Sevmiyorsan boşan be Adam😔😔

golldkahveemm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
325
262
18
35
Herkese merhaba.
9 yıllık evlilik hayatımın son 2 yılı boommbooş.
Eşime ne oldu bilmiyorum çok uzak olmaya başladı çoğu huyu değişti evliliği boş vermiş gibi resmen.
Evde geçirdiği zaman uyumak için yemek yemek duş almak için...
Sohbetimiz yok birlikte yaptığımız bir aktivite yok.
Sevmiyorsan söyle diyorum seviyorum tabiki de diyor sevmek böyle olmaz.
Herkesin evinde kurulu düzeni olur benimkinin dışarıda kurulu düzeni var resmen.. Canımdan bıktım son iki yılda ne yapacağım bilmiyorum .

Reactions: Gao
Aldatıyorsun.

Konfor alanını düzenini bozmak istemiyor

Bunun altından pek çok şey çıkabilir. Kök ailelerle çekişmeler, aldatma, maddi açıdan ezilmişlik hissi, evliliğin zor gelmesi... daha çok sayarım. Erkekler boşanıp düzen bozmaktansa mesafe koyup dışarıda yaşamayı tercih ediyor, siz de cariye kıvamında yaşıyorsunuz onunla.

Ayrıca boşanma tek kişinin istemesiyle mümkün olabilen bir durum, başanmak mı istiyorsun, sevmiyor musun diye soracağınıza gidin açın davanızı, seviyorsa kendine gelir sevmiyorsa kurtulursunuz.

Bekarken çok çok serbest büyümüş şehir dışı günü birlik gidip geliyormuş ev ortamında duramıyorum diyor sevmekle alakası yokmuş

Nereden böyle birşey yazmak istediğiniz. Her ihtimal aklıma geliyor artık orası ayrı birşey tabiki.
Bu kadar ruhsuz bir adam olamaz diye düşünüyorum. Bir de çoğu erkek daha sağlam dal bulmadan üstündeki dalı kırmiyir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…