• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğiniz reklamlar neler?

kesinlikle evet yaa aynı şeyleri düşünüyordum bende
bir de kadın tam bir gerizekalı demek ki komili şişesinden öyle bir ses gelme ihtimalini de varsayıyor ve yaaaa sen yapıyorsunn ağzınla yapıyorsunnnnn diyo tam bi gerizekalı
öldürecek bu reklamlar beni :37:

Evet yaa Bu reklama da sinir oluyorum ben acayip saçma bir reklam :19:

Ama en sevdiğim reklam da Avea koll center ve o adamın oynadığı tüm reklamlara bayılıyorum:62::62:

118 li reklamlardan herkes nefret ediyo ama artık ben tepki vermiyorum hatta nerdeyse oynuycam adamın oynamasına milleti işte böyle manyaklaştırıyolar :27:

şafak sezerin o avazz avazz bağırdı reklam tüm sinirlerimi tepeme getiriyo kendini yerlere atıyo yanımda olsa bi çırpıda boğarım :47::47:

koslaa reklamından nefret ediyorum midem bulansa ii feci derece kötü oluyomm su halıdan pislikler cıkıyo ve gösteriyolar nasıl bi reklam yapıyorlar anında kapatyıyorum igrenc yaaaa :47: :47: :47:

bide son günlerde çok çıkan kıvac tatlıtugun abarttıgı vay vay vayy cantaya bak demesiii :63: :63: :63:

şimdilik bunlar geldi aklımaaaa :51:

hehe harika ya::)valla yalnız diilim demekki.
ayrıca bu ara chpnin reklamına kıl oldum bi parti için hiç hoş olmayan bişey bana göre reklam vermek

pınar altuğun olduğu persil reklamı
sinem kobal ve annesiyle olan reklam bingo konsantre reklamı:s

118 li reklamların hepsine gıcık oluyorum nefret geldi biri kaldırsın şu reklamları arıycak olsamda ararmam yani:)
sinem kobalın bingo reklamı iyyakkkkk
bi arada kızım sana mondi alayım mı ?
+ isterim babacım isterim bundan nefret etmiştim
şafak sezerin vodofone reklamı ..özgü namalın axxes reklamı

nefret ediyorum bu reklamlardan :) hoş artık reklam girince kanal zaplıyorum:)

biskrem benimo reklamları çok gıcık 1 liralık şey için her istediğini yaptırıyorlar çok saçma

ped reklamlarındaki kızların beyaz giyme tutkusunu anlamıyorum kim malum günde beyaz giymek isterki

biskrem benimo reklamları çok gıcık 1 liralık şey için her istediğini yaptırıyorlar çok saçma

ped reklamlarındaki kızların beyaz giyme tutkusunu anlamıyorum kim malum günde beyaz giymek isterki

onu geçtim normal günde bile pek tercih edilen bir renk değildir:68:

Tabiki 118 reklamları
Koslanın reklamları
veveve en önemliside negronun o salak reklamı ığğğ sinir oluyorum yaaaaaaaaaaa :52:

şu 118 33 reklamı varya sinirden çatlıyorum o ibiş tipli herife en kötüsü reklamda yanında borazan seslı bır adam var :(((( kulak tırmalıyor...

tartışmasız 118'li reklamlar :15:,
ama reklamın ya iyisi yada kötüsü ses getirirmiş .. duruma baklırsa 118'li reklamlar amacına ulaştı bakın nasılda bahsediyoruz onlardan ,bu sebepden ötürü tebrikler :42:

118 reklamları asabımı bozuyor.. özellikle 33 olan... değiştirmeye çalışıyorum hemen kanalı... :20:

118 10 10 10.....10a sor 10......
118 33 yani 118 33

ay gıcık ya..........bitmiyor bir de her geçen gün yenisi ekleniyor...........

arçeliğin anneler günü reklamı dışındaki tüm anneler günü reklamları:120::120:

arçeliğin anneler günü reklamı çok güzel ama...:31:

ooof o kadar cok var ki:1::1::1: bütün 118 li reklamlara sinir oluyorum.resmen deli ediyolar..aşırı kadını ön plana cıkarıp kullanan reklamlardan da...:63::63:

Allah'ım kurtarın beni şu saçma sapan reklamlardan şimdi birde yeni bir reklam çıkmış ;

Ev-le-ni-yor-uz ama ev-le-ne-mi-yor-uz diye bir reklam var hangi reklam olduğunu biliyorum ama adını söyleyip bu reklama prim bile vermek istemiyorum:19: Acayip sinir oluyorum bunu duyduğumda..

çok vaarr.....mesela f.w.r. adlı boya reklamı..öyle reklam varki anlamsız bulyorum ve içim daralıyr valla..ama kaliteli olanda var..aklıma gelmiyor şimdi vardı sevmediğim ama ..............

Back
X