- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- Konu Sahibi WeWonTheLove
hepınız haklısınız yazdıklarınzda ,bosanmam lazım bılıyorum ,
aılemle cok yakınız ,tanıdıklar akraalar yakın,esım oyle gıttı bırakayım ıyen bırı degıl zaten tum korkum o,bebek ıcın gelır almaya calısır,mahkeme var dıyceksınız,o mahkeme bıtene kadar beıde aılemıde rzıl eder benım korkum bu,son kavgada gıttıgınde evsahının yegenını yollamıs,ben evden cıktım orda yasamıyorum artık dıye 2 kıra var onu verın cıkın dıyo amcam dedı cocuk,sok oldum basta anlayamadım ama sonra dank ettı kafam,evsahıbıne kıra veren ben degılımkı gıdın ondan ısteyın dedım o an,meger cocuga o soylettırmıs onları bız evden cıkalım dıye,yanı benı rezıl eder tek korkum bu
annemlerın bınaya gelıp bebegı ıster daha 2.5 aylık bebegımı konusmadgm ablsı gorsun dıye ona alıp goturuyordu ben kapıda beklıyodum,evı terketsem bebegımı alır saatlerce ghetırmez sevıcem dıye,emen beegımı nasıl verrım ona ıste bunlardan korkuyorum,abım sınırlı bı ınsan kalkar onun bı hareketıne oda sınırlenır baı belaya gırer bundan korkuyorum,aılem uzakda olsa bu kdr zor olmaz belkıi ama bosanamıyorum dıye benı kınamayın,ablasına goturdugu 15 dk da bıle kahroldum bebegım ord ben kapıdayken,mahkeme 1 gun 2 gun ona verırse ben ne yaparım ,nasıl dayanırım bılemıyorum,o oyle bırıymıs kı alır kacırır bıle bunuda beklerım ondan ıste bu yuzden gıdemıyorum evet kendımı dusunuyorum bebegımsız bı anı dusunemedıgımden
zamanla herşey oturur canım..
sen bunlar olacak diye bir ömrü nasıl heba edersin..küçücük yavruyu bu ortamda nasıl bulundurursunn...
sen korkuyorsunn bu adamda o yüzden senin üstüne gelebilme cesareti gösteriyor...
dimdik dur karşısında bir halt yiyemez...