İlk konunuzda ruhuma iyi geldi, başkaları yarı yolda bıraktı vs. Demiştiniz. Biz uyarmadık mi?
Erkeklerin klasik yalanları gibi klasik asker yalanları daha görmeden veya görerek ilişki başında " Seninle evlenmek istiyorum (amacıma ulaşmam için bana güvenmenin sağlamam gerek) süslü sözler (Biraz daha tav ol, sana anestezi uyguluyorum çünkü komalık edeceğim) güzel hayaller ( Bana doğru gel, yatakta sana çok ihtiyacım olacak) çok güzelsin ( işimi kendi başıma halletmeye kurtaracaksın)" vs. Vs.
Yahu akıllanın biraz. Bir adam sizden hoşlanıyorsa size güzel şeyler söyler ama en baştan evleniriz demez. Evlilik için tanımak lazım. Ne zaman ki bir adam karşınıza çıkıp " Seni çok beğeniyorum ve tanımak istiyorum" der. Tanıyınca " Seninle uyuşuyoruz, evlilik için bir yola çıkabilirz veya mertçe " Uyuşmadığımızı düşünüyorum, evlenirsek mutlu olamayız" derse inanın ama asla paspas olmayın, dik durun. Evlilik isteyen erkek sizin için aya çıkar.
Uzak mesafe, görmeden biri bana bunları yapsa, amacı Evlilik demem. Kesin yatağa atmak için derim ve soğurum.