Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle, eşimle evlenirken de kişiliklerimizin farklı olduğunu biliyordum ama aşk sevgi insan orta yolu bulabilirim diye düşünüyor. Sabit bir işi olduğu halde hayali için bir bölüm okumak istiyordu. Nişanlılığımızdan itibaren 3 yıl boyunca denedi. Gelinlik ev eşyaları vs hepsini gidip tek başıma hallettim bunlar için hiç çabalamak zorunda kalmadı çünkü ders çalışıyordu. Evlenirken maddi açıdan onu hiç üzmedim her şey olduğu kadardı böyle de mutluyduk. Sevgili ilken vakit ayırırdı bana yoksa neden aşık olayım, ama sonrasında hayalini gerçekleştirmek istedi ben de her seferinde tamam dedim koca 3 yıl, çünkü hayalinin peşinden koşamayan bir insan mutlu olamazdı mutlu olmasını istedim. Ama bu süreçte de sitemlerim oldu çünkü zaman noktasında çok acı çekiyordum, ortak arkadaşlarımızla yemeğe gidiyoruz gelemiyor, dışarı çıkıyorum gelemiyor, ben evli ama bekar gibiydim, hakaret noktasında da 5 yıllık süreçte 4-5 kez küfür etmişimdir onun dışında konu neyle alakalı ise ondan dem vurdum ve ne yazık ki geçmiş ilişkilerinden.. en büyük sıkıntı buydu kıskanç bir yapım vardı. Evet kavgalar hareretliydi sözlerim kötüydü ama kırıcılık karşılıklıydı. Sonunda istediği bölümü kazandı bu yıl, o bölüm İçin yıllarca pes etmedi çabaladı ama benim için artık çabalamıyor..