Sevsem de boşanıyoruz.. desteğinizi bekliyorum..

çok sık mı kavga ediyordunuz

Yorumlarınızı okudum evet diliniz ağır olmuş olmasa iyiymiş. Ancak ben biraz farklı düşüneceğim.Eşiniz iyi bir eş değil.Bu eşten biran önce kurtulmaya bakın ve bu adamı sevmeyin lütfen.Çünkü sizin sevginizi hakeden biri değil.Evlilik bu değil.Evlilik akşam koşa koşa gittiğin evinde eşinle ortak bir şeyleri severek paylaşmaktır.Siz 50 kere birlikte çay içmemişsiniz.Yalnız bir evlilik bu.Bu eş bana göre hiç normal değil.Okuyan doktora yapan ne eşler var.Hiçbiri böyle odalara her gün kapanıp eşi yapayalnız bırakmaz.
Şayet birlikte beraber paylaşarak mutlu giden bir evliliğiniz olsaydı belki de siz bu kadar sinirli hırçın olmayacaktınız.Hiç üzülmeyin bu adamın üzerinede düşüp onu daha da şımartmayın.İnanın uzun zaman geçtikçe mutsuz olacak ve siz düşünecektiniz ayrılığı.Ben olsam artık hiç mi hiç yüz vermem bu adama...

Ben bu tip erkekleri biliyorum sessiz durup asla çözüm üretmezler, herşeyin üstünü kapatırlar ve sanki evlilikte tek başınıza mücadele veriyor gibi hissedersiniz. Onun sessizliği sizi çıldırttığında da siz suçlu ve ağzı bozuk olursunuz. Evliyken yapayalnız bekar hayatı yaşarsınız, ev arkadaşı gibi.. Size tavsiyem kendinizi yıpratmayın değişmeyecek. Ayrılmayı isteyen taraf siz olsanız yapmayın derdim ama madem ayrılmak istiyor dur demek sizi onun gözünde daha alaşağı edecek. Bazen bazı yolları acı da olsa yürümek gerekiyor.

Kendinizi suçlamayın, siz suçlu değilsiniz yalnızlaştırılmış bir kadınsınız.

Bi gün benim de sonum böyle olacak ondan güldüm boşver ya bi insan sırf iyi biri diye devam edemezsin. Onun sevgisi emin ol evrenseldir yani seni “karisi” olduğun için sevmiştir. Sana özel değil yani. Çocuk olmadan yolları ayırmanız iyi olmuş. Hatta eşinin bunu yapması daha iyi olmuş. Sen yapamazdın bence beden biliyor musun? Çünkü farklı olduğunuzu fark etsen de iyi birini bırakmak insana suçlu hissettirir.

Yorumlarınızın hepsini okudum. Kendinizi suçlamayın, eşiniz de evlilikte sorumluluklarını almalıydı. Evet hayallerini gerçekleştirmiş ama sizle de vakit geçirmesi gerekir, size karşı sorumlulukları var. O zaman niye evlenmiş? Aynı evin içinde sizi hep yalnızlığa itmiş. Ben yerinizde olsam bu adama yol verirdim. Siz peşinden koşmayın, tamam bitsin deyin. Bakarsınız hatasını anlayıp hareketlerini düzeltir. Düzeltmezse de bu şekilde bir ömür boyu bu evlilik yürümez.

Size hak veremedim. Sizin hikayenizi siz sanki erkek üyeymişsiniz gibi okusak herkes eşiniz haklı derdi. Öfke probleminiz varsa vaktinde tedavi olacaktınız, adamı yıldırmışsınız. Sizin yaptıklarınızı eşiniz size yapsa siz de elbette ayrılığı düşünürdünüz. Şimdi süslü cümlelerle kendinizi acındırmayın. Haksızsınız.

Geçmişte yaptığı hatalardan dem vurmak, yeri gelince hakaret etmek gibi.. 5 dk sonrasında pişman olduğum cümleler hep yani
Eşim bana bunlari dese ben de boşanirim . O laflar sizin acınizdan onemsiz ya da idare edilebilir gibi gelse de karşı taraf için oyle olmuyor. Kaldıki sevmiyirum artik demiş son noktadir o zaten. Siz sevseniz kırmaya kiyamazdiniz kirsaniz bile bu duruma uzulur tekrarlamazdiniz ama siz bunu defalarca yapmıssınız. Geri donüşü yok malesef

On yıldır foruma giriyorum nerdeyse, nişan ve öncesi süreçlerde tüm yükü üzerine alan kadınların hayatı ne kadar benzer oluyor.sizin için çabalayan, enerji ve emeğini harcayan erkeklerle birlikte olun. Parmağını kıpırdatmayan erkeğin peşinden gelinlikle koşmayın. Hakaret kabul edilemez demeyeceğim artık, üzgünüm pozitif ayrımcılık yapacağım.bir kocanın kendisini bu kadar ulaşılmaz kılması karşısında çok az kadın soğukkanlılığının korur. Belli ki adam sadece kendi konforunu düşünerek evlenmiş,bir kadının hayalleriyle oynamış.boşanmaya gelince, tepkisiz kalın, peşinden de koşmayın, çok gençsiniz. Eminim değerinizi kıymetinizi bilen biriyle mevcut hatalarınızdan ders alarak kutlu bir birliktelik yaşarsınız. Bu olmamış, olmayacak da, daha fazla yıllarınızı harcamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…