sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem bu kadar çirkin, yaşlı, kötüydü ne diye yalvardiniz o zaman? Daha bir kere görüştüğün adamı Allah'a havale etmekte nedir.?
Aylarca umut vermek yapamayacağı sözler vermek konuşmak Allah'a havale etmek için yeterli bir gün bile değerli üç ayımı aldı Allah'ım görsün pisliği allahindan bulacak inş kimsenin ahi kimsede kalmıyor bn hep gördüm

Siz kaç yaşındasınız?

3 ay konuştu umut verdi seviyorum seni dedi ve neler neler ama ben Allah'a havale ediyorum kimsenin yaptığı yanına kalmaz Allah yukarda birinin göz yaşina sebep olmak onun yanına kalmaz
Bedduanı et , ağla , üzül , topla kendini , unut ve bu yaşlı çirkin adamdan kurtulduğun için bol bol şükret.

O beğenmediğiniz yaşlı, çirkin adam 2 ay sonra söz takalım dese ne yaşı kalırdı ne tipsizliği. Umut verdi falan filan demişsiniz burada kadınlar ne umutlarla evleniyor, çocuk sahibi oluyor da üstüne neler yaşıyorlar. 3 ayda hiç görmediğiniz adamdan kazık yediniz diye intihar etmek ne? 18 yaşında mısınız?
Ben sizi hatırlıyorum bana da birçok üyeye yaptığınız gibi terbiyesizce cevap vermiştiniz. Burada millete hala kınadığınızı yaşarsınız bilmem ne pasif agresif yapıyorsunuz utanmadan.
Durumunuza hiç üzülmedim siz de üzülmeyin çünkü “Bir müsibet bin nasihattan iyidir.”

Merhaba , ağlamayı sizlanmayı bırak böyle bir insanın gerçek yüzünü gordun diye şükürler olsun rabbim de canım. Deniz subayimidir nedir diyosun . Ya sana çok iyi davranıp seni bir güzel kullansaydi her konuda . Sen inanil bir guzel kalbini baglasaydin bunu çevrene anlatsaydin sonrada seni pat diye ortada bırakıp gitseydi napicaktin işte ozaman sen çöküşün dibini gorucektin . Üzülmen çok normal belli değer vermişsin . Ama ne gerek var bukadar kendini üzmeye bırak defolsun gitsin sadist hasta ruhlu ruh hastası .kalk kendine bir kahve yap iç onu sakın sakın insanların başına neler neler geliyor bak ben 28 yaşındayım eşimden şiddetin aglasini gördüm rezil oldum çevreme herkese şimdi boşanma asamasindayim ben karalar baglamistim şimdi kendime diyorum boşuna uzulmusum benden değerleri yok diye . Kız sen güzel bir kadınsindir eminim istesen 50 tane subay bulursun hemde ondan bin kat saygılı terbiyeli hiç üzülme

Aylarca dediğiniz 3 ay, üstelik sosyal medyadan tanışmışsınız. Hani arkadaş akraba çevresi olsa hakkında az çok bilginiz olurdu. Nedir necidir birileri söylerdi. Oyaladı umut verdi evleniriz orada burada yaşarız dedi... Siz inanmak istemişsiniz inanmışsınız. Kaç yıllık kocam kafama takılan şeyler söylese şüphelenirim adamdan, niye bunları söyledi niye böyle davrandı der kurcalarım, siz kayıtsız şartsız inanmışsınız. Yüzüğü taksa, nikah salonuna koşsa evlenecek miydiniz? Şanslısınız ki hiç yara almadan kurtulmuşsunuz. Kendiniz yetmiyor annenizi de heder etmişsiniz. Kızımı intihardan kurtarsam gram uyku uyuyamam, huzur bulamam, devamlı ensesinde gezerim. Yazık değil mi annenize?

Ahın tutmaz ki 3 aylık bişey için o başta istemiş sende kabul etmişsin burda kendini kandırma o istemeyince şerefsiz çirkin yaşlı olmuş ah öyle bişeyki yıllar gececek her şey yaşanmış olacakki o zaman ah olur

Yani tonla laf etmiş ona rağmen zorla buluşmuşsunuz onda da bi şekilde atmış başından. Neden bu kadar küçük düşürdünüz kendinizi?

Hala intihar falan diyorsunuz. Böyle birine ağlayıp yalvarmışsınız. Akıllanmazsınız siz. Bu gider başkası gelir. Sizdeki kafa değişmedikçe başınıza bir şey gelmemesi mümkün değil. Bu kadar mı yokluktasınız anlamadım. Yaşınız küçük de değil. Biz size anlatmaya çalışırken beylik laflar edip lafı ağzımıza tıkmaya çalışıyordunuz. Gayet emindiniz adamdan. Oysaki her şey ortadaydı. Görmek için zeki ya da önceden deneyimli olmaya bile gerek yoktu, iq çift haneli olsa yeterdi.

Neyseki amacını açık açık söylemiş uzak dur artık

Yaş kaç????! sanalda konuşup, evlenelim şurada yaşayalım diyene böyle kendinizi kaptıracak kadar yoklukta olmayın....Bu karakterdeki erkek tuzağı böyle kurar buna düşecek salak avına çıkar.Adama yalvarmak yerine gururlu olup o masadan kalkıp gitmek varken bir de ağlamış sızlamışsiniz yetmemiş intihara teşebbüs etmişsiniz,akillanmak için ölmeyi seçmek ilginç bir tercih,gidin tedavi olun, sizdeki eksik olanı , başkasının tamamlamasını beklemeyin siz kendi kendinizi tamamlayın.
Buradaki yorumları okuyup ders çıkarmak yerine kendi bildiğinizi okumayı bırakın ......

Neden yalvardınız ya bu nasıl yokluk elin psikopatını ne yapacaksınız dert mi yok başınıza sarıyorsunuz kurtuldunuz sevinin

İlk konunuzda ruhuma iyi geldi, başkaları yarı yolda bıraktı vs. Demiştiniz. Biz uyarmadık mi?

Erkeklerin klasik yalanları gibi klasik asker yalanları daha görmeden veya görerek ilişki başında " Seninle evlenmek istiyorum (amacıma ulaşmam için bana güvenmenin sağlamam gerek) süslü sözler (Biraz daha tav ol, sana anestezi uyguluyorum çünkü komalık edeceğim) güzel hayaller ( Bana doğru gel, yatakta sana çok ihtiyacım olacak) çok güzelsin ( işimi kendi başıma halletmeye kurtaracaksın)" vs. Vs.

Yahu akıllanın biraz. Bir adam sizden hoşlanıyorsa size güzel şeyler söyler ama en baştan evleniriz demez. Evlilik için tanımak lazım. Ne zaman ki bir adam karşınıza çıkıp " Seni çok beğeniyorum ve tanımak istiyorum" der. Tanıyınca " Seninle uyuşuyoruz, evlilik için bir yola çıkabilirz veya mertçe " Uyuşmadığımızı düşünüyorum, evlenirsek mutlu olamayız" derse inanın ama asla paspas olmayın, dik durun. Evlilik isteyen erkek sizin için aya çıkar.

Uzak mesafe, görmeden biri bana bunları yapsa, amacı Evlilik demem. Kesin yatağa atmak için derim ve soğurum.

Bu zihniyette bir adama evlilik dersen elbet seni sevmez ve beğenmez, zaten seni sevip, beğenmemiş. Bir süre vajinan hatrına yürütmüş baktı ki umut yok size gerçek yüzünü göstermiş.

Kim olursa olsun kendinizi bu derece ayak altı etmeyin. Bir de tahsillisiniz, gelecek yetiştiren bir mesleğiniz var. Sizin, kız çocuklarına örnek olmanız gerekirken, ne hale sokmuşsunuz kendinizi.

Erkeklere karşı temkinli olun hele Askerse gardınızı alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…