Sevsem de boşanıyoruz.. desteğinizi bekliyorum..

Konu sahibine de şunu söylemek istiyorum ben ortada sağlıklı bir ilişki göremiyorum. Kendi alanı olan, sizinle bir şey paylaşmayan, en basiti öfkesini bile sizi alıp karşınızda anlatamayan, sizi bu ilişkide bir başınalığa iten birisini nasıl aynı duygularla sevebilirsiniz ki. Sizin ki alışkanlık ve ayrılığı kabullenememek bana kalırsa. Zaten iki kişilik bir yalnızlık bu. Onun evden gitmesi sizin hayatınızda neyi değiştirecek?

durumunuza çok üzüldüm. eşinizle hiçbir aktiviteniz yokmuş çok yanlız kalmış ve yorulmuş olmalısınız. bunu dile getirirken düzelmesini beklemiş daha kötü bir durumla karşılaşmışsınız. şöylr düşünün eşinşz çaba göstermek yerine vazgeçmiş hemen. biraz akışına bırakın konuşmayın belki düzelir

Kocanızın hatalı olması sizi aklamıyor.
Ne olursa olsun kıskancım diye bir kişinin geçmiş ilişkilerini kavgada başına kakamazsınız.
Ben şahsen sizin dediğiniz gibi kavgada geçmişi konuşan küfreden bir insanla evli kalmazdım. Kusura bakmayın ama bu kararı almak isteyebilir bu en doğal hakkı.

Tam olarak neyi sevdiniz ki? Hayalet koca resmen. Zaten tek yasiyomussunuz. En azindan camasiri bulasigi arkasini toplamasi da eksilir hayatinizdan. Siz kendi yarattiginiz illuzyona asiksiniz. Destekle birlikte kolayca atlatirsiniz. Beklemeyin siz baslatin sureci

Ben sizi çok ılımlı değişime açık birisi gibi gördum eşiniz de tam aksine iletişime kapalı gibi böyle sorunlar hal olmuyur malesef küsen erken de bir süre sonra gerçektwn insana fenalık getiriyor.esinix sadece kndini düşünüp ne güzel geleceğini planlamış ama içinde siz yoksunuz bunu kabul edin ve yola devam edin sizinn icin evliligi için çaba göstermeyen biri için de üzülmeyin

Bu erkeklerin de kendisinde hiçbir eksik görmemesine hep kadına yüklemesine bitiyorum yani...

Adam çalışma odasına kapanıyor. Karısı odaya girince hiçbi sıcaklık göstermiyor ki kadın müdür odasına girer gibi hissediyor...2.5 senede 50 kere çay içmemişler beraber...Adam normal değil bikere, haliyle de kadın aslında sevgi göremediği için sinirli bir ruh haline giriyor...

Bırak gitsin dur deme..Ama ortam biraz durulunca sakin bir şekilde ve kısa olarak yalnız bıraktığını, odaya kapandıgını söyle ve sürdürmek istemiyorsa da kendinin bileceğini soylersin..

Bir aekadasiminda başına bu gelmişti , eşi hep evden çalışan asosyal birisiydi . Sürekli karı koca birliktelerdi , yıllar önceki sevgilisi ile aldattığı ortaya çıktı . Kocası bir anda bosanacagim demişti , başka biri olabilir dediğimde şiddetli karşı çıkmıştı arkadaşım. Sonuç başka biri olduğu ortaya çıktı

Düzenli ev+ bedava seks adamın hayatını aşırı kolaylaştırmış .

Üzgünüm ama ne işkolik insan ne de hakaret eden insan çekilmez. Sizin haklı olduğunuz yerler var.

Eşim bu aralar çok yoğun daha geç geliyor. Hem çocuklar hem ben mutsuz oluyoruz. Çocuklar uyusa bile biz sohbet etmeden uyumuyoruz. Kadın olarak ilgi ve sevgiye ihtiyacımız var. Ama haksız olduğunuz konu hakaret etmek. Bunu herkes kaldıramaz. Umarım orta yolu bulursunuz, her şey sizin için daha güzel olur.

Bu ihtimale de bakmak gerekiyor , yoksa hakaret tabii ki boşanma nedeni .
Huzur ve mutluluk isteyen bir insanın eşiyle iletişimi hep sifirda tutması da mantıklı gelmiyor

Bu ihtimale de bakmak gerekiyor , yoksa hakaret tabii ki boşanma nedeni .
Huzur ve mutluluk isteyen bir insanın eşiyle iletişimi hep sifirda tutması da mantıklı gelmiyor
Her kavgada benzer şeyler yaşadılarsa artık kavga etmemek için odaya kapanıyor da olabilir.
Her kavgada eski sevgililer küfür hakaret kim çeker

Her kavgada benzer şeyler yaşadılarsa artık kavga etmemek için odaya kapanıyor da olabilir.
Her kavgada eski sevgililer küfür hakaret kim çeker
O kısımları sonradan okudum haklisiniz , iki taraf birlikte süreci mahvetmiş. Bir seylerin düzelmesi için zamanında çaba olmamış özellikle eski ilişkileri gündeme getiren insanlardan nefret ediyorum . Kadınlara yapıldığında ne kadar sinirleniyorsak erkeğe de aynı şekilde sinirlenmeliyiz.

Konu sahibinin de değişeceğini düşünmüyorum iki gün sonra sinirlendim diyerek yine aynı davranabilir

Elbette şikayetlerimi sitemlerimi doğrudan da dile getirdim, ben bir sorun olduğunda konuşmaya çalışan türden bir insanım fakat karşıdaki duvarı oynuyorsa, yanıt alamıyorsanız ne kadar sakin kalabilirsiniz
ben de sizin gibiyim. konuşarak her şeyi halletmeye çalışan. yapıcı olmaya çalışan bir insandım. eski eşim de tam tersi susar cevap vermez ha duvar ha o aynı şey. ama hakaret etmezdim. hakaret ilişkide ki saygıyı bitiriyor maalesef. sizin hatanız hakaret etmek olmuş. küfür , hakaret olmaması gereken şeyler. sonuçta barışınca o hakaret ettiğiniz insanın suratına nasıl bakacaksınız. onunda aklına bu bana hakaret etti diye gelecek illaki. artık eskisi gibi olmaz o zaman.

ama küsen, tartışmadan kaçan bir insanla da hayat geçmiyor maalesef kendinizi yer bitirirsiniz böyle. ikiniz içinde hakkınıza hayırlısı.

Yapman gereken olanı biteni kabullenmek.Sen cabaladikca ısrar ettikçe eşinin gözünde ne yazık ki daha bir siliniyorsun.Farkli kafa ve ruhlara sahipmissiniz.Sen her şeye rağmen beraberiz derken eşinin çizgileri ve sınırı varmış demek ki.Belki de senin kadar sevemedi ve yoruldu.Ya da sevdi ama bu kadar yürütebildi.Şuan yapman gereken kendine kalan saygına sahip çıkıp gitmek isteyene veda edebilmek.Kabullenip sen de savaşmayı bırakırsan belki bir şeyler değişir.Suan belki de sen ilişkiyi ayakta tutmaya çalıştıgin için o rahattır.Bu doğru değilse bile en azından gururunla kaybedersin

Bizimkinin de eski sevgilisiymiş. Onlar evlendi hatta

çok kırmışsınız belli o da bu zamana kadar içinde tutup sonra sessiz sedasız gitmeyi tercih etmiş. sizin uzmandan yararlanmanız iyi olmuş. umarım çabucak atlatırsınız.

Hayır buna hakkın yok. İllaki hayatında başka biri olmalı. Evlilik sadece saygısızlıktan(!) bitemez. İçinde ihanet, entrika, yalan dolan olmalı ki anca o zaman boşanmayı düşünebilirsin.
Çünkü KK kadınları böyle söylüyor

Kariyeriyle o kadar meşgul ki, evden çalışma odasından hiç çıkmayan bir insan, üstelik sorguladım da, oldukça eminim başka biri olmadığına, haklısınız insanın aklına ilk bu geliyor
Seni iyi anliyormki aldatmiyor diyorsnya o aldatmaz dedignde ne guzel aldatiyor be abla inan şok olursn yasadm biliyorm cok sukur simdi esimle cok mutluyum ama unutulmaz bir aci ayni seyleri yasamisiz ama inanki is kariyer diyorsnya bize gosterdigi taraf o allah yardmcn olsun

Evli iken yalnız sosyallleşmek, işine önceliğini vermesi bunlar sizin için de evliliği bitirme sebebi olmalı sevebilirsiniz ama o sevgi de biter sizinki bağımlılık bir alışkanlık da olabilir destek almaya devam edin umarım ileride size gerçekten değer veren biriyle karşılaşırsınız çünkü evlilikte öncelik iş değil aile olmalı sağlıklı bir evlilikte olması gereken bu yoksa gerisi sadece vakit kaybı inanın

Bence gayet düzgün bir şekilde kendinizi ifade edin ve onu ne kadar sevdiğinizi gösterin söyleyin. Bundan sonrası için daha dikkatli olacağınızı da. Kısaca çabalayın.. en ufak tartışmada bitirin diyen insanları da dinlemeyin. Biz kadınların çoğunun genelde erkeklerle ilgili yaşadığı travmalar olabiliyor ve en basitinden buraya konu açınca bile insanlar kendi özel hayatlarındaki kinlerinden dolayı ve erkeklere olan kızgınlıklarından dolayı bir başkasının problemine hemen ‘boşan, ayrıl’ gibi yorumlar yapıyor.
Fakat suçlu her zaman kadın olamayacağı gibi erkekte olamaz. Sizin yazdıklarınıza göre hatalı olan sizsiniz çogunlukla ve elinizden geleni yapın. Üslup çok önemli.
Ha baktınız olmuyor işte o zaman da bir başkası bile olabilir eşinizin hayatındaki, veya soğumuştur vs.
O durumda zaten sizde destek alıp kendinizi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışıp önünüze bakın.
Başka çaresi yok çünkü
Ama ben olsam evine gider sarılır güzelce bir anlatırdım ne kadar sevdiğimi. Çabalamama rağmen hayır diyorsa da o zaman da başım dik çıkardım o evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…