- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
çok sık mı kavga ediyordunuzEvet ne kadar üzülsem de yorumunuzun oldukça doğru olduğunu kabul etmek zorundayım, o bu kararı bir anda vermiş gibi duruyor ama yılların birikimi, kendisi de söyledi. Ve evet hiç ardına bakmıyor.. İki taraflı hatalar da olsa bilemiyorum.. ben farklı davransaydım ne olurdu bilemiyorum, o kadar yalnızlığı sineye çekebilir miydim.. 2,5 yıllık evliyiz ama akşamları oturup 50 kez çay içmemişizdir biliyor musunuz
Yorumlarınızı okudum evet diliniz ağır olmuş olmasa iyiymiş. Ancak ben biraz farklı düşüneceğim.Eşiniz iyi bir eş değil.Bu eşten biran önce kurtulmaya bakın ve bu adamı sevmeyin lütfen.Çünkü sizin sevginizi hakeden biri değil.Evlilik bu değil.Evlilik akşam koşa koşa gittiğin evinde eşinle ortak bir şeyleri severek paylaşmaktır.Siz 50 kere birlikte çay içmemişsiniz.Yalnız bir evlilik bu.Bu eş bana göre hiç normal değil.Okuyan doktora yapan ne eşler var.Hiçbiri böyle odalara her gün kapanıp eşi yapayalnız bırakmaz.Merhabalar.. 27 yaşındayım, eşimle 2,5 yıldır evliyiz, sevgililik nişanlılık vs derken de 5 yıldır da bir ilişkinin içindeyiz. Bu 5 yılda her ilişkide olduğu gibi bizim de oldukça kötü kavgalarımız oldu, kavga ettiğimizde içine kapanmayı tercih ederdi, yumuşadığında da ne yazık ki sorun neyse üstünü kapatıp devam ederdik, çok nazik merhametli düşünceli bir adamdı, sevildiğime kalpten inanıyordum, özel günlere dikkat etmese bile sık sık romantik jestler yapardı, fakat kariyerine çok önem verirdi bu yüzden de bana fazla zaman ayırmazdı, genelde yalnız vakit geçirip dışarıya çıkacaksam yalnız sosyalleşirdim buna da karışmazdı. 2 ay önce basit bir sebepten kavga ettik, ben kavga esnasında çabuk parlayıp çabuk sönerim kırıcı laflar ettiğim olur. Bu kavgadan sonra günlerce benimle konuşmadı içine çekildi, sonra da birden bire boşanmak istediğini, artık bu çatışmalara tahammül edemediğini açıkladı, artık beni sevmiyor benimle aynı çatı altında yaşamak istemiyormuş, başta anlayamadım çok çabaladım ama olmadı, ev tuttu kendine yakında da evden ayrılıyor, yine de benim alışmam İçin bir ay kadar daha kaldı evde. Bu süreçte de hep nazik davrandı. Ama ben onu hala çok seviyorum ve özlüyorum. Yakında süreci başlatacağını söyledi. Ama çok zor toparlanmak çok zor, Rabbime sığınıyorum, uzman desteğine de başladım, ama sizin desteklerinizi de almak isterim, hala severken bu süreç nasıl atlatılır.
Bi gün benim de sonum böyle olacak ondan güldümMerhabalar.. 27 yaşındayım, eşimle 2,5 yıldır evliyiz, sevgililik nişanlılık vs derken de 5 yıldır da bir ilişkinin içindeyiz. Bu 5 yılda her ilişkide olduğu gibi bizim de oldukça kötü kavgalarımız oldu, kavga ettiğimizde içine kapanmayı tercih ederdi, yumuşadığında da ne yazık ki sorun neyse üstünü kapatıp devam ederdik, çok nazik merhametli düşünceli bir adamdı, sevildiğime kalpten inanıyordum, özel günlere dikkat etmese bile sık sık romantik jestler yapardı, fakat kariyerine çok önem verirdi bu yüzden de bana fazla zaman ayırmazdı, genelde yalnız vakit geçirip dışarıya çıkacaksam yalnız sosyalleşirdim buna da karışmazdı. 2 ay önce basit bir sebepten kavga ettik, ben kavga esnasında çabuk parlayıp çabuk sönerim kırıcı laflar ettiğim olur. Bu kavgadan sonra günlerce benimle konuşmadı içine çekildi, sonra da birden bire boşanmak istediğini, artık bu çatışmalara tahammül edemediğini açıkladı, artık beni sevmiyor benimle aynı çatı altında yaşamak istemiyormuş, başta anlayamadım çok çabaladım ama olmadı, ev tuttu kendine yakında da evden ayrılıyor, yine de benim alışmam İçin bir ay kadar daha kaldı evde. Bu süreçte de hep nazik davrandı. Ama ben onu hala çok seviyorum ve özlüyorum. Yakında süreci başlatacağını söyledi. Ama çok zor toparlanmak çok zor, Rabbime sığınıyorum, uzman desteğine de başladım, ama sizin desteklerinizi de almak isterim, hala severken bu süreç nasıl atlatılır..
Size hak veremedim. Sizin hikayenizi siz sanki erkek üyeymişsiniz gibi okusak herkes eşiniz haklı derdi. Öfke probleminiz varsa vaktinde tedavi olacaktınız, adamı yıldırmışsınız. Sizin yaptıklarınızı eşiniz size yapsa siz de elbette ayrılığı düşünürdünüz. Şimdi süslü cümlelerle kendinizi acındırmayın. Haksızsınız.Evet bu süreçte bişeyler okumaya çalıştım, 5 Sevgi Dili isimli kitapta geçiyor, şelale ve Ölüdeniz kavramı. Şelale sürekli aktaran içini döken, Ölüdeniz de hep içinde biriktiren, bizi mükemmel tanımlıyor. Ama bu kararından sonra o kadar yapıcı oldum ki anlatamam süreci yönetmeye çalıştım, uzmana gittim tavsiyeler dinledim onu da anlamaya çalıştım, ama kararında bir değişime sebep olamadım.. sevdiğim adamı bu halde görmek- artık beni sevmeyen gözleriyle- beni mahvediyor. Hayal kırıklığı içerisindeyim, onlarca ilişki onlarca problemlerle devam ederken, ben evliyken içinde bulunduğum yalnızlığımdan ötürü ettiğim kavgalardan, yalnızca bu sebepten boşanmaya mahkum oluyorum ve tercih hakkım bile yok, sen ne düşünüyorsun diye fikrim bile alınmadı hayatımı bu kadar değiştirecek bir karar hakkında
Eşim bana bunlari dese ben de boşanirim . O laflar sizin acınizdan onemsiz ya da idare edilebilir gibi gelse de karşı taraf için oyle olmuyor. Kaldıki sevmiyirum artik demiş son noktadir o zaten. Siz sevseniz kırmaya kiyamazdiniz kirsaniz bile bu duruma uzulur tekrarlamazdiniz ama siz bunu defalarca yapmıssınız. Geri donüşü yok malesefGeçmişte yaptığı hatalardan dem vurmak, yeri gelince hakaret etmek gibi.. 5 dk sonrasında pişman olduğum cümleler hep yani