sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam görüşmeden önce soğudum demiş zaten.Yalvarıp görüşmek isteyen sensin.

Adamın duygusunun olmadığın bilerek gitmek, dönüştüremeyince Allah’a havale etmek nedir??

3 ay umut vermiş, yahu burada 25 senelik çocuklu adamlar eşlerine aniden senden soğudum diyerek ayrılıyor.

Önce kendini değiştir. Seçici ol, herkesle beraberlik yaşayarak ancak eziyet çekersin. O beraber olduğun adamlarla hep enerji bağı oluşturuyorsun ve hepsi de sende kalıyor. Ailevi meseleler he ne ise ona sığınma. Çok yolun var da, bu şekilde kurbanı oynarsan daha çok acı şekersin, kendine gel acilen.

Yaşlı dediğiniz kaçtı mesela
Bende sordum cevap yazmıyor.
Adamın yaşlı çirkin olduğuna da inanmıyorum.
Akıllı biri sandım, boşluğuna geldi felan dedim de.
Bu üye iyi değil.
Baya baya problemli.

Asla evlenmemesi gerekiyor. İstediği ne olursa olsun isteyen ve çevresinde ki diğer kişilere de son derece saygısız. Hayır birde beddua ediyor. Sanki biz dedik; sanaldan hiç tanımadığın adamın peşinden koştur ve yalvar diye….

Ya ama bir iki yazdığından sonra benim gözümde profil belirdi herkese beddua eden Allaha havale eden hep haklı ve haksızlığa uğrayan kadınlar olur ya genelde de evlenememiş olurlar bide ergen gibi intihara kalkışmalar sorsan 30 lu yaşlarindadir

Tam otururken kafasına göktaşı düşmesi gereken bir tip. Sivmiyirim, istimiyirim, ilivi sirinlirim bir derken taaak düşecek ve o olmayan beyninin pekmezi hafiften akacak.
Sana böyle dan dun konuşurken lan sen kim köpeksin dingil diyemedin mi? Gerçi diyecek olsan ısrar etmezdin böyle bir tiple.

Yok, intihar etmeye kalkmış onun yerine. Bunların dötünü böyle böyle kaldırıp vay efendim niye böyle diye ağlamasınlar.

Evet çok haklısın.
Ben aklı başında biri sandım ama kesinlikle değil.

Hey maşallah tü tüğğ. Ne kadar güzel olmuşsun be helal olsun.

Eski konu neymiş diye bakayım dedim, önce korunaklı bir yere saklandım sonra da koşarak kaçtım. Kadın eline makineli tüfek almış bütün üyeleri taramış. Beddua hakaret aşağılama ne ararsan var. Adam da kaçıp canını kurtarmışa benziyor. Konuyu o kişiden dinlesek verilmiş sadakan varmış kardeşim deriz bence.

Bunlar hep cinsel gerginlik.

Ben dedim bile. Adam resmen canını kurtarmak için tüm tuşlara basmış, görücüyü istemeyen kızlar saçma sapan şeyler yapıp kurtulmaya çalışıyor ya öyle olmuş.

""daha önce çok ilişkim oldu hep sorunlu ruhsuz adamlardi ya da yarı yolda birakan tipler ilk defa bana iyi gelen iyi hissettiren birini buldum""

Bu sizin diğer konudaki cümleniz

bence bağımlı bir kişisiniz sen git diye öyle söylemiş erkekler bu kadar bağımlı kadınlardan koşarak uzaklaşırlar

Bu sitedeki uyarılara kulak verin bi dahakine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…