakalı yavaştan ümitsizliğe düşüyorum galiba:1no2:
inşallah canımm..dr. gitmedinmi peki neden bu kadar geciktiki acaba..selam kizlar, Allah herkesin duasini kabul etsin ilk önce... benim son adet günüm 18 eylüldü...ondan önceki ise 20 agustosdu... bugün oldu henüz rahatsizlanmadim... migdem hafif bulaniyor aslinda...insallah olur diyorum
inşallah bu topik banada şans getirir bende 5 aydır deniyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasib etsin Amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?