sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahın tutmaz ki 3 aylık bişey için o başta istemiş sende kabul etmişsin burda kendini kandırma o istemeyince şerefsiz çirkin yaşlı olmuş ah öyle bişeyki yıllar gececek her şey yaşanmış olacakki o zaman ah olur
Niye tutmasın hanımefendi bnele nasıl konuştu biliyor msnz bipolar gibi bambaşka gibi ben ne kadar üzldm bir günlük ilişkinin de ahı tutar bin yıllık ilişkinin de zaman değil de insana umut verip yarı yolda bırakmak sözünü tutmamak mühim bunu yalnız Allah bilir bne Allah'a havale ettim kimsenin ettiği yanına kalmaz bir gün bile olsa boşuna zamanımı çaldı umut verdi defoldu bu kul hakkı ben hakkımı helal etmiyorum hayatında mutluluk görmesin görmezde baştann demiş diyorsunuz da baştan neyi demiş ne demek istiyorsunuz üç ay evlilik istiyium diyen adam birden sapık kişiliğini ortaya döktü

Bu zihniyette bir adama evlilik dersen elbet seni sevmez ve beğenmez, zaten seni sevip, beğenmemiş. Bir süre vajinan hatrına yürütmüş baktı ki umut yok size gerçek yüzünü göstermiş.

Kim olursa olsun kendinizi bu derece ayak altı etmeyin. Bir de tahsillisiniz, gelecek yetiştiren bir mesleğiniz var. Sizin, kız çocuklarına örnek olmanız gerekirken, ne hale sokmuşsunuz kendinizi.

Erkeklere karşı temkinli olun hele Askerse gardınızı alın.
Ben bir hale sokmadm karşı taraf kişilik bozukluğu yaşıyor gerçek tavrını net ifade etmedi kendini acindirdu iyi gibi gösterdi sonra gerçek yüzünü ortaya döktü benim kişiliğim tavrım net bu yaşıma kadar ne kendime ne mesleğime aykırı bir hareket yapmadım bir erkeğin evine gitmedim evime kimseyi almadım belli seviyeler de dışarda gôrüştm bunda suç olan şey nedir karşı taraf pislikse umut verdiyse bnm ne suçum var

Hala intihar falan diyorsunuz. Böyle birine ağlayıp yalvarmışsınız. Akıllanmazsınız siz. Bu gider başkası gelir. Sizdeki kafa değişmedikçe başınıza bir şey gelmemesi mümkün değil. Bu kadar mı yokluktasınız anlamadım. Yaşınız küçük de değil. Biz size anlatmaya çalışırken beylik laflar edip lafı ağzımıza tıkmaya çalışıyordunuz. Gayet emindiniz adamdan. Oysaki her şey ortadaydı. Görmek için zeki ya da önceden deneyimli olmaya bile gerek yoktu, iq çift haneli olsa yeterdi.
Bence kimseyi tanımadan bu şekilde konuşmaya gerke yok karşı taraf üzlmş biri üzmş adama şerefsiz diyeceginize bir bayan olarak kalkıp bana demediginiz kalmammis tamm ben hataliyim ama karşı taraf pislik pislik bu yani

Neyseki amacını açık açık söylemiş uzak dur artık
Duruyorum bitti engelledim beddua ettim konuyu kapattım kimse anlamıyor o an verdiği güvenle o şekilde davrandım ama kendini belli etti sonra tavırlarıyla psikolojisi kişilik bozukluğu olan tavrıyla benden uzak Allah'a yakın olsun Allah'a havale ediyorum

Bence kimseyi tanımadan bu şekilde konuşmaya gerke yok karşı taraf üzlmş biri üzmş adama şerefsiz diyeceginize bir bayan olarak kalkıp bana demediginiz kalmammis tamm ben hataliyim ama karşı taraf pislik pislik bu yani
Karşı tarafın pislik olduğunu biliyorduk zaten, bu yeni bir şey değil ki. Şok etkisi yaratmadı bizde.

Allah belasını verince de güler umarım birinden beddua almak hoş ve mutluluk vericiyse peki sizin dediğiniz olsun
Ya siz gerçekten bu kadar ettiğiniz bedduanın tutacağını düşünüyor musunuz sizin gibilerle dolu etraf sizin demenizle olsaydı ohoo napmış umut vermiş yemeseydin sende daha 2 gündür tanıdığın adamın laflarini

Ha bide bu var dimk burda o ladar uyarıldı kendisi
O zaman çemkiriyordu bize. Adamdan çok emindi. Cansiparane onu savunuyordu. Şimdi de sanki bu bir sürprizmiş gibi bizim de şaşırıp vay şerefsiz diye söylenmemizi bekliyor. 😁

O zaman çemkiriyordu bize. Adamdan çok emindi. Cansiparane onu savunuyordu. Şimdi de sanki bu bir sürprizmiş gibi bizim de şaşırıp vay şerefsiz diye söylenmemizi bekliyor. 😁
Hiç şerefsiz olduğunu düşünmüyorum belliki canlı görünce beğenmedi böylede bahaneler buldu görüşmemek için sanalda herkes neler salliyor ben mesela dunyanın en güzel karısıyım yersen 🤣🤣 ya bu kadar saf olmayın ya

Yok sadece bir kere buluştuk buluşmadan önce senden soğudum diye bahaneler üretti bulişmamak için sonra geldi bir şey değişmedi bn yalvardim yakaridm ama olmadı ben günü birlik yaşiyorum herkesle yatıp kalkıyorim evlilik istemiyorum psikolojim bozuk ailevi sorunlarım var senden hoşlanmmiyorum dedi bende çok ağladim ama allahaa havale ettim

Adam sana gayet dürüst niyetini belli etmiş. Sen niye yalvarıp yakarıp ağlıyorsun?
Belki adam görünce hoşlanmadı. Normal gelmedi hareketlerin hiç.

Daha önce yazın ben burda bir soru sormştm deniz astsubayi ile konuşuyorum onun yanına gidicem herkes bana kizmişti nasıl güvenirsin vs o gün onlara kizmiştim ama siz hakliymişsnz günlerdir ağliyorum psikolojisi bozuk bir sapikmiş ama sadece bir kere buluştk sonra kendini belli etti ve gitti tabi bn çok üzldm sizden özür dilerim biliyorum hata ettim yalnızlıktan insanları taniyamamdm herkesi bn gibi bildim bana seni seviyorumlar hepsi havadaydi şikdi sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi
Adam bildiğin bütün tuşlara basmış afedersiniz x tuşu dışında anladınız onu
boşverin hakkınızda en hayırlı kişi kim ise o olsun hepsi gelir geçer geride tek siz kalırsınız hayat kısa üzmeyin kendinizi

Hiç şerefsiz olduğunu düşünmüyorum belliki canlı görünce beğenmedi böylede bahaneler buldu görüşmemek için sanalda herkes neler salliyor ben mesela dunyanın en güzel karısıyım yersen 🤣🤣 ya bu kadar saf olmayın ya
He bir de işin bu boyutu var. Bunu savunurken henüz iki aydır tanışıyordu ve sanal dışında görüşmüyorlardı. Adam senelerce sevgili olup evlilik vaadiyle oyalar, o zaman şerefsiz deriz. Buna niye bilenelim? Ortada doğru düzgün ilişki bile yok. İnternette avlanan bir tipti işte.

He bir de işin bu boyutu var. Bunu savunurken henüz iki aydır tanışıyordu ve sanal dışında görüşmüyorlardı. Adam senelerce sevgili olup evlilik vaadiyle oyalar, o zaman şerefsiz deriz. Buna niye bilenelim? Ortada doğru düzgün ilişki bile yok. İnternette avlanan bir tipti işte.
Şükretmiyorda ağlanıyor hala

Ya siz gerçekten bu kadar ettiğiniz bedduanın tutacağını düşünüyor musunuz sizin gibilerle dolu etraf sizin demenizle olsaydı ohoo napmış umut vermiş yemeseydin sende daha 2 gündür tanıdığın adamın laflarini
B balkopugu26 ile K Kubra56565 radarımda artık.
Keşke beraber konu açsalar..

Ne şükretmesi adam bitirmek istiyor, bu amele sümüğü gibi yapışmış hala. Adama ağlamak nedir? İntihar etme düşüncesi hele. 🤦🏻‍♀️
Sizi ilgilendirmez sizin gibi insanlardan Allah korusun kadın kadının düşmani zaten karşı tarafa şerefsiz diyeceğibe bana neler diyorsnz Allah'tan korkun ben bir şey yapamdim sadece kendini nasıl tanittiysa iyi biri olduğuna inandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X