• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğiniz reklamlar neler?

O yuzden bu igrenclere pirim vermeyin bilinmeyen numaralar icin bu sacma reklamlari degil eski 118 yani yeni numarasiyla 11811 i arayin..

118 33 yani 118 33 33 :))) başta ilk çıktığında inanılmaz sinir olmuştum, şimdi çıktı mı da gülüyorum fakat kötü bir şey var o da şarkısı dilime yapıştı :))))

118 li reklamların hepsiden nefret ediyorum en çok da 11833 arıcak olsam bile aramam rtük e mail yolladım yeter bir dur deyin artık diye yeter ya televizyon izlemekten tiksindim resmen:47:

11833 reklamından artık bık geldi. İki reklam arasında sürekli olarak bir reklam verilirmi ya. Rtük müdahale edemiyormu bu saçmalığa bu işkenceye anlamıyorumki.

Herkez gibi bende 118 reklamlarından nefret ediyorum kim daha gıcık reklama yapıcak gibi bir yarışa girdiler ama zaten amaçları da bu beynimize nasıl yerleştireceklerini iyi biliyorlar..

2. olarak Şafak Sezer'in Kırmızı reklamından gın geldi sabırla ne zaman kaldırılacak diye merakla beklemedeyim..
:113:

118 33e bayılıyorum ya ben niye öyle diyosunuzki:66:
ben turkcellin bütün reklamlarına uyuz oluyorum hatta kendisine de :47:

118 ODUZÜÇ kadın çıkıyor şimdi de oduzzüç diyor :86:Saçımı başımı yolasım geliyor:96:

118 10 reklamındaki o antipatik kızıl saçlı kızı görmektense 118 33 ün reklamını günde 150 kere izlemeye razıyım

şafak sezerli vodafone reklamlarına da gıcık oluyorum,hele o avaz avaz bağırdığı reklam:95:.kırmızıymış:63:

Back
X