- 18 Mayıs 2008
- 9.691
- 15.591
-
- Konu Sahibi Kubra56565
Bende sordum cevap yazmıyor.Yaşlı dediğiniz kaçtı mesela
Ya ama bir iki yazdığından sonra benim gözümde profil belirdi herkese beddua eden Allaha havale eden hep haklı ve haksızlığa uğrayan kadınlar olur ya genelde de evlenememiş olurlar bide ergen gibi intihara kalkışmalar sorsan 30 lu yaşlarindadirBende sordum cevap yazmıyor.
Adamın yaşlı çirkin olduğuna da inanmıyorum.
Akıllı biri sandım, boşluğuna geldi felan dedim de.
Bu üye iyi değil.
Baya baya problemli.
Asla evlenmemesi gerekiyor. İstediği ne olursa olsun isteyen ve çevresinde ki diğer kişilere de son derece saygısız. Hayır birde beddua ediyor. Sanki biz dedik; sanaldan hiç tanımadığın adamın peşinden koştur ve yalvar diye….
her özledim seviyorum diyeni hem de 1 kere yüz yüze görüştüğün kişiyi aile babası olarak görmezsin bundan sonraKimsem yok bağlanmştm iyi diye iyi gösterdi iyi aile babası olucam ben iyi biriyim gibi tavırlar görsebiz dersiniz ki çok iyi biri
Yok, intihar etmeye kalkmış onun yerine. Bunların dötünü böyle böyle kaldırıp vay efendim niye böyle diye ağlamasınlar.Tam otururken kafasına göktaşı düşmesi gereken bir tip. Sivmiyirim, istimiyirim, ilivi sirinlirim bir derken taaak düşecek ve o olmayan beyninin pekmezi hafiften akacak.
Sana böyle dan dun konuşurken lan sen kim köpeksin dingil diyemedin mi? Gerçi diyecek olsan ısrar etmezdin böyle bir tiple.
Vallahi millet kafayı yemiş.Yok, intihar etmeye kalkmış onun yerine. Bunların dötünü böyle böyle kaldırıp vay efendim niye böyle diye ağlamasınlar.
Evet çok haklısın.Ya ama bir iki yazdığından sonra benim gözümde profil belirdi herkese beddua eden Allaha havale eden hep haklı ve haksızlığa uğrayan kadınlar olur ya genelde de evlenememiş olurlar bide ergen gibi intihara kalkışmalar sorsan 30 lu yaşlarindadir
Hey maşallah tü tüğğ. Ne kadar güzel olmuşsun be helal olsun.Ya ama bir iki yazdığından sonra benim gözümde profil belirdi herkese beddua eden Allaha havale eden hep haklı ve haksızlığa uğrayan kadınlar olur ya genelde de evlenememiş olurlar bide ergen gibi intihara kalkışmalar sorsan 30 lu yaşlarindadir
TeşkkürlerHey maşallah tü tüğğ. Ne kadar güzel olmuşsun be helal olsun.
Bunlar hep cinsel gerginlik.Ya ama bir iki yazdığından sonra benim gözümde profil belirdi herkese beddua eden Allaha havale eden hep haklı ve haksızlığa uğrayan kadınlar olur ya genelde de evlenememiş olurlar bide ergen gibi intihara kalkışmalar sorsan 30 lu yaşlarindadir
Ben dedim bile. Adam resmen canını kurtarmak için tüm tuşlara basmış, görücüyü istemeyen kızlar saçma sapan şeyler yapıp kurtulmaya çalışıyor ya öyle olmuş.Eski konu neymiş diye bakayım dedim, önce korunaklı bir yere saklandım sonra da koşarak kaçtım. Kadın eline makineli tüfek almış bütün üyeleri taramış. Beddua hakaret aşağılama ne ararsan var. Adam da kaçıp canını kurtarmışa benziyor. Konuyu o kişiden dinlesek verilmiş sadakan varmış kardeşim deriz bence.
Napmış napmışYok, intihar etmeye kalkmış onun yerine. Bunların dötünü böyle böyle kaldırıp vay efendim niye böyle diye ağlamasınlar.
Yabışmış.Napmış napmış
Yaşı kacti adaminUmut verdi diye yalvardım hani neden bunu yaptın vs vs diye
Bu sitedeki uyarılara kulak verin bi dahakineDaha önce yazın ben burda bir soru sormştm deniz astsubayi ile konuşuyorum onun yanına gidicem herkes bana kizmişti nasıl güvenirsin vs o gün onlara kizmiştim ama siz hakliymişsnz günlerdir ağliyorum psikolojisi bozuk bir sapikmiş ama sadece bir kere buluştk sonra kendini belli etti ve gitti tabi bn çok üzldm sizden özür dilerim biliyorum hata ettim yalnızlıktan insanları taniyamamdm herkesi bn gibi bildim bana seni seviyorumlar hepsi havadaydi şikdi sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi